题目内容

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
A
With the development of Internet, relative services are developed in the form of websites or apps on phones too. Here introduces you Airbnb and Uber.
1 Airbnb (air Bed and Breakfast)
People can offer or rent rooms for a short time on Airbnb website or its app on smart phones. The cost is usually cheaper than that of hotels. Travelers can book rooms with special activities such as enjoying local music, art and food.
Airbnb was founded in August 2008, and now it has over two million listings for travelers to choose in the world. The idea of Airbnb, as its symbol shows, is about home and trust.

2 Uber
Uber is a ride sharing and taxi app for fast rides in minutes—day or night. It was founded as Uber Cab in March 2009. The Uber app can send an order to the nearest Uber driver, asking him to the location soon. Users can track the car on their smart phones, so they can know when it will arrive.
In August 2016, Uber service was provided in 507 cities and over 66 countries. However, in China, its operation was acquired by Didi in July 2016. The website Bloomberg View said in July 2015 that Uber makes it easier for people to get a taxi.

(1)Airbnb was brought to the world in
A.August 2008
B.March 2009
C.July 2015
D.August 2016
(2)Tony wants to taste some local food when he travels in Paris, may help his idea come true.
A.Uber
B.Didi
C.Airbnb
D.Bloomberg View
(3)What does Uber app offer to its users?
A.Ideas about traveling around.
B.Advice on how to drive their cars.
C.Services of ride sharing and taxi.
D.Information about rooms to live in.

【答案】
(1)A
(2)C
(3)C
【解析】本文介绍了两款网络服务软件:空中食宿和优步。
⑴细节理解。根据第二段Airbnb was founded in August 2008,可知选A。
⑵推理判断。根据第一段 Travelers can book rooms with special activities such as enjoying local music, art and food. 可知游客可以预定房间,同时享受当地的音乐,艺术和美食等特殊活动。故选C.空中食宿。
⑶细节理解。根据Uber is a ride sharing and taxi app for fast rides in minutes可知Uber(优步)是为了提供出行搭乘服务和出租车服务。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读表达

George is a rich man. He likes playing jokes. On Christmas Eve, he wants to give his housekeeper(管家) Jack a big reward (奖赏). He tells Jack, "There are four bowls of porridge here. I put two gold coins(金币)in one of the bowls. Dear Jack, let’s see if you are lucky.”

Jack wants the gold coins very much, but he is not sure which bowl is the right one. He drinks some porridge from the first bowl. Suddenly, he feels the gold coins should be in the second bowl, so he turns to it and drinks half the porridge.

He then drinks half the porridge in the third bowl, too. After that he starts to get a little unhappy. At last, he changes his mind. He drinks half of the porridge in the fourth bowl with much difficulty --at this moment Jack is so full that he can't drink any porridge. In the end, hie doesn't get even one gold coin.

In fact, George puts two coins in every bowl. If Jack could finish just one bowl of porridge, then he would find at least (至少)two gold coins.

That's the way it is in everything in life! If you keep working on something, you will get some fruits at last.

1What does George like?

_________________________________________________________________

2Who is the housekeeper in George's family?

_________________________________________________________________

3When does Jack start to feel unhappy?

_________________________________________________________________

4How many gold coins can Jack get if he finishes two bowls of porridge?

_________________________________________________________________

5Is it easy or difficult for Jack to drink the fourth bowl of porridge?

_________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网