题目内容
【题目】
Tom | I check my emails 5 times a day. I am always online. I have a lot of friends all over the world. So I send many emails to them and I also get lots of emails. When I check my emails,every email gives me some information. |
Henry | I like playing games on the computer at the weekend(周末).I like cooking games best because I can learn how to cook. |
Mary | It is a habit(习惯)for me to check my emails after I get up every morning. I like using emails because I can send pictures to my friends. |
【1】Tom has a lot of ______ all over the world.
A.picturesB.friends
C.emailsD.computers
【2】Henry likes playing games on the computer ______.
A.every day
B.every morning
C.on Saturday and Sunday
D.on Friday
【3】______ is a habit for Mary every morning.
A.Making friends
B.Sending pictures
C.Checking emails
D.Playing games
【4】Which is NOT true?
A.Tom can get some information from his emails.
B.Mary doesn't send pictures to her friends.
C.Henry can learn how to cook on the computer.
D.Tom checks his emails five times a day.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】C
【4】B
【解析】
本篇文章难度适中,主要讲述汤姆、亨利以及玛丽三个人使用电脑的情况。
【1】细节理解题。根据Tom中的I have a lot of friends all over the world“我有许多来自全世界的朋友”可知,汤姆有许多来自全世界的朋友,故选B。
【2】细节理解题。根据Henry中的I like playing games on the computer at the weekend“我喜欢在周末在电脑上玩游戏”可知,亨利喜欢在周六和周日玩游戏,故选C。
【3】细节理解题。根据Mary中的It is a habit(习惯)for me to check my emails after I get up every morning“对于我来说每天早晨在我起床后检查我的邮件是一个习惯”可知,对于玛丽来说每天早晨检查邮件是一个习惯,故选C。
【4】细节理解题。根据Tom中的When I check my emails,every email gives me some information“当我检查我的邮件时,每个邮件都给我一些信息”可知,汤姆能从他的邮件中得到一些信息,排除A;根据Henry中的I like cooking games best because I can learn how to cook“我喜欢做饭游戏,因为我能学会如何做饭”可知,亨利能够在电脑上学会如何做饭,排除C;根据Tom中的I check my emails 5 times a day“我一天检查5次我的邮件”可知,汤姆一天检查5次邮件,排除D;根据Mary中的I like using emails because I can send pictures to my friends“我喜欢使用邮件,因为我能够向我的朋友发送照片”可知,玛丽向她的朋友发送照片,故选B。
【题目】
POSB(Post Office Saving Banks )PAssion Run for Kids 2016
![]()
![]()
Who are the kinds we're helping?
The PAssion Kids Fund aims to support the children in the community through different programmes.We are happy to partner People's Association this year to organize PAssion Run for Kids 2016to support the children in the community so that can have a happier childhood and a brighter future.
What can I do for the kinds?
You can make a difference in the lives of the children simple by running to support this cause!
You can also make a donation (捐款)to the POSB Passion Kids Fund
Items | From 1 March to 30 April in 2016 | 1 June to 31 July 2016 | |
Early Bird | POSB Credit card holders PAssion Card member | Public | |
Adults﹣competitive | |||
10km Men's open | 40 | 45 | 50 |
10km Women's open | |||
Family Walk﹣Non Competitive | |||
Children (below 13yrs old ) | 20 | 25 | 30 |
Adult (13 yrs and above ) | 35 | 40 | 45 |
Notes: 1 Participants (参与者)below 18 must get the permission of parents or guardianship. 2 All the running items will be held at weekends. 3 Volunteers (aged above 18)will be welcomed. 4 All the items will be cancelled in case of heavy rain. 5 For more information on POSB PAssion Run for Kids 2016,please contact us at 90108116(Mon﹣Fri,10am to 5pm )or email us at enquiries@runforkids.com.sg… | |||
【1】The purpose of the event is to .
A. encourage a healthy lifestyle
B. help children in the community
C. make a difference in our lives
D. introduce the products of Sketcher
【2】Tom's father is a PAassion Card member.He signed up for the 10km race in June.How much should he pay?
A. 25.
B. 40.
C. 45.
D. 50.
【3】From the poster,we can know something about the event EXCEPT .
A. the place
B. the time
C. the cost
D. the sponsor
【4】From the Notes,we can know that .
A. we can get further information by making a call
B. we can take part in the items in June every day
C. everybody can work as a volunteer in the eent
D. the items will be held under any kind of weather
【5】Which of the following about the activity is TRUE?
A. Participants must have a PAssion card or POSB credit card.
B. Women and children can only take part in the Family Walk.
C. People's Association is one of the organizers of the event.
D. Children are not allowed to take part in the events.