题目内容

【题目】

The Simpsons is an American cartoon television series (连续性) created by GB Matt Groening. You can buy a lot of different Simpson Books in the book stores. The children of this family are Bart, Lisa and baby Maggie. Bart gets into a lot of trouble and does poorly in school. Lisa is an excellent student and deep thinker, as well as a great music player. Bart Simpson is the son of the Simpson family, Matt Groening has said that Bart is partly himself.

Bart is the eldest child of Homer and Marge Simpson, and the brother of Lisa and Maggie Simpson. In the books, Bart is between the ages of 9 and 11. He is naughty and doesn't always listen to parents' words.

He has yellow hair and wears a red short-sleeved shirt, blue short pants, and blue-white shoes. He would sometimes wear his red baseball cap with the word 'LUCKY'. and carry his skateboard around. His interests include skateboarding, reading comic books and watching TV.

Bart can speak several languages. Since his trip to France as a student, he has been able to speak French very well. Bart can also speak Japanese, Cantonese and Latin.

1Who created the American cartoon television series, the Simpsons?

____________________________________________________________________________________________

2The Simpsons have three children in all, don't they?

____________________________________________________________________________________________

3Who is the eldest child of the Simpsons?

____________________________________________________________________________________________

4What is Bart interested in doing?

____________________________________________________________________________________________

5How many foreign languages does Bart speak?

____________________________________________________________________________________________

6What do you think of Bart?

____________________________________________________________________________________________

【答案】

1Matt Groening.

2Yes, they do.

3Bart.

4He is interested in skateboarding, reading comic books and watching TV.

54.

6He is naughty and clever. Any reasonable answer is acceptable

【解析】

文章介绍了由英国演员马特·格罗宁创作的一部美国卡通电视连续剧《辛普森一家》的故事,主要介绍影片中提到的主人公家庭的一个叫巴特的孩子的情况。

1根据文中The Simpsons is an American cartoon television series (连续性) created by GB Matt Groening.可知,这部美国卡通电视剧是由Matt Groening创作的,故答案为Matt Groening

2根据文中The children of this family are Bart, Lisa and baby Maggie.可知,这个家庭有三个孩子,故答案为Yes, they do.

3根据文中Bart is the eldest child of Homer巴特是霍默的长子。可知最大的孩子是Bart,故答案为Bart

4根据文中His interests include skateboarding, reading comic books and watching TV.他的兴趣包括玩滑板、看漫画书和看电视。可知,故答案为skateboarding, reading comic books and watching TV

5根据文中Bart can speak several languages. Since his trip to France as a student, he has been able to speak French very well. Bart can also speak Japanese, Cantonese and Latin.巴特会说几种语言。自从他作为学生去法国旅行以来,他的法语一直说得很好。巴特还会说日语、广东话和拉丁语。可知他会说四种语言,故答案为fourth/ 4

6根据文中He is naughty and doesn't always listen to parents’ words.可知,他很淘气,总是不听父母的话可知,他是个淘气的孩子;根据文中Bart can speak several languages. Since his trip to France as a student, he has been able to speak French very well.可知,他还是个聪明的孩子,故答案为He is naughty and clever.

练习册系列答案
相关题目

【题目】【2016江苏连云港 阅读下面的短文,从每小题所给的ABCD四个选项中,选出最佳选项。

Time zone:

Eastern Standard Time(EST): GMT+ 10 hours.

There is no daylight saving time in Queensland.

Legal drinking age:

18 years and older. Always keep your ID with you to prove your age.

Alcohol () shops & hotels are the only places where alcohol can be bought.

Dangers:

Dial 000 from a fixed line or 112 from a mobile phone. Police, ambulance, fire.

Electricity:

240/250 volts AC 50Hz Universal outlets for 110 volts (shavers only) standard in hotels, apartments, motels.

Telephones:

Australian international code is 61.

Road rules:

Left hand side driving. There is a 50kmh speed limit in most living areas and on open highways100-110kmh. Seat belts must be worn all the time. If you want to hire a car, take along your driver's license.

No smoking:

Indoors: Indoor areas are no smoking.

Poker Machines: Poker machine areas are no smoking.

Outdoors: Non-enclosed eating and drinking areas are no smoking.

Swimming Safety:

ALWAYS SWIM BETWEEN THE RED AND YELLOW FLAGS and pay attention to the life guards' advice. Gold Coast beaches are guarded by skilled life guards and volunteers at weekends.

1The above information is most probably taken from a (an) _____.

A. science magazine B. education newspaper

C. travel guidebook D. horror novel

2We can learn from the above information that in Queensland _____.

A. smoking is not allowed in lots of places

B. people can buy alcohol anywhere with ID

C. people can swim beyond the red span>and yellow flags

D. when a building is on fire, dial 112 from a fixed line

3If Mr Black is having a holiday in Queensland, he can _____.

A. drive on the right hand side

B. hire a car with his driver's license

C. drive at the speed of 120kmh on highways

D. drive his car without wearing the seat belt

【题目】Many people think the dinosaurs(恐龙) were the biggest animals that ever lived. They are wrong. The world’s biggest animal is still living and it lives in the ocean(海洋). It is the blue whale(鲸鱼). Blue whales can be as long as 30 meters and weigh as much as 1,000 kilos. The largest dinosaurs weighed only 500 kilos.

The whale is not only the world’s biggest animal; it is also one of the cleverest. We know that whales can talk with each other, but we do not know what they are saying. Maybe one day we will learn how to talk with whales, and then they will be able to tell us about themselves.

Whales live in the ocean, but they don’t lay eggs like fish do. They are mammals(哺乳动物). They give birth to babies and have milk inside their own bodies to feed them. Humans are also mammals.

Sadly, there are not many kinds of whales left. People have killed them for food and other things for a long time. Now there are laws to stop people killing most kinds of whales. So maybe there will be more of them in years to come.

【1】Which picture show the correct size of the largest whale?

【2】The underlined word “lay” in the Paragraph 3 means .

A. 放置 B. 躺下 C. 打赌 D. 产卵

【3】There are not many kinds of whales left because .

A. they don’t lay eggs

B. people have killed them

C. they live in the ocean

D. there span>are laws against them

【4】The article mainly talks about .

A. the world’s biggest animal

B. lots of stories about whales

C. laws to stop people killing whales

D. the differences between dinosaurs and whales

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网