题目内容

【题目】Ann is my classmate. She comes from New York, and she lives in Shanghai with her parents now. Every morning, she goes to KFC to have breakfast. Sometimes she buys a hamburger for me. She can’t speak Chinese well. In the evening, her father often helps her with it. He’s a teacher in our school. He can speak Chinese very well.

Ann thinks the school life(生活)in China is very interesting. Ann likes reading Chinese books because she wants to know more about China. She tries(努力)to talk with her Chinese friends in Chinese. She hopes to speak Chinese well. She is very happy to live in China. She loves people here.

【1】 Ann is in ______ now.

A. Beijing B. Shanghai

C. New York D. Hong Kong

【2】Sometimes Ann buys ______ for the writer(作者).

A. chocolate B. a hamburger

C. an ice cream D. coffee

【3】What is Ann’s father’s job?

A. A teacher. B. A driver.

C. A manager. D. A doctor.

【4】How is Ann’s school life?

A. Boring(枯燥的). B. Busy

C. Bad. D. Interesting.

【5】What is Ann’s hope(希望)?

A. To get fat. B. To have more friends.

C. To speak Chinese well. D. To live in New York.

【答案】

【1】B

【2】B

【3】A

【4】D

【5】C

【解析】

试题分析:短文大意:该文中作者介绍了她的来自纽约得同班同学。她现在和她的父母住在上海。安觉得在中国的学校生活是非常有趣的。安希望能讲中文。

【1】B细节理解题根据第一段中Ann is my classmate. She comes from New York, and she lives in Shanghai with her parents now.可知安现在住在上海。所以该选B。

【2】B细节理解题根据第一段中Sometimes she buys a hamburger for me.可知有时安也给作者买汉堡。所以该选B。

【3】A细节理解题根据第一段中He’s a teacher in our school.可知安的父亲是老师,所以该选A。

【4】D细节理解题根据第二段中Ann thinks the school life(生活)in China is very interesting.可知安觉得在中国的学校生活是非常有趣的。所以该选D。

【5】C细节理解题根据第二段中She hopes to speak Chinese well.可知安希望能讲好中文,所以该选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空,阅读短文, 从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

When I was a junior high school student in 1980, God gave me a gift, it was happiness.

One weekend, I went to visit my grandparents in the countryside. On my way home a car ran over me and cut off my ______ because of its high speed.

Several days later when I woke up at the hospital, I realized I had to spend the rest of my life ______arms. How sad I felt at that time! Even I was full of fears. _______slowly I knew I had to face the fact and got over it. I couldn’t get my arms back even though I ______ every day.

However, it’s easier to______ than to do. It ______me nearly half a year to get out of the sadness completely. I got so much from my _______ story. From then on, I could treat my life with a normal(正常的) mind. But in our daily life, I often see my classmates get______about little things: They get a bad grade on a test; their bus comes________; they don’t have a mobile phone but_______ have, and so on. But I only______life. I was lucky to realize from an accident: It is a waste of our life to focus on(关注)what you have______. We should always think of what we have. So why are so many people unhappy? Someone may say, “My whole life would improve_______ I have a new car.” But when you get the car and what______? For a whole week you are walking on air. Then you go right back to being unhappy.

Happiness depends on(取决于) what we have! It’s in our heart. It’s a state of mind, even though you own the whole world, you may still feel______.Happiness comes from mastering the art of appreciating(感激) and taking pleasure in what you really have.

1A. feet B. legs C. arms D. ears

2A. with B. without C. for D. on

3A. Or B. But C. So D. Once

4A. cried B. laughed C. sat D. stood

5A. dream B. act C. call D. say

6A. cost B. spent C. took D. gave

7A. present B. past C. new D. last

8A. excited B. nervous C. serious D. worried

9A. early B. first C. fast D. late

10A. the other B. one another C. other D. others

11A. hate B. dislike C. enjoy D. save

12A. lost B. had C. found D. spent

13A. because B. as C. if D. whether

14A. happens B. takes place C. used D. uses

15A. funny B. happy C. excited D. unhappy

【题目】

Trip 1 One Week in The Mountains

Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains. You may go hiking or have a try of rock climbing. This is also a protection area for wild animals. You can find many kinds of animals living in this area.

Time: May 8—May 14 Tel: 64639818

Adult (成年人): $1l0.00 Child: $55.00

Trip 2 Three Days In The Country

There are many beautiful gardens. Take your camera and enjoy the wonderful sight in Hunter Valley. It is a good place for fishing and horse riding. You can also find different kinds of flowers here. This is also a great walk for bird-lovers.

Time: May 20—May 22 Tel: 63986432

Adult $50:00 Child: $25.00

Trip 3 Flashlight Adventure

Put on your warm clothes, bring a flashlight (手电筒) and come for a night walk along the Dungog Valley. It is a trip full of adventure (冒险). A guide will lead the tour. Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.

Time: May 16—May 18 Tel: 63875629

Adult: $30.00 Not for children

Trip 4 Five Days By The Sea

Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening. Our hotel is next to the sea. We have our own boats too. You can swim in the sea or in the swimming pool. Every day our boat will take you to different places for swimming.

Time: May 23—May 27 Tel: 67538293

Adult: $80.00 Child: $40.00

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

【1】What number may you call if you and your friends want to enjoy the sunshine at the seaside?

A. 67538293. B. 63986432.

C. 64639818. D. 63875629.

2Sam wants to stay in Hunter Valley with his wife, his five-year-old daughter and his seven-year-old son. How much will it cost?

A.$25. B.$50. C. $l00. D.$150.

3Lucy is a college student. She is quite interested in science. She wants to know something about the life of plants at night. Which trip will she choose?

A. Trip 1. B. Trip 2. C. Trip 3. D. Trip 4.

4Which of the following is NOT mentioned according to the four advertisements?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网