题目内容

【题目】

Inline skating marathon

(直排轮马拉松)

30 km on wheels

@Bradgate Park, Sunday July 29

Starts at 10 a. m.

Register(注册)at www.inlineskatemarathonjuly.com

Science-fiction (Sci-fi) festival

Saturday July 28

12 p. m.-12 a.m. at the Phoenix Arts Centre

$15 children & high school students

$20 adults

Oliver! The musical!

At The Curve Theatre, Rutland Street

Tuesday July 31-sunday August 12

Tickets available at The Curve Theater

ticket office

NEW multi-screen Cinema

Opens on Saturday July 28

12 screens with digital sound

and 3D projection(投影) systems

For full listing check www. cineparadise-notts.co.uk

Medieval market

Shepton town square

Thursday-Sunday 10 a.m. -11 p. m.

Traditional crafts(工艺品),food, sports and games

RUGBY(橄榄球)

Leicester Tigers vs Nottingham Giants

Pre-league friendly match

Saturday August 25 Start at 3: 00 p.m.

City Stadium

1The musical performance of Oliver starts_____________.

A.in AugustB.in JulyC.on SundayD.on Saturday

2How much should a child and his parents pay for the sci-fi festival?

A.$55.B.$45.C.$35.D.$15.

3Which of the following is TRUE according to the passage?

A.The rugby match starts at 3: 00 in the morning.

B.You can't register for the inline skating marathon online.

C.The sci-fi festival is on the same day as the new cinema opening

D.The medieval market in Shepton town square is closed on Sunday.

4You can_______ at the medieval market.

A.watch a filmB.listen to musicC.have foodD.join a party

5Tickets for the musical performance of Oliver can be got_________.

A.on lineB.by phoneC.in the sports centerD.at the ticket office

【答案】

1B

2A

3C

4C

5D

【解析】

短文是有关于运动、科幻、音乐、电影和文化等的广告。

1推理判断题,根据文中“Tuesday July 31-sunday August 12”可知雾都孤儿音乐剧开始于731日星期二。故选B

2细节理解题。根据文中“$15 children & high school students$20 adults”可知,孩子和学生票每人15英镑,成年人每人20英镑。结合题意,一对夫妇要和他们的孩子一起参加科幻节,所以应付金额为 $20×2 + $15 = 55。故选A

3细节理解题,根据“Start at 3: 00 p.m.”可知橄榄球比赛在下午3点,所以A错误。根据“Register(注册)at www.inlineskatemarathonjuly.com”可知可以网上注册,所以B错误。根据“Saturday July 28”和“Opens on Saturday July 28”可知是同一天,所以C正确。根据“Thursday-Sunday 10 a.m. -11 p. m.”可知周天营业。所以D错误。故选C

4细节理解题,根据“Traditional crafts(工艺品),food, sports and games”可知中世纪市场可以吃饭。故选C

5细节理解题,根据“Tickets available at The Curve Theater ticket office”可知票可以在售票处买到。故选D

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网