题目内容

【题目】FROM THE EDITOR

DEAR READERS.

Happy birthday to us! TIME magazine's first issue(期刊)came out on March3, 1923. Sure, 96 isn't the most special birthday, comparing with the 100th birthday. But we take every opportunity 机会)to celebrate. TIME for Kids came along just a little bit later, in 1995. Soon, we will have our 25th birthday!

We have run our Kid Reporter program for many years. Many kids who took part in the program as a reporter are professional journalist(职业记者)now. While they were working with TFK, they caught some great opportunities, like interviewing political leaders, famous people, Olympic athletes, scientists, and more.

Do you dream of being a reporter? Come and join us! On March 15, we will hold our annual(一年一度的)competition to find our next group of TIME for Kids Reporters. Editors from TFK will choose 10 best students.

I hope you will have a chance to report for our magazines and websites during the 20192020 school year.

All the best,

1According to the passage, TIME for Kids will have its   birthday.

A. 96th

B. 100th

C. 23rd

D. 25th

2What will editors from TFK do in their annual competition?   

A. Take part in the program

B. Interview political leaders

C. Choose 10 best students

D. Report for their magazines

3How long will the next group of reporters work with TFK?   

A. Half a year

B. One year

C. Two years

D. Three years

4Andrea Delbanco is   

A. a reader

B. an editor

C. a reporter

D. a student

5You can find the passage in   

A. a website

B. a book

C. a novel

D. a diary

【答案】

1D

2C

3B

4B

5A

【解析】

这是一则招聘小记者的比赛广告。《时代杂志》儿童版迎来了25岁的生日。“儿童记者”也已经运行了很多年。许多以记者身份参加该项目的孩子现在都成了专业记者。有梦想成为一名记者的儿童赶快加入吧,315日来自TFK的编辑将通过比赛选出10名最好的学生作为记者。这些记者将会为TFK工作一年。

1细节理解题。根据文中句子“TIME for Kids came along just a little bit later, in 1995. Soon, we will have our 25th birthday!”可知,TIME for KIDS将会庆祝它的25岁生日。故答案选D

2细节理解题。根据文中句子Editors from TFK will choose 10 best students.可知,编辑将会选择10名最优秀的学生。故答案选C

3细节理解题。根据文中句子“I hope you will have a chance to report for our magazines and websites during the 20192020 school year.”可知,这些记者将会为TFK工作一年。故答案选B

4推理判断题。从文章开头 FROM THE EDITOR和最后的签名Andrea Delbanco Editorial Director可知,Andrea Delbanco是杂志社的一位编辑。故答案选B

5推理判断题。通读文章可知,这个是为了杂志和网站招聘小记者的比赛广告,可能出现的地方就应该是在杂志或者网站上。故答案选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列材料,从每题所给的四个选项(ABCD)中,选出最佳选项。

From a large elephant to a small mouseanimals live happily together in Disney’s new movie Zootopia. Judy Hoppsthe main characterbecomes the first rabbit police officer in the city. While solving a mysteryshe meets the smart foxNickwho helps her with her caseand some other animals like the lion mayor(市长) and a sloth called Flash. Here is something more about the movie.

There are 64 kinds of animals in the movie. Each kind is special. Elephants have trunks(big noses)pigs have snoutssome animals have feetsome have pawssome animals have three fingers while some have two. Judy’s character is a bit different from real rabbits. Real rabbits actually have a split lip(裂唇)but the film makers decided to keep Judy’s lip all together to look nice.

Film makers learned that not all fur of animals is the same. In the moviesome of polar bear fur is clear. It appears white because the light reflects(反射) off of it. Part of fox fur is dark at the root(根部)getting lighter till its red top. They did so to make sure that the animals in Zootopia were believable.

Moreovera film makerNathan Warner with his partners also took a trip to Africa for researching animals. There they had a close watching of different animals. Based on their discoverythese artists added leaves and sticks to animals’ coats like the big sheep. They also make animals’ tears run from the inside corners of eyes down to the outside of the mouth.

1From the passage we know that Zootopia may be the name of a(an) .

A. animal B. zoo

C. city D. mayor

2You may see the following characters in the movie EXCEPT .

A. Flash B. Nick

C. Judy Hopps D. Nathan Warner

3We can infer(推断) from the passage that .

A. Nick is a fox police officer and helps Judy solve a case

B. leaves and sticks on animals’ coats make them look real

C. Judy Hopps also has a split lip as well as the real rabbits

D. part of fox fur is dark at the root and gets lighter till its red top

4This passage is mainly about .

A. the main clues of Zootopia

B. some fun facts about Zootopia

C. different kinds of animals roles

D. the steps of the movie designing

【题目】Leaving Her Mark。

Molly is a little hose. A few yeas ago,she was badly hurt by a dog. The dog bit all four of Molly s legs and left a large cut in her face. Molly s owner,Kaye Harris,took her to an animal hospital. Doctors there tried their best to save Molly s life,but soon one of her legs became very infected(感染)The only way to save her life was to remove the leg.

At fist,doctors thought Molly would die. But Molly changed their minds. Doctors noticed that she shifted(转移)her weight, and rested her good leg from time to time. They knew that Molly had amazing cleverness and a strong will. She wanted to live. Several doctors operated on Molly,and removed her infected leg. A false(假的)leg was made for her and doctors gave Molly a special horseshoe at the bottom of her false leg. This horseshoe had a stamp of a smiling face in it!

After the operation,Molly walked around on all four legs,as if nothing had ever happened to her!Now,with every step she takes,she stamps a smile in the dirt. Wherever she goes,Molly leaves her mark. Without saying a word,she speaks to people with her kind eyes. Even when she walks away,she leaves an impression.

Molly leaves her mark in other ways,too. Kaye Harris takes Molly to schools,nursing homes, army bases and hospitals. Molly is famous because she makes people smile and gives them hope. A book is even written about Molly!Molly has become a symbol of hope for people of all ages. Her story leaves a smile on people s faces,just as clearly as her horseshoe leaves a mark in the sand.

【1】 A few years ago,Molly

A. fell off the hill

B. was badly hurt by a dog

C. fell into the river

D. was hurt in a car accident

2 After the operation,

A. Mollys leg became very infected

B. Molly walked around on all four legs

C. the doctors thought Molly would die

D. the doctors noticed Molly was clever

3Molly is famous because

A. she gives people hope

B. she acts in a play

C. she speaks to people

D. she runs fastest

4What do you think of Molly?

A. Dangerous. B. Impolite.

C. Hard-working. D. Strong-willed.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网