题目内容



小题1:___________can take part in the English Summer Camp.
A.Students under 13B.Students aged 16
C.Students over 18D.All the students
小题2:The English Summer Camp lasts
A.9 daysB.16 daysC.18 daysD.26 days
小题3:There are ______ways for you to register for the English Summer Camp.
A.oneB.twoC. threeD. four
小题4:You can go to register on
A.August 1 stB.August 6thC.August 9thD.August 26th
小题5:You can _______by joining in the English Summer Camp
A.visit the whole countryB.become an experienced teacher
C.improve your ChineseD.know about British customs

小题1:B
小题2:C
小题3:B
小题4:A
小题5:D
主旨大意:本文主要介绍了一次夏令营活动的活动内容,年龄要求,时间,收费,报名方式等信息.
小题1:根据第一行Students between l3 and l8 are welcome to the English Summer Camp.描述,可知在13至18岁之间的都可以参加这个夏令营,因此,选D.
小题2:根据第六行It begins on August 9th and ends on August 26th,描述,可知这次活动持续18天.故选C.
小题3:根据短文倒数第二三行描述,可知报名方法有两种.故选B.
小题4:根据短文最后一行Please register before August 3rd.描述,可知你应该在八月三日之前报名,故选A.
小题5:根据短文第二行It's a good chance to learn about British customs and improve your English.描述,可知参加这个夏令营能够很好地了解英国的习俗.故选D.
练习册系列答案
相关题目
As we all know, the Internet has become part of teenagers(青少年)       . A new reporter on 3,375 students aged from 10 to 18 in seven Chinese cities found that 38 percent of them used the Internet very       .
Most of them get useful information and use the Internet to help in their studies, but some are not using it in a        way .Many are playing online games too much.       even visit websites (网站)they should not look at. A teacher from Yucai Middle School says that bad things can happen if young people       too much time on the Internet. She had a student who used to be (曾经)good at school.     then he started visiting unhealthy websites. He went mad(变得疯狂),cheated(欺骗)a girl and was taken away by the police.
In order to help young people use the Internet       a good way, a textbook on good Internet behavior(行为) has started to be used in some middle schools this term. The book uses real examples to       students about good ways of using the Internet. The book gives useful advice such as to read news or to find helpful     to study. Teachers and parents all think the book is very good.
The book will be a guide (向导) for teens to use the Internet. We believe it will keep students away from bad websites, and teach students       to be a good person in the online world.
小题1:
A.studyB.lifeC.foodD.work
小题2:
A.oftenB.neverC.seldomD.less
小题3:
A.badB.wellC.rightD.quick
小题4:
A.A littleB.LittleC.A fewD.Few
小题5:
A.costB.payC.takeD.spend
小题6:
A.AndB.What’s moreC.ButD.Or
小题7:
A.inB.atC.forD.with
小题8:
A.speakB.teachC.callD.warn
小题9:
A.picturesB.personsC.informationD.people
小题10:
A.whatB.whichC.howD.when

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网