题目内容

(题文)—Would you like to see a film with me, Carla?

—I have no interest in it. _______, I have lots of work to do.

A. However B. Besides

C. Later D. Finally

B 【解析】 句意:---你愿意和我一起去看电影吗,卡拉?-----我对此不感兴趣。除此之外,我还有很多工作要做。本小题考查副词词义辨析。A. however意为“然而”; B. besides意为“而且,此外”; C. later意为“以后”; D. finally意为“最终”。下句是不愿意看电影的原因:“我没有兴趣”和“我有许多工作要做”。二者之间是递进关系,因此用besides,...
练习册系列答案
相关题目

第二节 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

These days people are crazy about Wu Dajing. 1. He broke his own

world record in men’s 500m short track speed skating(短道速滑)!

2.When he was young, he noticed two Chinese speed skaters on TV and then he decided to take up this sport. Wu smarted to learn to skate in 2004, and six years later he became a member of the national team.

On February 22, 2018. Wu won the men’s 500m short track speed skating with a time of 39.584 seconds and became the first Chinese man to win an Olympic short track gold. “3.

I’m happy to win China’s first gold here and I look forward to the 2022 Beijing Winter Olympics,” Wu said.4.

In fact, it is the first time Wu has shown his talent in skating.5. He has won many medals at many world championships (锦标赛). Wu believes that as long as he works hard, he will succeed.

A. Many people think he is really the “pride of China”

B. I did my best in the event.

C. He won second place in the same competition four years ago in Sochi

D. The young man won China’s first gold at the 2018 PyeongChang Winter Olympic Games.

E. Wu was born on July 24,1994 in Jiamusi, Heilongjiang Province, China.

1.D 2.E 3.B 4.A 5.C 【解析】文章介绍了中国速滑运动员——武大靖。 1.根据He broke his own world record in men’s 500m short track speed skating(短道速滑)!和选项可知说这个年轻人在2018年平昌冬奥会上赢得了中国的第一个金牌,起到承上启下的作用;故选D 2.根据Whe...

For years, Kyle Hargreaves, 13, had a secret fear. It wasn't of snakes or spiders or of heights. Kyle was afraid of mascots (吉祥物). That's right — those characters in fun costumes (服装) at sporting events and amusement parks.

Just seeing a mascot made Kyle shudder. He even would have trouble breathing. “What's wrong with me?” Kyle wondered. And as time went on, the problem only became worse.

Kyle decided to face his fear. He told his dad about it. Hearing that, his dad couldn't believe his ears. He took Kyle to a hospital at once. There Kyle was treated (治疗) in a special way. He was asked to face the feared object step by step.

First, a man carrying a rabbit costume appeared. Kyle started to fear, but he didn't run away. Next, the man put on the whole costume except for the head. Then he played basketball with Kyle. After a while, the man put on the head. Other mascots joined the game.

Kyle was nervous every step of the way. But finally he relaxed. By the end of the day, his fear was gone. To prevent his fear from returning, Kyle played with mascots several times for a month.

To celebrate Kyle's new relationship with mascots, his family went on a trip. Where did they go? To a place full of mascots!

根据材料内容选择最佳答案。

1.What does the underlined word “shudder” in Paragraph 2 mean?

A. Forget. B. Shake. C. Answer. D. Sing.

2.How did Kyle's dad feel when he knew about Kyle's fear?

A. Angry. B. Funny. C. Disappointed. D. Surprised.

3.How was Kyle treated in the hospital?

A. By making more friends.

B. By playing with mascots.

C. By learning to play basketball.

D. By carrying all kinds of costumes.

4.Where might Kyle and his family go to celebrate Kyle's success?

A. To a zoo.

B. To a concert.

C. To a science museum.

D. To an amusement park.

5.What does the passage mainly talk about?

A. How a boy faced his fear.

B. How a boy learnt what fear was.

C. How a boy's family helped him.

D. How a boy's friends helped him.

1.B 2.D 3.B 4.D 5.A 【解析】 文章讲述了Kyle害怕吉祥物,他告诉了他的爸爸,他爸爸带他去医院接受治疗,慢慢地他不再害怕。 1.根据Kyle was afraid of mascots (吉祥物) Kyle害怕吉祥物,可知看见吉祥物因该是发抖;故选B 2.根据Hearing that, his dad couldn't belie...

Today,roller skating(滑旱冰)is easy and fun.But,before 1750,the idea of skating didn't exist(存在).That changed because of a man named Joseph Merlin.Merlin's work was making musical instruments.

One day Merlin received an invitation to attend a music party.He was very pleased and a little excited.As the day of the party came near,Merlin began to think how to make a grand entrance(隆重登场)at the party.He had an idea.He thought he would get a lot of attention if he could skate into the room.

Merlin tried different ways to make himself roll.Finally,he decided to put two wheels under each shoe.These were the first roller skates in the world.Merlin was very proud of his invention and dreamed of arriving at the party on wheels while playing the violin.

On the night of the party Merlin rolled into the room playing his violin.Everyone was surprised to see him.There was just one problem.Merlin had no way to stop his roller skates.He rolled on and on.Suddenly,he ran into a huge mirror that was hanging on the wall.Down fell the mirror,breaking into pieces.Nobody forgot Merlin's entrance!

1.The idea of roller skating didn't exist .

A. until 1750 B. after 1750

C. since 1750 D. from 1750

2.What was the job of Joseph Merlin?

A. Making shoes.

B. Making toys.

C. Making mirrors.

D. Making musical instruments.

3.Merlin didn't at the party.

A. play the violin

B. have any ways to stop his roller skates

C. roll into the room

D. get a lot of attention

4.Merlin stopped rolling when .

A. he wanted to stop

B. he ran into a window

C. he ran into a huge mirror

D. he knocked someone

5.Which is the best title of the passage?

A. How to use the roller skates

B. Merlin and the first roller skates

C. How to make musical instruments

D. Merlin and the first violin

1.A 2.D 3.B 4.C 5.B 【解析】 1. 2. 3. 4. 5.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网