题目内容

【题目】

Doing experiments is one of the most interesting things about studying chemistry. In China, it’s often teachers who do the experiment in the front of the class with students_________. But in the US, students take action by themselves.

The first time I took a class in my school’s chemistry lab, I was surprised to find that students were wearing special glasses, plastic gloves, as if there had been a bio-chemical attack! _________is always the most important for science lab classes in America. The outfit(装备)prevents us from harmful chemical materials.

My chemistry teacher usually gives us the instruction sheet the night before the lab class to let us know a lot about the experiments. During the class, she first_________the steps of the experiments and then puts us into groups to do the experiments. What’s special is that for every lab class, she changes everyone’s partner to let us work with_________classmates.

The class is often filed with laughs. Once we tried to bum chemicals. The chemicals produced many colors of fames(火焰), _________bright orange and dark green. Many students in my class were amazed. “Wow! That’s so beautiful! ” they screamed.

After finishing an experiment, we need to write a detailed report. It consists of the steps, our feelings and the final results. If there has been a mistake in the experiment, we need to analyze(分析)why it happened and_________we should do to correct it. The reports are important. They make up around 25 percent of our term grade.

1A.playingB.watchingC.singingD.sleeping

2A.FunB.TimeC.MoneyD.Safety

3A.wait forB.care forC.go overD.clean out

4A.differentB.sameC.tallD.clever

5A.duringB.fromC.throughD.including

6A.howB.whatC.whereD.when

【答案】

1B

2D

3C

4A

5D

6B

【解析】

本文讲述了作者在美国学校里如何上化学实验课。

1句意:在中国,通常是老师在学生面前做实验,学生们看着。

playing玩耍;watching观看;singing唱歌;sleeping睡觉。根据下一句“But in the US, students take action by themselves.”可知,但是在美国,学生们是自己动手做实验,but表示前后转折,所以此处是“老师做实验,学生们看着”,所以此处用watching。故选B

2句意:在美国,安全一直是科学实验课最重要的。

Fun乐趣;Time时间;Money金钱;Safety安全。根据下一句中“The outfit(装备)prevents us from harmful chemical materials.”可知,这套装备可以防止我们,接触到有害的化学物质,所以此处是“安全最重要”,所以此处使用safety。故选D

3句意:在课堂上,她首先复习了实验步骤,然后把我们分组做实验。

wait for等待;care for照顾;go over复习;clean out扫除。根据上一句中“My chemistry teacher usually gives us the instruction sheet the night before the lab class to let us know a lot about the experiments.”可知,实验课的前一天晚上,我的化学老师会给我们发一份关于实验的说明,所以此处是“开始实验之前先复习实验步骤”,所以此处用go over。故选C

4句意:特别之处在于,每个实验课,她都会换搭档,让我们和不同的同学一起工作。

different不同的;same相同的;tall高的;clever聪明的。根据句中“she changes everyone’s partner”可知,化学老师换了每个人的搭档,所以是“让我们和不同的同学一起工作”,所以此处使用different。故选A

5句意:这些化学物质产生了许多种颜色的火焰,包括亮橙色和深绿色。

during在……期间;from自从;through通过;including包括。根据句中“The chemicals produced many colors of fames”可知,这些化学物质产生了许多颜色的火焰,其中就包括亮橙色和深绿色,所以此处使用including。故选D

6句意:如果实验中有错误,我们需要分析为什么会发生,以及我们应该做什么来纠正它。

how怎么样;what什么;where哪里;when什么时候。根据句中do可知,此处是“我们应该做什么纠正它”,此处使用what符合题意。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】Complete the following passage with the words in the box. Each can be used only once(将下列单词填入空格。每空格限填一词, 每词只能填一次)

A. extra B. shelf C. platform D. depends E. similar

Take a walk through a supermarket. You will find many brands(品牌)of chocolate and a dozen kinds of yoghurt. Which ones should you buy?

Well, the answer 1. You may have your favorites. If there is a brand you like more than other brands, you might be willing to pay 2 money for it. But when you don't like one brand over another, the right move is to shop for the best price. It means putting one item next to a(n) 3 item to see which gives you more for your money. This isn't always easy because of the way things are packaged. To find the best deal, check the unit price. Stores usually show the unit price on the 4. If they don't, you can calculate it yourself.

A. compare B. serious C. offer D. responsible E. choice

But unit price isn't the only thing to consider. Ask yourself how much you exactly need. Food waste is a 5 problem. According to a research, people throw away up to 40% of the food they buy. So, ask yourself: Do I actually need 8 pieces of bread? If not, the smaller bag is the better 6.

Also, brand names come at a cost. Sometimes, what you're paying for isn't just the product in the package. It's the brand name on the package. That's why many stores 7 their own products which are usually much cheaper. Last year, some supermarkets did a test. They invited people to try some brand-name cakes and 8 them with those made by the supermarkets. To their surprise, most people thought there was not any difference between them .

【题目】

I looked out at the smiling faces packed into the school gym. The applause filled my ears. I had done it. I had really done it! I found a new person inside me, a much more daring, outgoing person who had been hidden all along, just waiting for the ______ to emerge(出现).

Just a few months earlier, it was impossible to ______ myself acting in a play in front of two hundred people. But without my teacher, Mrs. Sather, I couldn't get that opportunity.

In the first and second grade, I was extremely shy. But Mrs. Sather always ______ me.

One day, she announced, "Our class was going to ______ a play. Anybody, want to try?"

A few excited hands shot up-mine, of course, was not one of them.

After school she stopped me and invited me for a talk. Puzzled, I followed her to her desk. She said, "I think you are ______ for the lead character. But I was surprised you didn't raise your hand."

Me, the lead? Was she crazy?

Mrs. Sather gazed into my eyes as if seeing my inner _______ locked away inside. "But I'd like you to give this a try for me, " she continued. "If you reach for the stars, you might at least grab a piece of the moon.

I realized it was time to throw off ______ and show the world who I really was. I looked Mrs. Sather right in her sparkling(闪亮的)blue eyes and said, "OK. I'll try."

In the following months, in spite of fears, I did everything I could to ______ I could do it in practice.

At the end of the play, when the audience applauded, I knew they were not just cheering for my performance that night, but for the performances they knew would come in later years because of my newfound confidence.

1A.heroB.reasonC.directorD.opportunity

2A.watchB.mindC.imagineD.remember

3A.praisedB.remindedC.comfortedD.encouraged

4A.performB.writeC.followD.review

5A.famousB.perfectC.responsibleD.thankful

6A.abilityB.selfC.beautyD.peace

7A.prideB.patienceC.shynessD.guard

8A.proveB.discoverC.expectD.test

【题目】THE MOST FAMOUS WEBSITES IN THE WORLD

Name

Facebook

You Tube

Twitter

Google

Founding Time

February,2004

February,2005

June,2006

January,1996

Founder

Mark Zuckerberg

Chad Hurley

Steve Chen

Jawed Karim

Jack Dorsey

Biz Stone

Larry Page

Sergey Brin

Founding Place

America

America

America

America

Website

www.facebook.com

www.youtube.com

www.twitter.com

www. google.com

Idea

“Move Fast and break Things

“Broadcast yourself!”

“Share and discover what’s

Happening right now, anywhere in the world !”

"to use the Google search engine to obtain information on the Internet."

The number of users

1,000,000,000

230,000,000

517,000,000

1,000,000,000

Feature

Sharing photos with others

Sharing videos with others

Sharing the latest news and personal ideas

a Web search engine

根据表格信息完成下列各题

1 founded YouTube in February,2005.

A.Chad Hurley, Steve Chen and Jawed KarimB.Jack Dotty and Biz Stone

C.Mark Zuckerberg

2If you want to share the latest news in the world, you' d better go to________.

A.www. facebook. comB.www. twitter, comC.www. youtube.com

3You Tube was founded ____ than Facebook.

A.eighteen months earlierB.twelve months earlierC.twelve months later

4According to the information above, we know that the number of the users using Google is _______ that of the users using youtube

A.about four times as large asB.four times larger thanC.five times larger than

5Which of the following is NOT true'?

A.All of the four websites were founded in the USA.

B.5.17 million people are using Twitter.

C.The idea of Facebook is "Move Fast and Break Things.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网