题目内容

【题目】 Reader’s Digest

Easier is better with the Jitterbug.

The easy-to-use Jitterbug Flip has big buttons and an exclusive 5Star Urgent Response button on the keypad.

EASY TO USE The large bright screen and simple YES and No buttons make navigating the menu simple. Plus, the powerful speaker ensures every conversation will be loud and clear.

EASY TO ENJOY Wherever you go, a built-in camera makes it easy to capture and share your favorite memories. And with a long-lasting battery, you won’t have to worry about running out of power.

EASY TO BE PREPARED In any uncertain or unsafe situation, simply press the 5Star button and a highly-trained Urgent Response Agent will confirm your location, evaluate your situation and get you the help you need, 24/7.

The Jitterbug Flip is one of the most affordable cell phones on the market. And for a limited time, save 25% for the holidays. Offer starts 10/28/18.

Powered by the nation's largest and most

dependable wireless network.

NO CONTRACTS

No cancellation fees

Why the Jitterbug Elip is your best choice for a new cell phones:

No contracts to sign, ever

Keep your current phone number

Award-winning, U.S.-based customer service

No hidden monthly fees

Switch plans at any time

To order or learn more, call 1-800-650-5314

or visit us at greatcall.com

1We may read the advertisement above ________.

A.in a geography bookB.in a Reader’s Digest magazine

C.on a telephone websiteD.in an American newspaper

2From the material, Jitterbug Flip is probably ________.

A.a brand of cell phonesB.a wireless network company

C.a cell-phone service providerD.a name of an urgent response agent

3The product has many advantages except ________.

A.you have no contracts to signB.you can keep your old phone

C.it has no hidden monthly feesD.it has a reasonable price

4According to the material, which of the following statements is TRUE?

A.It cost people only $14.99 to get a Jitterbug Flip in that month.

B.If you want to know more you can visit their shop in Greatcall Street.

C.You won’t worry about running out of power because of the long-lasting battery.

D.If Ms Williams bought a Jitterbug Flip on August 28th, 2018, she could save 25%.

5If you press the 5Star button, ________.

A.you can capture and share your own memories

B.you can confirm your location and evaluate your situation

C.you can make sure that every conversation will be loud and clear

D.you can get the help you need in an uncertain and unsafe situation

【答案】

1B

2A

3B

4C

5D

【解析】

本文讲述了Jitterbug手机情况。易于使用的大屏幕和简单的YESNo按钮使导航菜单简单,强有力的喇叭确保每一次谈话都是大声和清晰的。还有摄像头、电池寿命、价格、号码保留等优点。

1细节理解题。根据“Reader’s Digest”可知在读者文摘的杂志上,故选B

2推理判断题。根据第一张图片及“The easy-to-use Jitterbug Flip has big buttons and an exclusive 5Star Urgent Response button on the keypad.”可知在键盘上有大按钮和专属的紧急响应按钮,可推测出此处应该是手机,故选A

3推理判断题。根据“Why the Jitterbug Elip is your best choice for a new cell phones”可知没有合同要签,没有隐藏的月费,再根据“The Jitterbug Flip is one of the most affordable cell phones on the market.”可知Jitterbug Flip是市场上最便宜的手机之一,可推测出此处是“价格合理”,文中没有提及可以保留旧手机,故选B

4推理判断题。根据文中图片内容“Plans as low as $14.99/month”可知Jitterbug Flip手机每月套餐消费低至14.99美元,与选项A内容不符,所以排除选项A;根据“or visit us at greatcall.com”可知是在网站上浏览,与选项B内容不符,所以排除选项B;根据“And with a long-lasting battery, you won’t have to worry about running out of power.”可知由于电池寿命较长,你不必担心电量耗尽,与选项C内容相符;再根据“And for a limited time, save 25% for the holidays. Offer starts 10/28/18.”可知是在20181028号,与选项D内容不符,所以排除选项D,故选C

5细节理解题。根据“In any uncertain or unsafe situation, simply press the 5Star button and a highly-trained Urgent Response Agent will confirm your location, evaluate your situation and get you the help you need, 24/7.”可知在任何不确定或不安全的情况下,并得到您需要的帮助,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Who is the greatest teacher in Chinese history You can' t think of anyone else when you hear people read Confucius' 2500yearold words

"All study but no thinking makes people puzzled All thinking but no study makes people lazy"

September 28th was Confucius' birthday He was born in the Kingdom of Luin today's Shandong Province He had a hard child His father died when he was only 3 His mother brought him up As a child he had to work to help his mother but young Confucius didn't give up studying He visited many famous teachers and learned music history poetry and sports

Later he became a teacher and started the first public school in Chinese history At that timeonly children from rich families could go to school if they wanted to learn He had about 3000students in his lifetime

Chinese look upon Confucius as the greatest thinker and also the greatest teacher For more than 2 500yearsConfucius' ideas have been around in people's everyday lives Now they have gone far into Western countries and South Asia People can still hear them today

Why are his ideas so popular Confucius' most important ideas are kindness and good mannersConfucius said young people should take care of the old A kind person should care for others Be strict wish yourself but be kind to others As a great teacher Confucius said that all should go to school if they wanted to learn People use his ideas to help themselves and society Now more than 100Internet websites are teaching people about Confucius and his ideas

1Why do we still remember Confucius today   

A.Because he had about 3000students in his lifetime

B.Because he lived a poor life in his childhood

C.Because he had wise thoughts

D.Because he started the first public school in Chinese history

2The underlined word "them" in the fourth paragraph refers to   

A.the greatest thinker and teacher

B.Confucius' students

C.people in Western countries and South Asia

D.Confucius' ideas

3Which of the following is NOT Confucius' words   

A.People should get education

B.The young should take care of the old

C.Be strict with yourself but be kind to others

D.All study but no thinking makes people lazy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网