题目内容
Years ago in Scotland, the Clark Family had a dream. Mr. Clark and his wife worked and saved, making plans for their nine children and themselves to travel to the United States. It had taken years, but they had finally saved enough money and had received passports and tickets for the whole family to travel on a new ship going to the United States. 1. However, seven days before their departure, the youngest son was bitten by a dog. Because of the possibility of rabies(狂犬病), he was not allowed to leave the house for fourteen days.
2. They would not be able to make the trip to America as they had planned. The father, filled with disappointment and anger, watched the ship leave--without the Clark family. The father was really disappointed and complained both his son and God for their bad luck.
Five days later, terrible news spread across Scotland. The huge Titanic had sunk(下沉). 3. The Clark family was to have been on that ship but because the son had been bitten by a dog, they were left behind in Scotland.
When Mr. Clark heard the news, he hugged his son and thanked him for saving the family. He thanked God for saving their lives and turning what he had felt was a bad thing into good luck. 4.
A.The family's dream was broken.
B. Although we may not always understand, all things happen for a reason.
C. Nothing is impossible if we put heart into it.
D. The family was filled with excitement about their new life.
E. The unsinkable ship had sunk, taking hundreds of lives with it.
1.D 2.A 3.E 4.B 【解析】这篇短文介绍了虽然我们可能不理解,但是事情的发生都是有原因的。 1.根据上文but they had finally saved enough money and had received passports and tickets for the whole family to travel on a new ship goi...你校英语社团正在开展主题为“How do students find study partners?”的讨论,为此你采访了一些学生。
请你根据下表内容用英语写一篇短文进行交流,并说明你自己的方式及理由。
方式 | 理由 | |
部分学生 | 使用网络 | ●方便找到学伴 ●及时得到帮助 |
部分学生 | 参加社团 | ●面对面分享经验 ●共同解决问题 |
你 | …… | …… |
注意:(1(1)短文必须包括表中所有内容,可适当增加细节;
(2)你的理由至少两条;
(3)词数:80—100;
(4)短文首句仅供选择使用,不计入总词数。参考词汇:学伴study partner 方便的convenient
短文首句:I have recently done a survey about how students find study partners.
Ihaverecentlydoneasurveyabouthowstudentsfindstudypartners. SomestudentsfindstudypartnersthroughtheInternet.Theybelieveit'sconvenienttofínd partnerstostudywithonline.Bes...