题目内容
【题目】FROM THE EDITOR
DEAR READERS.
Happy birthday to us! TIME magazine's first issue(期刊)came out on March3, 1923. Sure, 96 isn't the most special birthday, comparing with the 100th birthday. But we take every opportunity( 机会)to celebrate. TIME for Kids came along just a little bit later, in 1995. Soon, we will have our 25th birthday!
We have run our Kid Reporter program for many years. Many kids who took part in the program as a reporter are professional journalist(职业记者)now. While they were working with TFK, they caught some great opportunities, like interviewing political leaders, famous people, Olympic athletes, scientists, and more.
Do you dream of being a reporter? Come and join us! On March 15, we will hold our annual(一年一度的)competition to find our next group of TIME for Kids Reporters. Editors from TFK will choose 10 best students.
I hope you will have a chance to report for our magazines and websites during the 2019﹣2020 school year.
All the best,
![]()
【1】According to the passage, TIME for Kids will have its birthday.
A. 96th
B. 100th
C. 23rd
D. 25th
【2】What will editors from TFK do in their annual competition?
A. Take part in the program.
B. Interview political leaders.
C. Choose 10 best students.
D. Report for their magazines.
【3】How long will the next group of reporters work with TFK?
A. Half a year.
B. One year.
C. Two years.
D. Three years.
【4】Andrea Delbanco is .
A. a reader
B. an editor
C. a reporter
D. a student
【5】You can find the passage in .
A. a website
B. a book
C. a novel
D. a diary
【答案】
【1】D
【2】C
【3】B
【4】B
【5】A
【解析】
这是一则招聘小记者的比赛广告。《时代杂志》儿童版迎来了25岁的生日。“儿童记者”也已经运行了很多年。许多以记者身份参加该项目的孩子现在都成了专业记者。有梦想成为一名记者的儿童赶快加入吧,3月15日来自TFK的编辑将通过比赛选出10名最好的学生作为记者。这些记者将会为TFK工作一年。
【1】细节理解题。根据文中句子“TIME for Kids came along just a little bit later, in 1995. Soon, we will have our 25th birthday!”可知,TIME for KIDS将会庆祝它的25岁生日。故答案选D。
【2】细节理解题。根据文中句子Editors from TFK will choose 10 best students.可知,编辑将会选择10名最优秀的学生。故答案选C。
【3】细节理解题。根据文中句子“I hope you will have a chance to report for our magazines and websites during the 2019﹣2020 school year.”可知,这些记者将会为TFK工作一年。故答案选B。
【4】推理判断题。从文章开头 FROM THE EDITOR和最后的签名Andrea Delbanco Editorial Director可知,Andrea Delbanco是杂志社的一位编辑。故答案选B。
【5】推理判断题。通读文章可知,这个是为了杂志和网站招聘小记者的比赛广告,可能出现的地方就应该是在杂志或者网站上。故答案选A。
【题目】![]()
在你成长的路上,一定少不了爸爸的陪伴!也很希望能像大头儿子一样在亦爸爸亦朋友的小头爸爸的陪伴下快乐成长吧!更希望能成为大头儿子吧!假设你就是大头儿子,请根据以下表格介绍你自己。内容要求:
1.按照表格内容来介绍自己。
2.不得暴露自己的真实姓名及所在学校。
3.至少补充一句,词数不得少于50词。注意人称,大小写及标点符号。
Name | Age | From | QQ number | Look | Clothes |
Datou | 6 | China | 203456781 | head--big, eyes--big, nose--small, ears--small | T-shirt--yellow, pants--green, shoes--orange. |
Hello!