题目内容

【题目】To raise money for the Children’s Hospital, Nelly decides to have a yard sale.

Nelly got the toy bear from her cousin John. John took a tour to Shanghai for five days. Before he returned, he bought the toy bear for Nelly as the Christmas gift.

Nelly likes to wear a cap when she plays sports. She got the white cap from her sister when she was nine. At the age of thirteen, she got the red cap from her aunt. She has had it for four years.

Nelly wants to study abroad like her brother in the future. So she studies English very hard. Last month, her father bought her a new dictionary. So she wants to sell the old one now.

Nelly has had this scarf for about five years. She got it from her pen friend Jenny. Although they never meet, they are good friends. Jenny made the scarf herself so it is very special to Nelly.

1When did Nelly get the toy bear?

A. On New Year’s Day.B. At Christmas.C. At her birthday.D. At the Spring Festival.

2How long has Nelly had the red cap?

A. For four years.B. For five years.C. For six years.D. For seven years.

3Who gave Nelly a new dictionary?

A. Her aunt.B. Her cousin.C. Her brother.D. Her father.

4Why is the scarf very special to Nelly?

A. It’s very expensive.B. It’s her first scarf.

C. Her pen friend made the scarf herself.D. She likes the color very much.

【答案】

1B

2A

3D

4C

【解析】

为了给儿童医院筹集资金,Nelly决定举行一个庭院义卖,短文中介绍了Nelly想要出售的东西以及相关的信息。

1细节理解题。根据短文第二段Nelly got the toy bear from her cousin John. John took a tour to Shanghai for five days. Before he returned, he bought the toy bear for Nelly as the Christmas gift可知,这个玩具熊是Nelly的表哥John送给她的,是作为圣诞节的礼物。由此可知应选B

2细节理解题。根据短文第三段中At the age of thirteen, she got the red cap from her aunt. She has had it for four years.可知,这个红色的帽子,Nelly已经保存了四年了。故应选A

3细节理解题。根据短文第四段中Last month, her father bought her a new dictionary.可知,上个月她的爸爸送给了她一本新字典。由此可知应选D

4细节理解题。根据短文第五段中Jenny made the scarf herself so it is very special to Nelly.可知,这条围巾是Jenny亲手做的,因此对Nelly来说它非常的特别。由此可知应选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

The seasons in Australia are not like ours. When it is winter in China, it is summer there. Australia is a southern country; it is in the south of the world. July and August are the winter months; September, October and November are spring; summer is in January, February and December, and March, April and May are the autumn months. The north of the country is hotter than the south.

A very large part of this country has no rain at all. The east coast (海岸地区)has rain all year, and there are no dry months there. The southeast winds blow ()here all the year. They bring rain from the sea. There is not much rain on the west side. The southeastern part of Australia has summer rain from the southeast winds. They only blow here in summer.

The southwestern part of Australia has winter rain. The west winds blow over the southwest in winter only. In summer, the southwest of the country has no rain. In the north of Australia ,there is no rain in winter. The rain comes in summer. The northwest winds bring it.

1In October, it is________ in Australia.

A. spring B. summer

C. autumn D. winter

2It is ________in the south than in the north in Australia.

A. warmer B. hotter

C. colder D. cooler

3The________ part of Australia has the most rain.

A. eastern B. southeastern

C. southern D. northern

4The west winds only blow over the________ in winter.

A. north B. northeast

C. northwest D. southwest

5There is ________rain in winter in the north of Australia.

A. enough B. a heavy

C. more D. no

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网