题目内容

【题目】完成句子:根据所给汉语意思,用单词或短语完成下列英文句子。

1因为大雨,她不能准时来这。

She can’t come here on time ________ __________ the heavy rain.

2她通常喝桔汁她几乎不熬夜。

She usually drinks juice and she hardly ever _________ _______late.

3每个人都想赢,但最重要的事情是能学点新东西。

Everyone wants to win. But the most important thing is to learn ______________ __________ .

4简有很多健康的习惯。

Jane has a lot of_________ ___________ .

5她比我更外向。

She’s ________ __________ than me.

【答案】

1 because of

2 stays up

3 something new

4 healthy habits

5 more outing

【解析】

1根据句意可知,此句是一般现在时态的陈述句。根据句意可知,此空是因为的意思,根据空后名词短语the heavy rain大雨可知,此空应填介词短语1). because (2). of

2根据句意可知,此句是一般现在时态的陈述句。根据句意可知,此空是熬夜的意思,stay up熬夜;主语是She第三人称单数,谓语动词要用第三人称单数形式,故填(1). stays (2). up

3根据句意可知,此句是一般现在时态的陈述句。根据句意可知,此空的意思是新的东西,形容词修饰不定代词,要后置,此空故填(1).something (2).new

4根据句意可知,此句是一般现在时态的陈述句。根据句意可知,healthy 健康的,形容词;habit习惯,名词;此空的意思是健康的习惯,根据空前a lot of可知,要用名词的复数形式,此空故填healthy habits

5根据句意可知,此句是一般现在时态的比较状语从句。outing外向;此空的意思是更外向,根据空格后面的than可知,要用形容词的比较级,此空故填more outing

练习册系列答案
相关题目

【题目】Fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺。每空格限填一词,首字母已给)

Many of us now live in gated communities (封闭式社区). Only people who live there can go freely inside, and only their cars can pass through the gates. But are you hoping for a more open and c1 environment? When gates and walls are gone, everyone can enjoy a city with better traffic, bigger green areas for picnics and more cafes and bookstores to meet your friend.

Turning gated communities into blocks is one way to a2 this, according to the Chinese government. On Feb 21, 2016, China said that gated communities should be open to the public.

Open communities have already become p3 in many cities of other countries, like Paris an New York City. There, the roads, shops and green areas are for everyone.

First, humans need communication and sharing. A good city needs to offer people enough space to do this.

A4 good change blocks may bring is better traffic in cities. There will be more roads open to the public. And more people may choose to walk rather than drive cars because they don’t need to take a long way to get around those gated communities.

However, not everyone likes this idea of open communities. Quite a lot of people say they have s5 money on the roads inside the communities. There may be too many people and cars coming and going. And they also worry about s6 problems when communities are open.

The Chinese government explained that the opening would be carried out (实施) step by step and more detailed p7 would come out in the future. Also, they have been testing blocks in some areas in Chengdu Sichuan, and so far it has been working well.

【题目】Once upon a time, there lived a rich man. He had a servant (仆人). He and the servant both loved wine and good food very much. Each time the rich man left his home, the servant would drink the wine and eat up all the nice food in the house. The rich man knew what his servant did, but he had never caught his servant doing that.

One morning, when he left home, he said to the servant, “Here are two bottles of poison (毒药) and some nice food in the house. You must take care of them.” With these words, he went out.

But the servant knew that the rich man had said was untrue. After the rich man was away from his home, he enjoyed a nice meal. Because he drank too much, he was drunk and fell onto the ground. When the rich man came back, he couldn’t find his food or his wine. He became very angry. He woke the servant up. But the servant told his story very well. He said a cat had eaten up everything. He was afraid to be punished(惩罚), so he drank the poison to kill himself.

1In the story, ______ liked wine and good food very much.

A. the rich man B. the servant C. both A and B D. neither A and B

2The rich man knew that it was ______ that drank the wine and ate up all the nice food.

A. the cat B. himself C. nobody D. the servant

3The rich man told the servant that there was poison in the two bottles, because ______ .

A. there was in fact poison in the bottles B. did not want the servant to drink his wine

C. he wanted to kill the cat D. he wanted to kill the servant

4In fact, ______ ate all the nice food and drank the wine.

A. the servant B. cat C. the rich man D. nobody

5From the story, we know that the servant is very _______.

A. lazy B. hard--working C. clever D. kind

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网