题目内容

【题目】A

Ticket Information

Dates: July 30Aug 7

MonFri 10 a.m, 7 p.m.

SatSun 10 a.m, 2 p.m, 7 p.m.

Venue: Esplanade Theatre

Length of time: 1.5 hours

Ticket Prices: $ 25 per child or adult (day shows) $ 35 per child or adult (evening shows)

Family Packages:(家庭套餐)

$ 85 for 4 tickets (10 a.m, 2 pm shows)

$ 120 for 4 tickets (7 p.m shows)

Latecomer Policy:

Please arrive early. Latecomers(迟来的人)will not be allowed to enter until a proper break(间歇) in the shows.

Children:

As courtesy(礼貌) to other audience members, children below 3 years old will not be allowed(允许) in.

Ticket Information

Dates: July 30Aug 7

MonFri 10 a.m, 7 p.m.

SatSun 10 a.m, 2 p.m, 7 p.m.

Venue: Esplanade Theatre

Length of time: 1.5 hours

Ticket Prices: $ 25 per child or adult (day shows) $ 35 per child or adult (evening shows)

Family Packages:(家庭套餐)

$ 85 for 4 tickets (10 a.m, 2 pm shows)

$ 120 for 4 tickets (7 p.m shows)

Latecomer Policy:

Please arrive early. Latecomers(迟来的人)will not be allowed to enter until a proper break(间歇) in the shows.

Children:

As courtesy(礼貌) to other audience members, children below 3 years old will not be allowed(允许) in.

1How many days will the show last?

A. 8 days.B. 9 days.C. 10 days.D. 11 days.

2If the show begins at 10 a.m, when will it probably finish?

A. At 2 p.m.B. At 7 p.m.C. 11:30 a.m.D. 11:45 a.m.

3What does the underlined word “Venue” probably belong to(属于)?

A. Places.B. Characters.C. Themes.D. Times.

4What will happen to a latecomer?

A. He or she won’t have a proper break.B. He or she will fail to enter the theatre.

C. He or she can still watch the whole show.D. He or she can only enter during a break.

5Which of the following is TRUE according to the information?

A. The name of the show is The Prince and the Frog.

B. Day shows are more expensive than evening shows.

C. You can call 617-219-4300 for the further information.

D. A mother can watch the show with her 30-month-old baby.

【答案】

1B

2C

3A

4D

5C

【解析】

文章是关于公主和青蛙王子演出的一些相关的信息。

1细节理解题。根据Dates: July 30Aug 7可知是9天;故选B

2细节理解题。根据Length of time: 1.5 hours可知是上午11点半结束;故选C

3词义猜测题。根据Venue: Esplanade Theatre可猜测是地点;故选A

4细节理解题。根据Latecomers(迟来的人)will not be allowed to enter until a proper break(间歇) in the shows.可知只能休息时间进入;故选D

5推理判断题。根据布告The Princess and the Frog.可知A不对;根据$ 85 for 4 tickets (10 a.m, 2 pm shows) $ 120 for 4 tickets (7 p.m shows)可知B不对;根据Tele 617-219-4300可知C对;根据children below 3 years old will not be allowed(允许) in.可知D不对;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
Do you like the story of the little prince? A new movie about the book was on.

A little girl lives with her strict mom. The little girl's neighbor is an interesting old pilot. He has an old plane. He tells the little girl about his story.
His plane doesn't work and lands in the desert. There he meets the little prince. The little prince lives on a small planet(星球) with a beautiful rose. He loves the rose very much, but the rose tells a lie to him. The little prince is sad and leaves the planet. He visits other planets and meets many people. But these people are not friendly to him. At last the little prince arrives on the earth.
The little girl is very interested in the story. She wants to fly the old pilot's plane to meet the little prince. Now she begins her trip
If you are interested in the movie, come to the cinema. You will have lots of fun watching it.
根据短文内容,选择最佳答案。
(1)What does the girl's neighbor do?
A.A doctor.
B.An actor.
C.A pilot.
D.A scientist.
(2)What's the meaning of the underlined word “ lands” in Paragraph 3?
A.盘旋
B.着陆
C.起飞
D.滑行
(3)Why does the little prince leave his planet?
A.Because the weather is bad.
B.Because he wants to have a trip.
C.Because the rose lies to him.
D.Because he wants to look for the girl.
(4)Where does the little prince arrive in the end?
A.On a small planet.
B.On the earth.
C.On the sun.
D.On the moon.
(5)After listening to the story, what does the girl want to do?
A.She wants to look for the little prince.
B.She wants to help the old pilot to fix the plane.
C.She wants to fly to another planet.
D.She wants to grow many roses.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网