题目内容

【题目】

The surprise party is very popular in America. Most of the Americans think it is very exciting to have surprise parties for their f1or family members. It is quite possible to plan a surprise party w2 one's birthday is coming. Do you want to know what a surprise party is like?

Look at the following example. It's Saturday night. Bob's wife asks him to go to the kitchen and bring her a glass of milk. Bob walks there and opens the door. Suddenly, he h3 a strange sound and then sees a bear. It is s4 in front of him! Bob is very scared and falls backwards. Just then, the bear takes off his costume(服装). It's Bob's friend Charles! There are a5 some other people behind him. All of them say to Bob “Surprise!” Bob is puzzled, and he does not know what it is until his friends say “Happy birthday!” to him. In fact, there are many k6 of surprise parties. A successful surprise party always makes people feel surprised, excited and unforgettable(难忘的).

【答案】

1friends

2when

3hears

4standing/sitting

5also

6kinds

【解析】试题分析:短文介绍了美国的节日文化——生日惊喜派对。并以鲍勃为例,说明成功的惊喜派对总是让人感到惊喜、兴奋和难忘。

1根据or family members.,结合句意和首字母提示,可知填friends。

2本句是时间状语从句,根据句意和首字母提示,可知填when。

3a strange sound一个奇怪的声音根据句意和首字母提示,结合he是三单人称,可知填hears。

4根据句意和首字母提示,可知填standing/sitting。

5本句是there be 句型,结构较完整,可以添加副词修饰根据句意和首字母提示,可知填also。

6many许多的,后接复数名词;many kinds of许多种类的。根据句意和首字母提示,可知填kinds。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,然后从A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。 (D)
Readers (《朗读者》) is a popular TV show in China. It invites (邀请) people to read aloud (大声地) on the stage (舞台). The show also tells moving (感人的) stories behind those people. They can read everything, like poems (诗), books, and letters.
Many people are fans of the show. They begin (开始) to enjoy reading aloud at home.
Now, the show gives people a place to read. It is a reading pavilion (朗读亭). It showed up in cities like Shanghai, Hangzhou and Xi'an. Let's have a look!
The pavilion is not very big. Only (只有) one person can come into it each (每一) time. There is a microphone (麦克风) in it and it records (记录) people's voices.
Everyone can read for three minutes in it. You can read anything you like. The show will pick (挑选) some of the readers and invite them to read on TV.
Lots of people come to the pavilion to read. Yu Duohan is an 11-year-old girl from Shanghai. She read the story Take a Snail for a Walk (《牵一只蜗牛去散步》). "I love reading aloud," she said. "It makes the story become more beautiful."
The pavilion will also come to other cities across the country (国家). You can read your favorite stories in the pavilion soon.

(1)What can't people read in Readers?
A.Poems.
B.Letters.
C.Ads.
D.Stories.
(2)Which of the following sentences is TRUE?
A.Readers is a popular book.
B.The show will ask some of the readers to read on TV.
C.Yu Duohan, a 12-year-old boy, likes reading aloud very much.
D.You and your friends can get into the pavilion together (一起).
(3)What does the underlined sentence mean?
A.There will be pavilions in each city.
B.People from more and more cities can read aloud in pavilions.
C.Readers invites people to read in the pavilion.
D.People have to read aloud in their cities.
(4)The best title (标题) is ___________.
A.A small place for reading aloud
B.People who like to read aloud
C.Why we need to read aloud
D.Reading aloud is good

【题目】This Monday, David got four invitations. Let’s read and see.

Hi David,

Can you play the piano? Are you good at dancing? Welcome to our school talent show. It starts at 4:00 pm next Monday at the gym. You can bring your friends if you like. Looking forward to your reply. Sarah

Hi David,

I’m having a birthday party at 6:00 pm next Friday at my house. Would you like to come? It’ll be fun. Lots of people from my school are coming. Could you bring some lemonade and crisps? Hope you can come.

Jack

Hi David,

Christmas is coming. Would you like to come to our Christmas party this Sunday at the School Hall? The party will last from 9:00 am to

11:00 am. We’ll play games, sing songs and so on. I think we’ll have

a good time. Will you write me back as soon as possible? Mary

Hi David,

Our foreign teacher, Miss Green, will return to England for her winter vacation soon. We will have a party for her this Thursday. It begins at 5:00 pm at the Foreign Teachers’ Building. Food and drinks will be provided at the party. Please reply by Wednesday. Lucas

1When is the school talent show?

A. Next Monday.B. Next Friday.C. This Sunday.D. This Thursday.

2Where will the birthday party be held?

A. At the School Hall.B. At the Foreign Teachers’ Building.

C. At the gym.D. At Jack’s house.

3At the Christmas party, David can .

A. dance and play the pianoB. watch shows with friends

C. play games and sing songsD. make lemonade and crisps

4Why will Miss Green return to England?

A. For a Christmas dinner.B. For her winter vacation.

C. For a school talent show.D. For her friend’s birthday party.

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Stop reading for a minute and think about what you see when you look up at the sky on a clear night. You probably see many stars (星星). Long long ago, farmers watch some stars to know when to plant their crops. Travelers did so to find their way in the dark. Today stars are still important to some people.
Scientists find that most stars are very big. In fact some stars are so far away that it would take millions of years to get to them even by spaceship.
Another thing we know today about stars is that some are made up of(由…组成) hot gases. The gases are so hot that they send out light. If you watch a star carefully, you may notice that it twinkles(闪烁)sometimes. As you may understand, light from a star must shine through the air before you can see the star. Air is always moving, it makes light from the star move back and forth. When the light moves, it makes the star twinkle. Stars also have different colors. The colors of a star depend on how hot it is. To our surprise, the cool stars are red and the hottest stars are white.
(1)Long long ago, travelers ______ to find their way in the dark.
A.made a fire
B.used a lamp
C.watched stars
D.used sticks(棍)
(2)—Why does a star sometimes twinkle?
—Because ______.
A.its light travels through the moving air
B.its light is too bright
C.it is made up of hot gases
D.it is too dark
(3)Res stars are ______.
A.hot
B.cold
C.warm
D.cool
(4)Which is the TURE according to the passage?
A.Today stars are not important to people at all.
B.It took us a short time to get to the stars by spaceship.
C.You can see the star before it shines through the air.
D.Farmers knew when to plant their crops by watching some stars.
(5)The gases can send out light because ______
A.they are very far away
B.they are very hot
C.they have different colors
D.they can move

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网