题目内容

【题目】

Uncle Sam

Do your children enjoy interesting stories,funny games and exciting dances?Uncle Sam will be ready to teach children of all ages all these things at the City Theatre on Saturday morning at 10:00.Free.

Walking Tour

Forget your worries on Saturday morning. Take a beautiful walk and learn about local history. Meet at the front entrance of City Hall at 9:30. Wear comfortable shoes!

Movie Time

Two films will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theatre. See March of the Penguins at 1:30. Kung Fu Panda will be at 3:45. For further information, call 4987898.

International Picnic

Are you tired of eating the same food every day? Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world. Delicious and not expensive. Noon to 5:00 p.m.

Take Me Out to the Ballgame

It’s October, and this Saturday night is your last chance to see the Redbirds this year. Get your tickets at the gate. It might be cold. Don’t forget sweaters and jackets.

Do You Want to Hear The Zoo?

The Zoo, a popular rock group from Australia, will give their first US concert this Saturday night at 8:00 at Rose Hall, City College.

1Where did they meet to take a walk?

A. City Hall. B. Central Park. C. The City Theatre. D. City College.

2If you want to eat different food,you can come to .

A. the Museum Theatre at 1:30 B. Central Park on Saturday

C. the City Theatre on Saturday D. City College on Sunday

3What might the weather be like when people see the Redbirds?

A. Sunny. B. Cloudy. C. Cold. D. Rainy.

4From the passage, we can know ______.

A. if you are 8 years old, you have to pay to learn exciting dances

B. you can call 4987898 to get a ticket to go to Rose Hall

C. you can learn local history on a walking tour on Sunday morning

D. the Zoo is a rock group

【答案】

1A

2B

3C

4D

【解析】这是六篇不同内容的广告。

1细节理解题。根据第二篇广告中Meet at the front entrance of City Hall at 9:30可知。故选A。

2细节理解题。根据第四篇广告中Come to Central Park on Saturday and enjoy food from all over the world. Delicious and not expensive. Noon to 5:00 p.m可知。故选B。

3细节理解题。根据第五篇广告中It’s October, and this Saturday night is your last chance to see the Redbirds this year. Get your tickets at the gate. It might be cold可知。故选C。

4细节理解题。根据第六篇广告中The Zoo, a popular rock group from Australia可知,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】There is a man who has four sons. One day, he senda them each to go and look at the pear tree that was far away.

The first son goes in winter, the second in spring, the third in summer and the youngest son in autumn. When they all come back home, the father lets them talk about what they see.

The first son says the tree was ugly(丑陋的). The second son says no, it is covered(覆盖) with green buds(花蕾) . The third son doesn’t agree(同意), he says it is full of flowers that look beautiful. The youngest son says it is full of fruit.

The man then says to his sons that they are all wrong, because they each see just one season in the tree's life. He tells them not to judge(判断) a tree is by only one season. Like that, the sadness, hapiness and love that come from one’s life can only be measured(被衡量) in the end(最后).

1How many sons does the man have?

A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

2The younget son goes to look at the pear tree in __________.

A. spring B. summer C. autumn D. winter

3What does the second son see?

A. The tree is full of gree buds. B. The tree is ugly.

C. The tree is full of flowers. D. The tree is full of fruit

4The man says that they are all wrong because they _________.

A. have different ideas B. each see just one season in the tree’s life

C. are too young to understand D. go there too early

5What does the man want to tell his sons?

A. Don’t judge things by only one side. B. Don’t speak early.

C. They should have more ideas. D. They should watch carefully.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网