题目内容

【题目】My dream home is a very big house on the top of a hill. It ______ a swimming pool and a nice garden. There are five floors in it,_______I use a lift (电梯) to go up and down.

______ the ground floor, there is a big room with a karaoke(卡拉 OK) machine and a big dining room for______. There are twelve tables in it and each table is_______enough for ten people. That means I can have 120 friends for dinner at ________ time! There is also a small cinema for us to _______ DVDs. On the first floor, there is a living room and a kitchen. The second floor is _______ my dogs. I can keep five dogs as pets. Now, let's have a look at the ______ floor. There is a computer room on this floor, and I can often play computer games there. There are eight bedrooms on the fourth floor. Each bedroom has a balcony, a TV, a bed and a ______. So everybody can take a shower in his or her own bedroom.

1A. is B. buys C. builds D. has

2A. or B. so C. because D. but

3A. At B. On C. In D. Over

4A. parties B. meetings C. games D. neighbors

5A. big B. beautiful C. tidy D. high

6A. same B. the same C. different D. the different

7A. look B. see C. watch D. buy

8A. in B. with C. of D. for

9A. first B. second C. third D. fourth

10A. bathroom B. toilet C. balcony D. kitchen

【答案】

1D

2B

3B

4A

5A

6B

7C

8D

9C

10A

【解析】文章大意:本位叙述了作者的梦想家园是在山顶上,它有一个游泳池和一个漂亮的花园,里面有五层楼,所以作者用电梯上上下下。在一楼有一个大的房间可以开party,二楼是给作者的宠物狗住的,三楼有一个电脑室,作者经常在那里玩电脑,四楼有八间卧室,每个卧室都有一个阳台,一台电视,一张床和一个浴室。

1句意:我的梦想家园是一栋坐落在山顶上的大房子。它有游泳池和漂亮的花园。A. is是;B. buys买;C. builds建造;D. has有。表示有用has,故答案选D。

2句意:里面有五层楼,所以我用电梯上上下下。A. or或者;B. so所以;C. because因为;D. but但是。前后句表示因果关系,故答案选B。

3句意:在一楼,有一个带卡拉OK机的大房间。本题考查介词,表示在某个楼层用介词on,故答案选B。

4句意:用于举办聚会的大餐厅。A. parties聚会;B. meetings开会;C. games游戏;D. neighbors邻居。因为dining room是供吃饭的,故答案选A。

5句意:里面有十二张桌子,每张桌子足够大,可以坐10个人用。A. big大的;B. beautiful漂亮的;C. tidy整洁的;D. high高的。能坐10个人说明桌子的大小,故答案选A。

6句意:这就意味着我可以同时邀请120个朋友一起共进晚餐。120个人一起共进晚餐说明是同时邀请的,at the same time固定词组,“同时”,故答案选B。

7句意:还有一个小电影院供我们看DVD。由watch TV可以推断出看DVD是用watch,故答案选C。

8句意:二楼是给我的狗的,我可以养五只狗当宠物。这里是表示用途的,所以用介词for,故答案选D。

9句意:现在,让我们看一看三楼。A. first第一;B. second第二;C. third第三;D. fourth第四。根据On the first floorThe second floor 可推知此处为on the third floor,故答案选C。

10句意:每个卧室都有一个阳台,一台电视,一张床和一个浴室,因此每个人都可以在自己的卧室里洗澡。A. bathroom浴室;B. toilet厕所;C. balcony阳台;D. kitchen厨房。根据take a shower可知这里应是“浴室”,故答案选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
(B)
People often say that an Englishman's home is his castle. They mean that the home is very important and personal. Most people in Britain live in houses rather than in flats, and many people own their homes. They can paint and change them in any way they like. In a crowded city everyone knows that he or she has private space that is only for himself or herself and for invited friends.
People usually like to mark their space. Are you sitting on a beach or a train or in a library? If you are on the beach you may have spread your sands around you; on the train you may have put your coat or a small bag on the seat beside you; in a library you may have one corner or chair which is your own.
Once I was traveling on a train to London. I was in a section for four people and there was a table between us. The man sitting opposite me had his bag on the table. There was no space on my side of the table at all. I was made rather angry. Maybe he thought that he owned the whole table! I took some newspapers out of my bag and put them on his. When I did this he sat up straight at once, opening his eyes wide. I had invaded(侵占)his space! A few minutes later, I took my newspapers off his bag in order to read them. He at once moved his bag to his side of the table.
(1)The English call their homes “castles” because ____________.
A.they don't make friend with others
B.they are very important persons
C.they don't want to stay with others
D.homes provide them with their own space
(2)The word “private” in the first paragraph means _____________.
A.私人的
B.公共的
C.相邻的
D.隐蔽的
(3)According to the passage, if an Englishman is on the beach, he will probably ________ to show his own space to others.
A.cover himself with sands
B.sit in another person's chair
C.spread sands around him
D.talk loudly with his friends
(4)Why did the writer get angry ? Because ___________
A.the man's bag fell on the writer's foot.
B.the man's bag was on the writer's seat.
C.the man didn't leave space for the writer on the table.
D.the man's bag prevented the writer looking out of the window.
(5)The writer put his newspapers on the man's bag in order to ___________.
A.invade the man's space
B.let the man move his bag to his side
C.take the man's seat
D.let the man read the newspaper

【题目】 Americanswithsmallfamiliesownasmallcaroralargeone.Ifbothparentsareworking,theyusuallyhavetwocars.Whenthefamilyislarge,oneofthecarsissoldandtheywillbuyavan (住房汽车).

Asmallcarcanhold(容纳)fourpersonsandalargecarcanholdsixpersonsbutitisverycrowded (拥挤). A vanholdsevenpersonseasily,soafamilywith threechildrencouldasktheirgrandparentstogoonaholidaytravelTheycouldalltraveltogether.

Mr.Hagenandhiswifehadathirdchildlastyear.Thismadethemsellasecondcarandbusavan.The sixthandseventhseatareusedtoputotherthings,forafamilyoffivemust carrymanysuitcases (衣箱)whentheytravel.Whentheyarriveattheirgrandparents’home,thesuitcasesarebroughtintothetwoseatscanthencarrythegrandparents.

Americanscallvansmotorhomes.Amotorhomeisalwaysusedforholidays.Whenafamilyaretravelingtothemountainsortotheseaside,theycanliveintheirmotorhomeforafewdaysortotheseaside,theycanliveintheirmotorhomeforafewdaysorweeks.Allthemembersofabigfamilycanenjoyahappierlifewhentheyaretravelingtogether.Thatiswhymotorhomeshavebecomeverypopular.InAmericatherearemanyparksformotorhomes.

1Fromthepassage,avanisalsocalled____________.

A.amotorcarB.amotorhomeC.amotorbike D.abigtruck

2BeforeMr.Hagenandhiswifeboughtavan,they __________.

A.soldtheiroldhouse

B.movedtotheirgrandparents' house

C.builtanewplaceforavan

D.soldtheirsecondcar

3Amotorhomeisusuallyownedbyafamilywith __________.

A.ababyB.muchmoney

C.morethantwochildrenD.interestinvans

4Americansusuallyusemotorhomer ____________.

A.totravelwithallthefamilymembersofholiday

B.todosomeshoppingwithallthefamilymembers

C.tovisittheirgrandparentsatweekends

D.todrivetheirchildrentoschooleveryday

5Motorhomeshavebecomepopularbecause ___________.

A.theycantakepeopletoanothercitywhenpeoplearefree

B.theycanletfamilieshaveahappierlifewhentheygooutfortheirholidays

C.somepeoplethinkmotorhomesarecheap

D.bigfamiliescanputmorethingsinmotorhomes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网