题目内容

【题目】 Bob was only seven years old. One night Bob was at home alone while his parents were out for a party. He had often stayed alone before, so he wasn't afraid. As he waited for his parents to return home, he watched a film on TV. His eyes became heavier and heavier as time passed by. Suddenly Bob’s eyes opened wide--what was the sound in the next room? Bob heard the window being opened slowly. For a minute, Bob was so frightened that he could not move, and his body felt like ice. He knew that he couldn’t lose his head(惊慌失措)and began to think of the things he could do. Again he heard the sound of someone trying to climb into his home through the window.

Bob’s drums were standing in the corner near the TV. “Wait, maybe there is something I can do,” thought Bob. He beat on his drums as hard as he could. The sound was so terrible that Bob surprised even himself. He also surprised the man in the window, who ran away as fast possible. How clever he was!

根据短文内容,选择最佳选项,并在答题卡上将选定答案的字母标号涂黑。

1How did Bob feel when he was alone at home?

A.Happy.B.Calm.C.Excited.D.Nervous.

2What did Bob do when he waited for his parents?

A.He watched TV.B.He played the drums.

C.He fell asleep.D.He did nothing.

3The person who wanted to come into the room might be________.

A.a friendB.a strangerC.a thiefD.an animal

4What did Bob do to make the man run away?

A.He turned up the TV.B.He beat his drums.

C.He called the police.D.He asked his parents for help.

5How do you like Bob?

A.Sad.B.Silly.C.Stupid.D.Clever.

【答案】

1B

2A

3C

4B

5D

【解析】

本文是一篇记叙文,讲述了7岁的鲍勃独自在家等待父母时,发现有个人想进入他家,且这个人可能是个贼。一开始鲍勃有些害怕,但是后来他通过敲鼓吓跑了那个人。

1细节理解题。根据“He had often stayed alone before, so he wasn't afraid”,可知他不害怕,很冷静,故选B

2细节理解题。根据“As he waited for his parents to return home, he watched a film on TV”,可知他在电视上看电影,故选A

3推理判断题。根据“Again he heard the sound of someone trying to climb into his home through the window”,可推知想从窗户偷溜进民宅的可能是贼,故选C

4细节理解题。根据“He beat on his drums as hard as he could…He also surprised the man in the window, who ran away as fast possible”,可知他用鼓声吓跑了那个人,故选B

5观点态度题。根据“How clever he was”,可知他很聪明,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I’m Michael. I live in Poland and Polish is my native language(母语), ___________ I can speak English very well. Now I want to share my experience with ___________.

I started to learn English ___________ listening to English songs when I was six. My dad encouraged me ___________ to The Beatles. In the beginning I ___________understand nothing of what they were singing. Then I got a book with the words of all the songs. I read ___________ book again and again. I learned most of the songs by heart. I sang them to my dad. Still, I had difficulty in ___________ the meaning of the songs. Learning English well to understand The Beatles became one of my ___________.

When I was 13 years old, I started reading science fiction books. I read them in Polish at first. The books were all translated(翻译) from English. I hoped I could read the books in English. I felt that the books in English would be even _________. I decided to read the books in English. This decision guided me for many years.

Today, I have become good at English and I can understand many English songs and English books. English ________ me so much satisfaction and pleasure. I also find it so useful in my job.

1A.butB.ifC.whenD.because

2A.theyB.theirC.youD.your

3A.atB.byC.inD.on

4A.listenB.listenedC.listeningD.to listen

5A.couldn’tB.couldC.mustD.mustn’t

6A./B.theC.anD.a

7A.understandingB.understandC.describeD.describing

8A.secretB.secretsC.dreamD.dreams

9A.interestingB.interestedC.more interestingD.the most interesting

10A.gaveB.was givenC.has givenD.will give

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网