题目内容

【题目】 Let's Enjoy a Movie!

Zootopia

From a large elephant to a small mouse, animals live happily together in Disney's Zootopia.

Language: English

Running Time: 1 Hour and 30 Minutes

Price: Weekdays—$40, $20(kids under 6)

Weekends—$50, $25(kids under 6)

I've never imagined the movie is so interesting. There are 64 kinds of animals in it. After watching the movie, I learned more about animals. I would recommend this movie to those animal lovers.

—John

I have seen many cartoons of this kind, but the plots(情节)are surprisingly funny and I love the sweet voice in it. My brother and I just couldn't help laughing from the beginning to the end.

—David

This movie is so well made. I went to see it with my 5—year—old son last Sunday afternoon. I love the beautiful music while my son loves the rabbit police officer Judy very much. It shows that small animals like Judy can also do serious work.

—Nancy

1The poster shows that ________is spoken in the movie,

A.EnglishB.FrenchC.JapaneseD.Chinese

2What does the underlined word "recommend" mean ________.

A.租赁B.邮寄C.出售D.推荐

3David likes this movie because of ________.

A.the 64 kinds of animalsB.the funny plots and the sweet voice

C.the low priceD.the beautiful music

4It cost Nancy and her son ________ to watch the movie last Sunday.

A.$60B.$75C.$80D.$100

5What does Judy do in the movie?

A.A teacher.B.A nurse.C.A police officer.D.A writer.

【答案】

1A

2D

3B

4B

5C

【解析】

这篇短文是一则电影广告,主要介绍了《疯狂动物城》这部电影以及几位观众对这部电影的评价。

1

细节理解题。由表格中Language: English可知电影中讲的是英语,故选A

2

词义猜测题。根据上文“I've never imagined the movie is so interesting. There are 64 kinds of animals in it. After watching the movie, I learned more about animals.”可知在看过这部电影之后,约翰没想到会这么有趣,而且还对动物有了更多的了解,所以他会把这部电影推荐给热爱动物的人,所以recommend的意思是“推荐”,故选D

3

细节理解题。根据David的评论部分“I have seen many cartoons of this kind, but the plots(情节)are surprisingly funny and I love the sweet voice in it.”可知David是因为有趣的情节和甜美的声音喜欢这部电影的,故选B

4

计算题。根据Nancy影评中的“I went to see it with my 5—year—old son last Sunday afternoon.”和表格中“Price: Weekends—$50, $25(kids under 6)”可知Nancy上周日下午和她五岁的儿子去看电影,票价是50+25=75美元,故选B

5

细节理解题。根据Nancy影评中“I love the beautiful music while my son loves the rabbit police officer Judy very much.”可知Judy在电影中的职业是一名警官,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

A Chinese song could be heard in a classroom in Sanaa, the capital of Yemen(也门), where around 20 Chinese-learning schoolchildren were singing. "I love to learn the Chinese language because it is very nice, important and I want to travel to China to complete my studies there," Karim al-Areqi, a student of the private Languages Model School in Sanaa, told Xinhua.

Teacher Mohammed Al-Ansi, who learnt the language in China and received a university degree, stressed(强调) the importance of learning the Chinese language. "It is the language of the future and it is necessary for all people to get advantages from the great development in China," he said.

Like many other private elementary and secondary schools in Yemen, the Chinese language is a basic part of the Languages Model School's courses, where the students study Chinese as actively as math and science subjects. "In teaching the Chinese language, I succeeded in educating students in a simple way that fits everyone," Al-Ansi said proudly, stressing that teaching Chinese has changed his life without doubt.

Al-Ansi expects that Yemen and China will work together to set up centers and schools for teaching the Chinese language in Yemen so that many young Yemenis can learn. "I hope that a branch of the Confucius (孔子学院), could be built in Yemen to teach the language and spread the Chinese culture to many students and researchers who are interested in learning the Chinese culture and language," he said. Many people in Yemen see that learning a foreign language may open a way of hope to a new life, such as getting more money and paving(铺平)the way to a bright future in the country that has experienced war for almost five years.

1The passage tells us that Mohammed Al-Ansi .

A.has got a university degree in YemenB.sings Chinese songs well

C.thinks it important to study ChineseD.owns a language school

2In the Languages Model School, the students .

A.consider Chinese a simple languageB.do well in science and math

C.take pride in Mohammed Al-AnsiD.are active in learning Chinese

3The 4th paragraph is mainly about .

A.the Chinese cultureB.Mohammed Al-Ansi's hope

C.centers for learning ChineseD.the way of doing research

4It can be learnt from the passage that .

A.many young Yemenis learn Chinese for a better future

B.learning Chinese is sure to make Yemenis rich

C.more and more Yemenis are going to work in China

D.Chinese has been popular in Yemen for five years

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网