题目内容

【题目】

Peter likes running(跑步). He runs every morning. A . Now he need a pair of sports shoes. So Peter goes shopping. In Black's Shoe Store, he finds a pair of nice shoes and he feels very comfortable(舒服的)in them. He wants a blue pair, but the store only has the black ones. They are 100 dollars. He really likes the shoes. He takes B. them at last(最后).

Then Peter walks into White's Shoe Store. C. All shoes are at very price. He finds the same shoes in the store and they are in four colors-blue, black, yellow and green. They are only 80 dollars. So Peter goes back to Black's Shoe Store and wants to give back the black shoes. But they refuse(拒绝)him. This makes Peter unhappy(不开心的). What a bad day!

1将文中A处划线的句子Now he needs a pair of sports shoes. 译成汉语。

____________________________________________________________________________

2回答问题。 How much are the shoes in Black's Shoe Store?

____________________________________________________________________________

3写出文中B处划线单词them所指代的内容。

____________________________________________________________________________

4将文中C处划线的句子All shoes are at very good prices. 译成汉语。

____________________________________________________________________________

5根据短文内容完成句子。

The shoes in White's Shoe Store _______________________-blue, black, yellow and green.

【答案】

1现在他需要一双运动鞋

2They are 100 dollars

3the (black) shoes

4所有的鞋价格都很优惠。 / 所有的鞋都特价销售。

5are in four colors

【解析】

文章大意:短文主要叙述了Peter在买运动鞋过程中的一次不愉快的经历。

1now句子的时间状语,现在;he主语 他;need谓语动词,需要;a pair of sports shoes宾语,一双运动鞋,故答案为:现在他需要一双运动鞋。

2细节理解题。根据文中They are 100 dollars.它们100美元可知,故答案为They are 100 dollars.

3词义猜测题。根据文中He wants a blue pair, but the store only has the black ones. He really likes the shoes. He takes B. them at last(最后). 他真地喜欢这双(黑色)鞋,他最后买了可知,划线单词them所指代的内容是the (black) shoes,故答案为the (black) shoes

4主语all shoes所有的鞋;系动词are是;表语at very price以优惠的价格/特价销售,故答案为:所有的鞋价格都很优惠。/所有的鞋都特价销售。

5细节理解题。根据文中He finds the same shoes in the store and they are in four colors-blue, black, yellow and green. 他在这个商店里发现了相同的鞋,他们有四种颜色——蓝、黑、黄和绿色可知,故答案为are in four colors

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网