题目内容

【题目】根据下列句子及所给汉语注释或通过上下文, 写出空缺处各单词的正确形式。每空只写词。

1These instruments are one of those ________ (牛仔).

2Kate took off her shoes and________ (摇动)the sand out of her shoes.

3I want to sell my car but I don't know ________ (确切)how much it is worth.

4She always________ (表达)her ideas clearly.

5If our parents do everything for us children, we won't learn to depend on ________ (我们).

6Ten new flyovers(立交桥)close to our school will be in ________ (服务)next year.

7It's________ (报道)that farmers are willing to raise pigs because the pork price will continue to run high.

8—I don't want to go to the club. It's too noisy.

—Then I'll take you ________ else.

9—What's the ________ place you've ever been to?

—Maybe it is Tibet. It took me three days to get there.

10—This maths problem is really hard. Could you help me?

—You are sure to work it ________if you read it carefully enough.

【答案】

1cowboys’

2shook

3exactly

4expresses

5ourselves

6service

7reported

8somewhere

9farthest

10out

【解析】

1句意:这些乐器是那些牛仔中一个的。

根据one of可知后面用名词复数,根据these instruments可知是牛仔中一个的,所以用名词所有格;故填cowboys’

2句意:凯特脱掉鞋把沙子从鞋里摇晃出来。

根据took and可知是过去时态,用过去式,shake的过去式shook摇动,故填shook

3句意:我想卖掉我的车,但是我不知道它到底值多上钱。

副词修饰整个句子how much it is worthexactly确切,副词;故填exactly

4句意:她总是清楚地表达她的想法。

根据always可知用一般现在时态,主语she单三,所以谓语动词用单数形式,express表达;故填expresses

5句意:如果我们的父母为我们孩子做一切事情,我们将不会学会依靠自己。

当宾语与主语是同一个人时,宾语通常用反身代词;depend on oneself:自力更生,故填ourselves

6句意:靠近我们学校的新的立交桥明年将会使用。

根据in service 可以使用,service 服务;故填service

7句意:据报道农民愿意养猪,因为猪肉价格将会继续上涨。

根据句子结构,可知是被动语态,be+过去分词,report报道;故填 reported

8句意:——我不想去俱乐部,它太吵了。——那么我带你去其他的地方。

根据I don't want to go to the club可知是去其他的某个地方,else修饰somewhere某地,做后置定语;故填somewhere

9句意:——你到过最远的的地方是哪里?——也许是西藏,到达那里花了我三天的时间。

根据Maybe it is Tibet. It took me three days to get there可知是最远的地方;故填farthest

10句意:——这个数学题真的很难,你能帮我吗?——如果你足够认真地读它,你一定能做出来。

根据句意可知算出这个数学题,work out算出;故填out

练习册系列答案
相关题目

【题目】 My father was a printer. He loved his work and always wore a printer ’s four-cornered newspaper hat. Every day after work, he_______________a page into a small hat and gently placed it on my head.

I didn’t like it but I had to wear the newspaper hat until bedtime. My father could not hear, but he learned how to speak with his hands. Sometimes my father felt _________________about the way he was treated by his fellow workers who could hear. Because they couldn’t talk to him with their hands, they seemed to ignore him. But my father did not lack friends because there were other deaf printers in the factory who had also learned to talk with their hands.

One day, while the huge presses (印刷机) ran, with their noises_______________out all other sound, my father noticed a fire flickering in a far corner of the pressroom. The fire was spreading quickly and silently. Suddenly the wood floor burst into flames (火焰).

My father knew he had to tell everyone. He jumped onto an ink drum and _______________his arms excitedly. Luckily he caught the attention of a fellow printer who also couldn’t hear. My father ’s hands shouted through the terrible noise of the printing presses, FIRE! FIRE!TELL EVERYONE TO GET OUT! TELL THE HEARING ONES!

His friend ran to fellow workers who could hear, then he _______________to the fire, which had now spread to the wall next to the only exit. Everybody saw the fire and went out quickly.

My father didn’t escape until all the workers got out. They were happy to be_______________.

When my father went back to the work, his co-workers gathered around him. They presented him with a hat made of the freshly printed newspaper and my father put it on his head. All the printers who could hear did something ______________. They told him THANK YOU with their hands.

That night, my father placed the newspaper hat that his fellow painters had given him gently on my head. I didn’t take off my hat, but wore carefully to bed. I _______________I was standing next to my father on the printing press floor, turning lead-type letters into words and sentences.

1A.dugB.brokeC.foldedD.burned

2A.sadB.happyC.relaxedD.scared

3A.givingB.pickingC.turningD.shutting

4A.liftedB.wavedC.touchedD.protected

5A.movedB.lookedC.shoutedD.pointed

6A.aloneB.aliveC.awakeD.asleep

7A.surprisingB.interestingC.frighteningD.disappointing

8A.guessedB.wonderedC.imaginedD.believed

【题目】 In the 13th century, Marco Polo, the world known Italian traveler, saw many wonderful things in China. One of the things he discovered was money made of paper. People in the West did not have such kind of money until the 15th century. However the Chinese began to use it in the 7th century.

Paper was invented by a Chinese man called Cai Lun almost 2,000 years ago. But it was not made in Europe until the year 1100. Four hundred years later, a German discovered that he could make the best paper from trees. After that countries rich in forests, such as Canada, Sweden, America, Finland became the most important ones in paper making.

Paper can be used in many ways. The common uses include newspapers, magazines and books. But do you know that paper can be used for keeping warm? In Finland, the farmers wear paper boots to keep their feet warm in the snow. And even houses can be insulated from heat or cold with paper.

However, we have to understand that paper still comes from trees now. If we keep on wasting so much paper, there will not be any trees left on the earth some day in the near future. Every day people throw away about 2,800 tons of paper in our city. It takes 17 trees to make one ton of paper. This means that we are cutting down nearly 48,000 trees every day. The fact is that it takes more than 10 years for a tree to grow.

So we must start saving paper right now. We can use both sides of every piece of paper. We can make useful things out of used paper. We can use china cups instead of paper ones. When shopping, we can use fewer paper bags and reuse them if we have some.

In short, we should keep a balance (平衡) between using paper and protecting trees, and do it now before it is too late.

根据短文内容选择最佳答案。

1The underlined word “insulated” in the passage means “________” in Chinese.

A.使隔离B.使绝缘C.使隔音

2Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Every day, people throw away about 280 tons in our city.

B.The Chinese began to use paper money in the 7th century.

C.Paragraph 5 mainly talks about how we can make useful things.

3In Finland, paper is used for________.

A.making beds

B.producing newspapers, magazines and books

C.keeping warm

4Canada became an important country in paper making because________.

A.it was a large country.B.it had lots of forests.C.it was a very rich country

5What is the passage mainly about?

A.Information of paper.B.Ways of wasting paper.C.History of making paper.

【题目】 “Your hair looks great!” “I love your new mobile phone!” “You really did a good job!” These are some popular English compliments you might hear. In the UK and many other western countries, complimenting someone is a useful way to help break the ice and start a nice conversation. It is normal to compliment people for their clothes, hair or taste in general. The most common compliments are on someone’s appearance (You look beautiful!), possessions (财产) (What a fantastic car!), performance (That was a really interesting speech!), skills (You speak French really well!).

If an English speaker compliments you, there are different ways to reply. Some people may say “Thank you”. They may also return the compliment (You look great, too!) or play it down (This shirt? It’s really quite old.).

No matter how they reply to the compliments, don’t be afraid to compliment someone in English. You’ll probably make their day!

1In some western countries, __________ is a useful way to start a nice conversation.

A.complimenting someoneB.greeting someoneC.breaking the iceD.speaking politely

2“You look beautiful” is the most common compliment on _________.

A.performanceB.skillsC.appearanceD.possessions

3If an English speaker compliments you, you may reply “_________”.

A.What a fantastic car!B.Thank you.C.You speak French really well.D.I love your new mobile phone.

4The underlined expression “make their day” means _________.

A.make them annoyedB.change their lifeC.make them afraidD.make them have a nice day

5This passage tells us _________.

A.how to wear personal clothesB.how to make speech interesting

C.how to compliment others and replyD.the importance of starting a conversation

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网