题目内容

【题目】

I really enjoyed this movie. It’s a fun movie and I had really good laughs and enjoyed being there. — James

I would recommend this movie to everyone. I honestly think this movie has something you will really enjoy. — Sam

I saw a lot of movies of this kind before, but this one is the best. It is so well-made and I especially (尤其) love the music! — John

I went to see this movie with my eight-year-old twin daughters this Tuesday, really without knowing much about it. My daughters and I were surprised at how funny it was. We just couldn’t help laughing. I would recommend this movie to my friends. — Mary

1The poster shows that the movie lasts (持续) _______.

A. 200 minutes B. 220 minutes C. 140 minutes D. 120 minutes

2John likes the movie because of _______.

A. the wonderful music B. the funny actors

C. the sweet voices D. the beautiful scenes (场景)

3Mary and her twin daughters spent _______ watching the movie.

A. 90 yuan B. 120 yuan C. 135 yuan D. 105 yuan

【答案】

1 C

2 A

3 B

【解析】

这篇短文给我们介绍了《夏洛特烦恼》,这是由沈腾和马丽一起主演的一部喜剧电影。简介下面是四个人对这部电影的评价。

1细节理解题。根据海报中Running time: 2 hours 20 minutes可知,这部电影持续2小时20分钟,也就是140分钟,故应选C。

2细节理解题。根据短文中John的评价It is so well-made and I especially (尤其) love the music!可知,他喜欢这部电影,尤其是喜欢里面的音乐。故应选A。

3细节理解题。题目中问的是Mary和她的妹妹,从短文中找到Mary,根据I went to see this movie with my eight-year-old twin daughters this Tuesday,可知,Mary和八岁的双胞胎妹妹想在周二去看这部电影,然后根据海报中的票价Price: Weekdays-40 yuan 25 yuan(children under 7) 可知,40*3=120yuan ,他们三个人总共需要花费120元,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

“I will think of it.” It is easy to say this, but do you know what great things have come from thinking?

Sir Isaac Newton was sitting in his garden when he saw an apple fall from a tree. He began to think and tried to find out why the apple fell. Then he discovered how the sun, moon, and stars are kept in their places.

A boy named James Watt sat quietly by the fire, watching the lid of the kettle move up and down. He wanted to find out why the steam in the kettle moved the lid. From that time he went on thinking and thinking. And when he became a man, he improved the steam engine(蒸汽机) so much that it could easily do the work of many horses.

James Ferguson was a poor boy. Once, seeing the inside of a watch, he wondered. “Why should I not make a watch?” But how could he get the materials to make the mainspring(钟表的主发条)? He soon found he could make it with whalebone(鲸骨). He then made a wooden clock which kept good time. His motto(座右铭) was “I will think of it.” And he made his thoughts useful to himself and the world.

Boys and girls, when you have a difficult lesson to learn, don’t lose heart, and don’t ask someone for help before helping yourselves. Think, and by thinking you will learn how to think to some purpose.

1From the passage, we know that some great things come from __________.

A. listening B. reading C. speaking D. thinking

2The achievement(成就) of James Watt was that he __________.

A. kept thinking B. found the steam in the kettle

C. improved the steam engine much D. watched the lid move up and down

3The right order of the following sentences is __________.

James Ferguson made a wooden clock.

James Ferguson saw the inside of a watch.

James Ferguson made the mainspring with whalebone.

A. ③②① B. ②③① C. ②①③ D. ③①②

4What is the main idea of the passage?

A. Learn to ask for help.

B. A difficult lesson to learn.

C. It is easy to say “I will think of it.”

D. Think, and by thinking you will learn how to think to some purpose.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网