题目内容

【题目】阅读理解

(1)Is this John's computer game?
A.Yes, it is.
B.No, it isn't.
C.It's Mike's
D.It's John's
(2)Who finds a computer game?
A.John
B.Mike
C.Gina
D.I don't know
(3)What does Mike lost?
A.Computer game
B.Student card
C.Ring
D.Watch
(4)What does Gina find?
A.Computer game
B.Student card
C.Ring
D.Watch
(5)What's Gina's phone number?
A.495-3539
B.685-6034
C.926-3102
D.929-3102

【答案】
(1)B
(2)A
(3)B
(4)C
(5)D
【解析】短文大意:该文中给出了一则寻物启事和两则招领启事。
(1)细节理解题,根据Found: Is this your computer game?Call John at 495-3539可知电脑游戏机不是约翰的,故选B。
(2)细节理解题,根据Found: Is this your computer game?Call John at 495-3539可知是约翰发现了一台电脑游戏机,故选A。
(3)细节理解题,根据Lost : My student card.My name is Mike.Please call 685-6034.可知迈克丢了学生卡,故选B。
(4)细节理解题,根据Found:Is this your ring?Please call Gina.Phone: 929-3102可知吉娜发现了一枚戒指,故选C。
(5)细节理解题,根据Found:Is this your ring?Please call Gina.Phone: 929-3102可知吉娜的电话号码是929-3102,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

One morning, I was driving my father-in-law to the airport when a plane flew silently over the road like a big bird, about to touch down at the airport.

"It's magic," my father-in-law said. I looked at him, without knowing what was happening.

He was a doctor who gave speeches at colleges and had visited

more than 100 countries. He understood better than I why a plane can fly in the sky. It, really, wasn't magic.

But now, I realize he was at least right in some way.

Though flying might not be magic, it's certainly magical. What it brings to our lives is something found in our dreams.

But too often, we, especially I forget. I read a sentence a few months ago. It said, "You know you're growing-up when you no longer want a window seat."

Too often in recent years, I've asked for a seat near the exit row, forgetting the wonders of traveling fast. But sometimes, when the Wi-Fi's not working or my computer has no power, I remember to look.

I think of one time when I was leaving on a family vacation. Moments after take-off, I started working. But a passenger behind me wouldn't stop talking. "The clouds!" he kept saying, "Look at the clouds!"

I turned around, and saw two men, one who appeared to be in his seventies and the other much younger. The chat continued for 20 minutes until, not patiently, I raised my eyes from my computer screen and looked out of the window.

The clouds!

He was right. We were floating through big soft balls of cotton, each in different shapes. They seemed close enough to touch. The afternoon sun provided all kinds of colors, all against a blue sky. I put away my computer and appreciated(欣赏)them for the rest of the flight.

I don't remember the work I felt like I had to complete that afternoon. taut I've never forgotten those clouds.

1The writer thinks flying is "magical" because .

A. planes fly like a very big bird

B. it has changed human lives in some ways

C. he thinks planes have magic powers

D. he understands well why a plane can fly in the sky

2What is the meaning of the underlined sentence in the 6th paragraph?

A. Where people grow up, their minds slow down.

B. When people grow up, they do not like changes.

C. Adults often care too much about day-to-day work.

D. Adults often feel stressed and tired after a day's work.

3How did the writer feel when he listened to the chat for 20 minutes?

A. Unhappy. B. Excited. C. Interested. D. Nervous.

4The writer wrote this article to .

A. explain to the readers how planes fly in the air

B. tell us to look up at planes from time to time

C. remind the readers to enjoy the beauty around them

D. show views from planes are better than that on the ground

5Which of the following is probably the best title for the passage?

A. Is it a wonder? B. Is it magic?

C. What soft clouds! D. What a strange flight!

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网