题目内容

【题目】.从下面选项中找出各句的最佳应答,并将答题卡上该选项涂黑。

1. I wonder where we should go next.

2. What’s the model plane made of ?

3. Do you think teenagers should be encouraged to do part-time work ?

4. Am I supposed to wear jeans ?

5. I think the air will be cleaner in the future.

A.Yes, I’ll do it right away.

B.It’s made of used wood and glass.

C.I agree with you.

D.No, you’re expected to wear a suit and tie.

E.No, I don’t agree with this. Teenagers are too young to have part-time work.

F.You should try that new ride over there.

【答案】

1F

2B

3E

4D

5C

【解析】

1根据问句“I wonder where we should go next.”我想知道我们下一步去哪里。可知,答句要回答我们应该去那里。选项F的意思是你应该试试那新的旅程。符合句意。故选F

2根据问句“What’s the model plane made of ?”这个模具飞机是什么做成的?可知,答句要回答材料。选项B的意思是模具飞机是用用过的木头和玻璃做的。符合句意。故选B

3根据问句“Do you think teenagers should be encouraged to do part-time work ?”你认为应该鼓励青少年做兼职工作吗?可知,答句要回答这个一般疑问句,用yes/no回答;选项E的意思是不,我不同意,青少年太小了而不能做兼职。符合句意。故选E

4根据问句“Am I supposed to wear jeans ?”我应该穿牛仔裤么?一般疑问句,用yes/no回答;选项D的意思是不,你应该穿西装和打领带。符合句意。故选D

5根据问句“I think the air will be cleaner in the future.”我想未来的空气会更干净。答句要对这一观点赞同或者反对。选项C的意思是我同意。符合句意。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Trust is a learned behavior that we gain from past experiences. 1 Trust is a risk. But you can’t be successful when there isn’t enough trust in a relationship.

Unfortunately, we’re all been victims(受害者) of betrayal(背叛). Whether we’ve been lied to, misled, or cheated on, there are different levels of losing trust. Sometimes people’s simply can’t trust anymore. 2 It’s easy to understand, but if you’re willing to build trust in a relationship again, we have some steps you can take to get you there.

3 Having confidence in yourself will help you make better choices because you can see what the best result would be for your health and happiness.

4 If you’ve been betrayed, you are the victim of your situation. But there’s a difference between being a victim and living with a “victim mentality(心态)”. At some point in all of our lives, we’ll have our trust tested.

You didn’t lose “everything”. Once trust is lost, what is left? Instead of looking at the situation from this hopeless side, look at everything you still have and be thankful for all of the good in your life. 5 Instead, it’s a healthy way to work through the experience to allow room for positive growth and forgiveness.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺,内容完整。

A.Learn to really trust yourself.

B.It is putting confidence in someone.

C.Stop regarding yourself as the victim.

D.That’s because they’ve been too badly hurt and they can’t bear to let it happen again.

E.Seeing the positive side of things doesn’t mean you aren’t paying attention to what happened.

【题目】 Do you know what family instructions are? They are common beliefs that family members follow. In ancient China, people passed down their family instructions from generation to generation.

Some schools in Zhejiang are encouraging students to learn more about their own family instructions. At Hangzhou Gongyi Middle School and Hangzhou Xuejun High School, it was part of students' winter vacation homework to learn about their family instructions.

Meng Yaohan, 16, from Hangzhou Xuejun High School, looked at her family instructions. One of them is "Don't take the wrong way", a piece of advice that has been passed down for 100 years. Her father told her how her grandfather stuck to his "right way" to become an engineer. "It encouraged me to pursue what I love, " she said.

Shen Duanjie, 14, from Hangzhou Gongyi Middle School, has got good from his family instructions"— democratic" (民主的) and "equal". In his own words, they have helped him get along with his parents.

The school has also published books about two classic collections of family instructions—The Family Instructions of Zhu Xi and Family Instructions of Yan Clan. The books include dialogues and pictures drawn by students.

Gong Zhenyue, 14, drew pictures for one of the instructions in Family Instructions of Yan Clan. She was impressed by the instruction, which says that parents should not only love their children, but also educate them. "It made me understand my parents' strictness with me, " she said. She made it her own family instruction.

1What are family instructions?

A.The words of one's grandparents.

B.Common beliefs that family members follow.

C.Books which were passed down from the past.

2Which of the following is TRUE about Meng Yaohan?

A."Democratic" and "equal" are her family instructions.

B.Her family instructions helped her get along with her parents.

C."Don't take the wrong way" is one of her family instructions.

3What does the underlined word "pursue" mean in Chinese?

A.追求B.选择C.感受

4Who drew pictures for Family Instructions of Yan Clan?

A.Gong Zhenyue.B.Zhu Xi.C.Shen Duanjie.

5Learning family instructions helps Gong Zhenyue________.

A.study better at schoolB.draw pictures for other booksC.understand her parents better

【题目】根据下面短文内容,在短文的空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。

Twenty years ago, Larry Day bought a kite for himself just for fun. From then on, he and his wife Kay have loved kite-flying. They have many kites and travel around to fly them. “I’m at peace when I’m flying.” said Larry.

Kite-flying has a long 1. The custom of flying a piece of cloth high in the sky began more than 2,000 years ago in China. Since then, kites have been used to do scientific experiments, take pictures from the air and so on. People can fly kites 2 or with friends and family. Kites attract people who like to create and those who always try to make improvements to things.

Now Larry likes making his own kites. He makes kites of 3 shapes and sizes. He also likes taking his works to public activities and sharing them 4 others.

Flying kites needs skills. Experience makes a difference, so does the weather. Sometimes the best flying conditions happen in winter. Larry and Kay hold a kite festival — Color the Wind. 5 takes place every February on Clear Lake in Iowa. The festival adds 6 to the winter sky and gives people a reason to go outside. Their 13-year-old son also loves to fly kites with people of all ages. He likes the happy feelings he experiences 7 his kite flies high in the sky.

“The reason why I love kite-flying is that you have to try but not always 8. The best way to learn is to go out, and let your kite fly.” says Larry.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网