题目内容

【题目】阅读理解
In August 2040, People in Garden city are buying their homes and cars on the Internet from QuickBuy.com. Here is the website.

(1)Which of the following is the best for the blank (空格) in Paragraph2?
A.It is also smart.
B.It is also common.
C.It is also quiet.
D.It is also beautiful.
(2)What can we do in the CJ3 according to the passage?
① get information about the weather
② order the food
③ book a restaurant
④ see all the traffic in front of us
⑤ know where we are
A.①②③⑤
B.①②④⑤
C.①③④⑤
D.②③④⑤
(3)Which word can we use to describe both the house and the car?
A.Large.
B.Green.
C.Cheap.
D.Small.

【答案】
(1)A
(2)C
(3)B
【解析】短文大意:这篇短文是对未来生活的一个畅想,人们可以在网站上买到“绿色的”房子和汽车。
(1)细节理解题。根据本段的描述:药柜与医生的电脑相连、冰箱与超市的电脑相连,可知它是智能的。故选A。
(2)细节理解题。根据Cars: The CJ3部分两段的描述可知,我们可以做的事情是:①得到关于天气的;③预订餐厅信息;④看到所有的交通在我们面前;⑤知道我们在哪里。故选C。
(3)细节理解题。根据短文中The house is “green” 和汽车的环保节能的描述,可知可以用“绿色”这个词来描述。故选B.

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文, 从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

When I was a junior high school student in 1980, God gave me a gift, it was happiness.
One weekend, I went to visit my grandparents in the countryside. On my way home a car ran over me and cut off my1because of its high speed.
Several days later when I woke up at the hospital, I realized I had to spend the rest of my life2arms. How sad I felt at that time! Even I was full of fears.3slowly I knew I had to face the fact and got over it. I couldn't get my arms back even though I4every day.
However, it's easier to5than to do. It6me nearly half a year to get out of the sadness completely. I got so much from my7story. From then on, I could treat my life with a normal(正常的) mind. But in our daily life, I often see my classmates get8about little things: They get a bad grade on a test; their bus comes9; they don't have a mobile phone but10have, and so on. But I only11life. I was lucky to realize from an accident: It is a waste of our life to focus on(关注)what you have12. We should always think of what we have. So why are so many people unhappy? Someone may say, “My whole life would improve13I have a new car.” But when you get the car and what14? For a whole week you are walking on air. Then you go right back to being unhappy.
Happiness depends on(取决于) what we have! It's in our heart. It's a state of mind, even though you own the whole world, you may still feel15.Happiness comes from mastering the art of appreciating(感激) and taking pleasure in what you really have.
(1)A.feet B.legs C.arms D.ears
(2)A.with B.without C.for D.on
(3)A.Or B.But C.So D.Once
(4)A.cried B.laughed C.sat D.stood
(5)A.dream B.act C.call D.say
(6)A.cost B.spent C.took D.gave
(7)A.present B.past C.new D.last
(8)A.excited B.nervous C.serious D.worried
(9)A.early B.first C.fast D.late
(10)A.the other B.one another C.other D.others
(11)A.hate B.dislike C.enjoy D.save
(12)A.lost B.had C.found D.spent
(13)A.because B.as C.if D.whether
(14)A.happens B.takes place C.used D.uses
(15)A.funny B.happy C.excited D.unhappy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网