题目内容

【题目】 How much physical activity do you do in a week? Are you getting enough exercise?1For example, people who exercise regularly are less likely to suffer from many diseases. Regular exercise reduces the risk of early death by 30%.It also improves your sleep quality.

Today, most adults are much less active than in the past because our jobs are far less physical than the work our grandparents used to do.2 This lack of regular physical activity means people burn fewer calories than in the past, so we need to do something to consume (消耗)our energy. Experts think adults need to do 2.5 hours of moderate exercise per week.3

Exercise can be expensive, but it doesn't have to be. Team sports such as football can be cheap because all the players share the cost of the field.4 It can also be very social.

If you don't want to spend any money, try one of the following activities. Go for a run. The only equipment you need is a pair of running shoes. If you take the bus, try getting off one stop early and walking the extra distance. Go to the park.5You can play different kinds of games there. This is a great way to involve family members and friends.

In short, there are many easy ways of keeping fit. If we all recognize the value of doing this, we will live longer and be healthier.

【答案】

1C

2F

3B

4E

5A

【解析】

这篇短文主要是鼓励人们运动并对如何运动提出了建议。

1根据下文For example, people who exercise regularly are less likely to suffer from many diseases. Regular exercise reduces the risk of early death by 30%.It also improves your sleep quality.可知上文是有规律的活动在许多方面对你的健康有益。故选C

2根据下文This lack of regular physical activity means people burn fewer calories than in the past, so we need to do something to consume (消耗)our energy.可知上文是每天我们许多人花费7个小时或更多仅仅坐在一个椅子上。故选F

3根据上文Experts think adults need to do 2.5 hours of moderate exercise per week.可知下文这能快走或在平地上骑自行车。故选B

4根据上文Team sports such as football can be cheap because all the players share the cost of the field可知下文是加入一个足球俱乐部是锻炼的一个便宜的方式。故选E

5根据下文You can play different kinds of games there. This is a great way to involve family members and friends.可知上文是尝试和家人或朋友一起去。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】

People in different countries speak different languages. But is there a language that can be understood by everyone in the world? If there is, the answer might be EMOJIS(表情符号).

Emojis are a kind of special language. Pictures are used to put meaning across. A group called the Unicode Consortium works on choosing emojis. It has added new emojis every year since 2014. They show what people think about and like.

Emojis can be used to represent(代表) different groups of people. In 2015, emoji faces with different skin tones(肤色) were added. In 2016, different jobs were added , such as doctor, police officer and painter. This year, emojis of disabled people were added including emojis of blind people and people in wheelchairs.

But there is also more to emojis. They can also refer to(指的是) pop culture and new cultural trends(潮流).

New emojis in 2019 also include several animals, such as sloths(树懒) and flamingos(火烈鸟). These animals are not very common, but are known to many people. For example, sloths have become popular because of the 2016 film Zootopia(《疯狂动物城》). Many fashion designers(设计师) have included flamingos in their designs in recent years. This animal makes people feel like they’re on a vacation.

It seems that emojis are a mirror of the world we live in. It will be interesting to see how they change and grow in the years to come.

1Emojis use to express ideas.

A. musicB. soundsC. wordsD. pictures

2What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?

A. The Unicode Consortium.B. An emoji.C. A country.D. A language.

3In which year were emojis of disabled people added?

A. In 2014.B. In 2015.C. In 2016.D. In 2019.

4According to the passage, emojis include the following EXCEPT .

A. people with different skin tonesB. popular films

C. some interesting animalsD. different jobs

5Which sentence is Not True according to the passage?

A. People all over the world might understand emojis.

B. Emojis can represent pop culture.

C. Many fashion designers used sloths in their works.

D. Emojis are changing and growing every year.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网