题目内容
【题目】The Best Way to See Lakeland
TOUR A Lake District Spectacular The Lake District is famous for being "the most beautiful corner of England" and the tour introduces you to just that. Fantastic sights of mountains, valleys and lakes from the south to the north. The tour includes a lake cruise*, a visit to the 4,000-year-old Castlerigg Stone Circle set high on the hills. You travel over passes, through beautiful valleys, see waterfalls and traditional Lakeland villages. You have plenty of stops for enjoying the sights and taking | |
photographs. This is a tour not to be missed. When & Where Every day from Windermere Prices Adult - 35. 00, Child- 25. 00 ( up to 16 years of age) Price Includes Lake cruise Times Leaves Windermere 12:00 hrs, returns. 17:00 hrs |
|
TOUR B Beatrix Potter's Favourite Countryside The tour is the perfect way to explore the favourite places associated with* Beatrix Potter. Our journey is through the beautiful Yewdale Valley, passing Yew Tree Tam and Skelwith Bridge making our way to Coniston Water for our lake cruise. We visit the Beatrix Potter's Hill Top farm where she wrote many of her famous children's stories in this little old stone house. You have the | |
chance to go in the shop and explore her garden. When & Where Every day from Windermere Prices Adult- 25. 00, Child- 20.00 (up to 16 years of age) Price Includes Lake Cruise on Coniston, & Hill Top Gardens Times Leaves Windermere 09:45 hrs, returns. 16:30 hrs |
|
【1】If the visitors choose Tour A, they can see _____.
A. Yewdale Valley B. Castlerigg Stone Circle
C. Coniston Water D. Potter's Hill Top Gardens
【2】You must get to Windermere before _____ if you choose Tour B
A. 09.45 hrs B. 12. 00 hrs C. 16. 30 hrs D. 17.00 hrs
【3】How much will Tim, a boy of 14, and his mother pay if they want to choose Tour A and Tour B?
A. 45.00. B. 60.00. C. 85.00. D. 105.00.
【4】Which of the following is TRUE?
A. Beatrix Potter wrote many famous children's stories.
B. We can visit The Lake District every day except Sunday.
C. If you want to have a lake cruise you have to pay more money.
D. If visitors choose Tour B they can return after 19:00 in the evening.
【答案】
【1】 B
【2】 A
【3】 D
【4】 A
【解析】
这是一篇旅行社的广告,介绍了两个旅游的好去处。
【1】细节理解。根据广告A中The tour includes a lake cruise*, a visit to the 4,000-year-old Castlerigg Stone Circle set high on the hills可知,他们可以看到Castlerigg Stone Circle
,故选B。
【2】细节理解。根据广告B中Times Leaves Windermere 09:45 hrs, returns. 16:30 hrs可知,在09.45 hrs之前赶到Windermere,故选A。
【3】数字计算。根据文中Prices Adult - 35. 00, Child- 25. 00 ( up to 16 years of age)
及Prices Adult- 25. 00, Child- 20.00 (up to 16 years of age)可知,35+25+25+20=105.
故选D。
【4】推理判断。根据文中We visit the Beatrix Potter's Hill Top farm where she wrote many of her famous children's stories in this little old stone house. You have the chance to go in the shop and explore her garden.
可知,Beatrix Potter写了许多著名的儿童故事。故选A