题目内容

【题目】

1In an electronics shopyou can buy the following equipment(设备)except___________.

A.computersB.notebooksC.laptopsD.printers

2If a 100-dollar printer is on sale(甩卖),you'll only spend ___________on it.

A.$75B.$70C.$50D.$25

3Which of the following is NOT true according to the poster

A.All the laptops are half price.B.The shop is in North London.

C.The sale is about 3 weeks long.D.Some computers are not in the sale.

【答案】

1B

2A

3D

【解析】

图文大意:图文是一个广告,介绍一次大的仓库销售。

1细节理解题。根据图中红色的叙述可知,故答案为B

2推理判断题。根据文中25 off all printers可知,所有的打印机降价25%,所以实际价格为100×75%,故答案为A

3细节理解题。根据文中50off all laptops可知所有的笔记本电脑降价50%,也就是半价,故A正确;根据文中A-144 Bishops Business Park, North London可知,故B正确;根据文中APRIL 25th to MAY 16th从四月25日到五月十六日可知,共21天,大约三周,故C正确;根据文中30off all computers所有的电脑价格下调30%可知,电脑在促销之列,故D错误,故答案为D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

On March2, at a press conference(记者发布会), interpreter((翻译) Yao Mengyao caught the attention of many people with her quick reaction and correct translation.

Like Yao, Zhang Lu is an interpreter for Chinas top leaders, including Premier(总理)Li Keqiang and former premier Wen Jiabao. Nine years ago, her wonderful translations of ancient poems cited(引用) by Premier Wen won praise.

At the press conference during the two sessions(两会)of 2010, Wen cited a sentence from the poem Li Sao to show his determination(决心) to deal with the problems in the governments work. With amazing skills, Zhang Interpreted the sentence quite accurately(精准地).

So how do interpreters reach their top positions?

The reason for their success is largely hard work. Besides when they go out on visits with Chinese leaders. the interpreters follow a very strict timetable. Every day they trained themselves by listening to foreign media such as BBC, VOA or CNN through TV or radio.

A month before the two sessions, the interpreters get notice of the spokespersons they are going to translate for. They then make full use of this month to get everything ready. They try to predict(预测) the questions that might be asked and think about the words and phrases the spokespersons might use when they answer the questions.

In truth, there is no secret to their success. It's all a matter of skill and hard work.

阅读以上信息,用恰当的词完成下面的短文,每空一词。

Yao Mengyao, an interpreter, drew many people' s attention with her excellent performance, Zhang Lu, another interpreter, was1 by all the people at the press conference because of her wonderful translations of the sentence in the poem Li Sao. They both can always2in translating through largely hard work. They listen to foreign media such as BBC, VOA or CNN through TV or radio as their 3training. Before working for the two sessions, they don't4any time while preparing for the tough ask. They not only try to predict the questions but also consider any possible5of the spokespersons. In fact, the key to success is skill and hard work.

【题目】

Four years ago, Chinese skater Wu Dajing, 23, introduced himself to the skating world by winning a silver medal(奖牌)at the Sochi Olympic Winter Games.

At this year's PyeongChang Olympics, Wu not only returned, but also made history.

On Feb. 22, 2018, Wu won the gold medal in the men's short-track(短道)500-meter race. He set a new world record with a time of 39. 584 seconds. He also became the first Chinese to take home an Olympic short-track gold medal.

“I didn't give them a chance and I kept my speed from the start.” he told the media(媒体)after the match.

But China's short-track teams didn't do well in general at the Games. Chinese skaters in the women's 500 meters, 3,000-meter relay(接力)and men's 1,500 meters all failed to take home the gold. Wu was China's biggest hope, which put a lot of pressure on him. But he proved himself.

Wu is now known as a highly talented(天赋高的)skater. But things were not always that way. When Wu joined the national team in 2010, he was seen as almost "nothing" compared to gifted skaters, as his coaches said at the time. Their words made him quite upset. But as the saying goes"Winners never quit and quitters never win." Wu worked as hard as he could. He practiced skating all year-round. He even didn't return to his hometown for the holidays for 10 years.

1It seems that the skating world knew Wu Dajing for the first time because __________.

A.he made the history of OlympicsB.he won an Olympic silver medal

C.he took home a gold medalD.he set a new world record

2At this year's PyeongChang Olympics, Wu Dajing won__________.

A.men's short-track 3,000-meter relayB.men's short-track 1,500 meters race

C.the women's short-track 500 metersD.the men's short-track 500-meter race

3Why did Wu Dajing feel the stress at the PyeongChang Olympics?

A.Because he was a highly talented skater.

B.Because I kept my speed from the start.

C.Because the other Chinese skaters failed.

D.Because he did not prove himself well.

4When Wu joined the national team in 2010, he was considered that ____________.

A.he was cleverer than any other skater

B.he didn't work as hard as the others

C.he wasn't as careful as all the other skaters

D.he was less talented than the other skaters

5What does the underlined word “quit” mean in the passage?

A.dropB.acceptC.failD.succeed

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网