题目内容

【题目】 Simon and Amy want to learn about homes in different countries. They found the homepages of four students.

Hi! My name is Stephen.

I live in a large house in California, the USA. It has 12 rooms. My favourite place is the balcony. I can play games, read comics and chat with friends there. We love to sit on the floor and look out at the beach and the sea. I have a big bedroom. I can see the beach from the bedroom windows. My friends think this is cool.

Hello! I’m Madee.

I live in a small town in Thailand. I live with my family in a wooden house. The house is over a river. I climb a ladder to get into my house. We have five rooms. Many people live in my house. They are my parents, my grandparents, my three sisters and my brother. I am the second child of my family. It’s very beautiful and quiet here, but it rains a lot.

Hi! I’m Neil.

I live in a small house in a town near London. My favourite room in the house is the kitchen. My family and I often sit in the kitchen while my mother makes dinner. In the evenings. We watch TV in the sitting room. I have a dog. He sleeps in his kennel in the garden.

Hello! My name is Anna.

I live in the centre of Moscow. I live with my family in a flat on a busy street. The flat is on the seventh floor. It is not very large but we have a nice sitting room. After dinner, we like to play games and chat there. I share a bedroom with my sister. We often listen to music in our bedroom. Our neighbours are friendly and we are happy here.

1______ doesn’t live in a house.

A.StephenB.MadeeC.NeilD.Anna

2There are ______ people in Madee’s family.

A.fiveB.sevenC.nineD.thirteen

3If you have a chance to be an exchange student to the UK, you can probably visit ______.

A.StephenB.MadeeC.NeilD.Anna

4The underlined word ‘kennel’ in Neil’s homepage is shown as Picture ______.

A.B.C.D.

5Which of the following is NOT true?

A.Stephen’s favourite place is the balcony.

B.It’s usually rainy in Madee’s hometown.

C.Neil watches TV with his family in the evening.

D.Anna lives in the quiet suburbs in Moscow.

6The four homepages are from a website. Which is the most probable address for this website?

A.www.children.comB.www.homes_children.com

C.www.visiting_countries.comD.www.neil_house.com

【答案】

1D

2C

3C

4B

5D

6B

【解析】

本文讲述了SimonAmy找到世界上4个学生的主页。其中有来自加利福尼亚的Stephen,他家有12个房间,最喜欢的地方是阳台;来自泰国的Madee,住在一个小木屋;靠近伦敦的Neil,他住在一个小房子;来自莫斯科的Anna,他住在市中心的公寓。

1细节理解题。根据“I live with my family in a flat on a busy street.”我和家人住在一条繁忙街道上的一套公寓里,所以是Anna,故选D

2细节理解题。根据“They are my parents, my grandparents, my three sisters and my brother. I am the second child of my family. ”他们是我的父母,我的祖父母,我的三个姐妹和我的弟弟。所以是九个人,故选C

3细节理解题。根据“I live in a small house in a town near London.”我住在伦敦附近一个小镇的一所小房子里,所以是Neil,故选C

4推理判断题。根据“I live in a small house in a town near London.”我住在伦敦附近一个小镇的一所小房子里。所以是小房子,故选B

5推理判断题。根据“ I live with my family in a flat on a busy street.”我和家人住在一条繁忙街道上的一套公寓里,所以肯定不安静,所以选项D不正确,故选D

6句意;这四个主页来自一个网站。这个网站最可能的地址是哪个?

推理判断题。根据“Simon and Amy want to learn about homes in different countries. They found the homepages of four students.”西蒙和艾米想了解不同国家的家庭。他们找到了四个学生的主页。所以是学生家庭,故选B

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网