题目内容
【题目】阅读下面短文,按要求完成各项任务。(共 7 分)
Every year animals all around the world take part in some wonderful journeys. Here are the stories of two amazing animal travelers.
Every August a fantastic sight can be seen in the skies above Ontario and
Montreal — millions of amazing Monarch butterflies ( 帝 王 蝶) beginning their 4,000-kilometer journey from Canada to Central Mexico. In fact, the journey,
![]()
which takes about 3 months, is longer than the average ( 平 均 的 ) life of the
butterfly. Finally many of the butterflies reaching their final place are the great
grandchildren or even the great great grandchildren of the butterflies who began the journey in Mexico the year before.
任务一【1】根据文章内容,完成下列句子。(5分,每空不超过3个单词)
Humpback whales swim at a speed of 1 an hour from Alaska to 2 . They travel slowly but 3 among all whales. Monarch butterflies spend 4 flying from Canada to Central Mexico. It lasts longer than their average life. The ones which arrive at the final place are 5 or even the great great grandchildren.
任务二【2】请用英语简要概括出本文的主旨大意,不超过10个单词。(2分)
The passage is mainly about .
【答案】
【1】1.6 kilometers 2. Hawaii 3. fathest 4. 3 month 5. the great grandchildren
【2】 two amazing animal travelers
【解析】
试题分析:这篇短文主要介绍了两个奇妙的动物旅行者---座头鲸和帝王蝶的故事。
【1】根据短文可知座头鲸以每小时1.6千米的速度从阿拉斯加游到夏威夷,故填1.6 kilometers 2. Hawaii 他们有的慢但是他们在所有鲸中是最远的,故填3. fathest 帝王蝶花费三个月的时间从加拿大飞到墨西哥中部,故填 4. 3 month 根据Finally many of the butterflies reaching their final place are the great
grandchildren or even the great great grandchildren of the butterflies who began the journey in Mexico the year before.故填5. the great grandchildren
【2】根据短文主要介绍了两个奇妙的动物旅行者---座头鲸和帝王蝶的故事,故填 two amazing animal travelers
【题目】![]()
June | ||||||
Sun | Mon | Tur | Wed | Thurs | Fri | Sat |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
【1】What can you buy in Bob's store?
A. Milk. B. Sandwiches. C. Bananas. D. Banana milk shake.
【2】What does the phrase "Your Second Home in Town" mean?
A. It looks like your home. B. You can sleep there after dinner.
C. You can buy it as a second home. D. You can relax and enjoy the food just like at home.
【3】How many hours does Bob usually work every day?
A. 9 hours. B. 10 hours. C. 12 hours. D. 11 hours.
【4】If you want to buy two at 9:00 in the morning, how much will you pay?
A. $30 B. $6 C. $15 D. $24
【5】Bob is thinking of taking a trip for two days. When is the best time for him according to the following calendar?
A. June 3rd and 4th. B. June 4th and 5th.
C. June 18th and 19th. D. June 11th and 12th.