题目内容
【题目】To raise money for the Children’s Hospital, Nelly decides to have a yard sale.
| Nelly got the toy bear from her cousin John. John took a tour to Shanghai for five days. Before he returned, he bought the toy bear for Nelly as the Christmas gift. |
| Nelly likes to wear a cap when she plays sports. She got the white cap from her sister when she was nine. At the age of thirteen, she got the red cap from her aunt. She has had it for four years. |
| Nelly wants to study abroad like her brother in the future. So she studies English very hard. Last month, her father bought her a new dictionary. So she wants to sell the old one now. |
| Nelly has had this scarf for about five years. She got it from her pen friend Jenny. Although they never meet, they are good friends. Jenny made the scarf herself so it is very special to Nelly. |
【1】When did Nelly get the toy bear?
A. On New Year’s Day.B. At Christmas.C. At her birthday.D. At the Spring Festival.
【2】How long has Nelly had the red cap?
A. For four years.B. For five years.C. For six years.D. For seven years.
【3】Who gave Nelly a new dictionary?
A. Her aunt.B. Her cousin.C. Her brother.D. Her father.
【4】Why is the scarf very special to Nelly?
A. It’s very expensive.B. It’s her first scarf.
C. Her pen friend made the scarf herself.D. She likes the color very much.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】D
【4】C
【解析】
为了给儿童医院筹集资金,Nelly决定举行一个庭院义卖,短文中介绍了Nelly想要出售的东西以及相关的信息。
【1】细节理解题。根据短文第二段Nelly got the toy bear from her cousin John. John took a tour to Shanghai for five days. Before he returned, he bought the toy bear for Nelly as the Christmas gift可知,这个玩具熊是Nelly的表哥John送给她的,是作为圣诞节的礼物。由此可知应选B。
【2】细节理解题。根据短文第三段中At the age of thirteen, she got the red cap from her aunt. She has had it for four years.可知,这个红色的帽子,Nelly已经保存了四年了。故应选A。
【3】细节理解题。根据短文第四段中Last month, her father bought her a new dictionary.可知,上个月她的爸爸送给了她一本新字典。由此可知应选D。
【4】细节理解题。根据短文第五段中Jenny made the scarf herself so it is very special to Nelly.可知,这条围巾是Jenny亲手做的,因此对Nelly来说它非常的特别。由此可知应选C。
【题目】
“Pandas look like funny bears(熊). But pandas are not bears. They are...”
Do you want to know more about pandas? Please come to our animal classes. You can also visit two new pandas in our zoo. One panda is a girl. The other is a boy. These cute animals are from China. Kids aged from five to eight are welcomed to come with a parent. Please arrive at half past one on the afternoon of November 15th.You don't need to take any money because it's free. If you have any questions, call City Zoo at 837-7391.
Come and join us! Learn more about pandas!
Place: | 【1】 |
People: | kids aged from 【2】to 【3】 (with a parent) |
Date(日期): | 【4】 |
Time: | 【5】 |
Activities(活动): | having a class and visiting 【6】 |
【题目】
Share with us! Would you like to have your writing published in this magazine? Then let us know! We pay for stories, anecdotes(轶事) and jokes: |
Anecdotes and Jokes $50 What’s made you laugh recently? A funny sign? A colleague’s behaviour? Got a joke? Send it in for Laughter is the Best Medicine!
Email: juliet@sws.com Smart Animals Up to $100 Send us a tale about the strange behaviour of unique pets or wildlife in upto 300 words. Email: audrey@sws.com Power of Love Up to $150 Acts of generosity(慷慨) can change lives or just give you that warm feeling full of love. Share your moments in 100-500 words. Email: susan@sws.com My Story $350 Do you have an inspiring(鼓舞人心的) of life-changing story to tell? Your story must be true, unpublished, original and 800-1000 words. Email: nanjc@sws.com |
For more information, please visit: http://www.sws.com/share |
【1】If you want to share a story of your pets with the readers, you need to send it to ______.
A. Anecdotes and JokesB. Smart Animals
C. Power of LoveD. My Story
【2】A story showing people’s generosity should be emailed to the editor at ______.
A. juliet@sws.comB. susan@sws.com
C. audrey@sws.comD. nanjc@sws.com
【3】An inspiring story sent to the magazine should ______.
A. describe strange behaviourB. include less than 800 words
C. be real and originalD. be published before