题目内容
【题目】Choose the best answer and complete the passage(选择最恰当的选项完成短文) (12分)
![]()
Omega Teen Camp is an experience like no other! Our summer camp is about fun connection, self-awareness, and self-expression.
Here, teens aged 13-17 have the freedom to from more than 50 activities each day. We offer lots of traditional summer camp activities like crafts, swimming, boating and basketball.
What makes the Omega Teen Camp unique (独特的 ) ?
Taking part in workshops and experiences.
High quality instruction and leadership by professional teachers.
A summer programme for teens that allows room for choice and self-direction.
Focusing on the integration(综合) of body, mind and spirit.
Omega Teen Camp offers everything teenagers and parents would from a teen summer camp. Teens can build confidence and self-respect by having fun and exciting activities.
You will challenge yourself and find inner strength. You will get used to your body and learn new ways to move.
If you're looking for a teen summer camp, Omega Teen Camp has the progressive summer programme for teens you have been looking for.
Our
The Omega Teen Camp is directly owned and operated by Omega School in Rhinebeck, New York. Omega is the nation's largest and most trusted education provider and is highly regarded for its pioneering work in studies health, yoga, psychology, world music and art. etc.
Our Location
The Omega Teen camp is located in Holmes, New York, ninety minutes north of New York City. We have a _ --week summer camp programme running from July 16 to August 12.
Come and join Omega Teen Camp It must be a great place to be who you are.
【1】A. compare B. choose C. organize D. prevent
【2】A. introduce B. suggest C. explain D. expect
【3】A. Background B. Ambition C. Business D. Friendship
【4】A. as well as B. in flavor of C. such as D. because of
【5】A. two B. four C. six D. eight
【6】A. exactly B. actually C. luckily D. probably
【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【4】C
【5】B
【6】A
【解析】
试题分析:本文主要介绍了欧米茄青少年夏令营的情况。
【1】B考查细节理解题。句意:在这里,13-17岁的青少年每天从超过50的自由活动中自由选择。A. compare比较;B. choose选择,挑选;C. organize组织;D. prevent预防,防止;阻止。Choose from从中选择,结合句意和语境可知选B。
【2】D考查细节理解题。句意:欧米茄青少年夏令营提供青少年和家长期望从一个青少年夏令营得到的一切东西。A. introduce介绍;引进;B. suggest提议,建议;C. explain说明;解释;D. expect期望;指望;认为;预料。结合句意和语境可知选D。
【3】A考查细节理解题。句意:我们的背景。A. Background背景;B. Ambition野心,雄心;抱负,志向;C. Business商业;[贸易] 生意;[贸易] 交易;D. Friendship友谊;友爱;友善。根据下面的内容:欧米茄青少年夏令营是直接由莱茵贝克欧米茄学校经营,纽约。公司是全国最大的和最值得信赖的教育机构,其研究的开创性工作的高度重视如健康、瑜伽、心理学的重视,世界音乐和艺术等。可知是介绍欧米茄的背景的。故选A。
【4】C考查细节理解题。句意:欧米茄是全国最大的和最值得信赖的教育机构,其开创性的工作研究,如健康、瑜伽、心理学的重视,世界音乐和艺术等。A. as well as也;和……一样;不但……而且;B. in favour of支持,赞成;C. such as比如;诸如;D. because of因为;由于。结合句意和语境可知,后面是对夏令营研究工作的一些方面的列举,故选C。
【5】B考查细节理解题。句意:我们有一四周的夏令营计划,从7月16日到8月12日。A. two二;B. four四;C. six六;D. eight八。根据后面的内容from July 16 to August 12可知28天,四个星期,故选B。
【6】A考查细节理解题。句意:它一定是一个伟大的准确地成为你是谁的地方。A. exactly恰好地;正是;精确地;正确地;B. actually实际上;事实上;C. luckily幸好,侥幸;幸运地;D. probably大概;或许;很可能。结合句意和语境可知选A。