题目内容

【题目】阅读下面的四篇短文,根据短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。

(1)You can go to ______ to have guitar lessons.
A.Magellan Books
B.Island Language School
C.Youth Volunteers
D.Kowloon Community Centre
(2)Life Line is a hotline to help ______.
A.feed the homeless
B.read to the elderly
C.check out travel books
D.deal with teenagers’ problems
(3)Magellan Books is ______.
A.next to the language school
B.at 88 Queen's Road Central
C.at 232, Cityplaza, Tai Koo Shing
D.on the left side of Youth Volunteers
(4)You can call ______ to join Youth Volunteers.
A.29553000
B.31810000
C.27886388
D.27882200

【答案】
(1)D
(2)D
(3)C
(4)A
【解析】这是一篇关于五则广告的短文。文中介绍了广告的内容、联系方式等情况。
(1)D细节理解题。根据第一则广告在Kowloon Community Centre教授吉他。所以你可以去那儿上吉他课。故选D。
(2)D细节理解题。根据文中第三则广告可知Life Line是帮助青少年处理问题的热线,故选D。
(3)C细节理解题。根据第四则广告可知Magellan Books的地址是: at 232, Cityplaza, Tai Koo Shing,故选C。
(4)A细节理解题。根据最后一则广告如果你想加入青年志愿者可以拨打29553000这个电话,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,从下面每小题的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项,并在答题卡将相应的字母编号涂黑。

Passage 1: The Shenzhen Railway Station and the Shenzhen East Railway Station will add six temporary (临时的)trains between Friday and Monday during the coming festival. The Shenzhen Railway Station will add train K6604 and K6606 to Guiyang, K6512 to Shantung, K6552 to Yongzhou and K9088to Zhangjiajie. The Shenzhen East Railway Station will add K6532 to Nanxiong in Guangdong Province.

Passage 2: The 2016Shenzhen Fashion Week began at OCT Bay in Nanshan District last Friday. Over 100 brands and designers (设计师)from more than 10countries put on over 60 fashion shows during the week. A number of well﹣known designers attended Fashion Week. The event will end tomorrow.

Passage 3: Shenzhen became No.7 in traffic jams among Chinese cities, according to a quarterly report made by a map. com and Tsinghua University. Jinan City in Shandong Province passed Beijing for the second time to become the most congested(拥堵的)Chinese city. Beijing, Hangzhou, Harbin and Chongqing were among the top five.

Passage 4: Zhang Yuetoiig, a 12-year-old girl from Shenzhen, won the Guangxi leg (赛区) of the National Rock﹣climbing Competition, which was held on Tuesday. She is the youngest winner in the history of the rock﹣climbing competition. She started training at the age of 4.


(1)According to Passage 1, how many temporary trains will the Shenzhen Railway Station add?
A.1.
B.5.
C.6.
D.7.
(2)From the report in Passage 3, we know that became No.1in traffic jams.
A.Beijing
B.Shenzhen
C.Jinan
D.Hangzhou
(3)Which of the following statements is TRUE?
A.The Shenzhen Railway Station will add Train K6512 to Yueyang.
B.There were more than 100 fashion shows during the fashion week.
C.You seldom get caught in a traffic jam in Shenzhen.
D.Zhang Yuetong has been trained to do rock﹣climbing for 8 years.
(4)The four short passages probably come from .
A.tales
B.newspapers
C.storybook
D.novels.

【题目】阅读下面短文,从短文后所给的三个选项中选出能填入相应空白处的最佳选项。

The man in the photo has a special 1一 knitting(编织)sweaters.He usually knits a sweater for a place of interest and then takes a2there alone in the sweater.Up to now, he has knitted l 03 sweaters.
Sam Barsky is from the US.His stories have been 3in American
media so that he becomes famous and popular in a very short time.You can see
different patterns on his sweaters,such as Times Square and Golden Gate Bridge
in the US.
He4this interesting project in 2000.When he has a holiday, he wears his sweater and starts his amazing trip.“I started to learn knitting in March,1999 and found my own way to5in August 2000.Then l was very interested in it.I 6my photos and sweaters on my Facebook which got a lot of7 . In an exhibition in August last year, I8got two prizes,”Sam said.
Two of his latest works were for Dead Sea and Bahai Garden,because he just took a trip to Israel in December last year.There are still many places which Sam hasn't9and it is his future goal.In 10 opinion,life is full of fantastic things and some fun should be created and discovered by people themselves.
(1)A.trouble B.hobby C.secret
(2)A.trip B.picnic C.break
(3)A.translated B.created C.reported
(4)A.continued B.began C.ended
(5)A.dance B.knit C.write
(6)A.noticed B.recycled C.shared
(7)A.attention B.surprise C.education
(8)A.even B.still C.just
(9)A.visited B.drawn C.learnt
(10)A.its B.my C.his

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网