题目内容

【题目】Ben was helping his mother when the rain began to beat heavily the windows.

A. below B. across C. behind D. against

【答案】D

【解析】

试题分析:句意:当雨点开始重重地敲打窗户的时候,本正在帮他妈妈。beat against ,固定搭配,在……反复敲打。故选D。below 在……之下;across 穿过;behind 在……之后。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

In the park, you see a group of people, all looking up at the sky. Without thinking about it, you look upwards, too. Why? In the concert, someone begins to clap and suddenly the whole room joins in. You do, too. Why?

Sometimes we feel we are acting correctly when we do the same as others. The more people follow an idea, the better or truer we think the idea is. It’s the social proof(社会认同感) that works.

The scientist Asch carried out an experiment. It shows how social proof can influence us. In a room, a man is shown Line 1, and next to it are three lines(A, B, C). A is longer, C is shorter and B is as long as Line 1. He must tell which of the three lines is as long as Line 1. When the man is alone, he gives the correct answer B. Then, five other man enter the room, and each of them gives the answer C as they were told to. Now the man changes his idea and gives the answer C. Asch got the same result many times among different subjects(实验对象).

Why do we act like this? Well, in the past, following others was a way to keep away from danger. Suppose that 5000 years ago you were hunting(打猎) with friends. Suddenly, they all ran away. What would you have done? Would you have stayed? No, you would have run, too. We are descendants(后代) of those who copied others’ action. It is so deeply planted in our mind that we still use it now.

Social proof has special power. The advertising industry, for example, often makes use of it. So be careful whenever a company says its product is “the most popular”.

1At the beginning of the passage, the writer leads in the topic by ____.

A. telling a storyB. giving examples

C. answering questionsD. showing a map

2According to Paragraph 3, the experiment by Asch shows ____.

A. following others is always right

B. social proof may change people’s ideas

C. it’s difficult to carry out the experiment

D. people can study better if they are alone

3The underlined word “It” in Paragraph 4 refers to ____.

A. running with othersB. hunting with friends

C. copying others’ actionD. doing something different

4According to the passage, we can infer(推断) that ____.

A. it’s important to run with others anytime

B. products in the advertisement are the best

C. we mustn’t copy others’ action to keep safe

D. we need to think twice before following others

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网