题目内容

【题目】 Everyone loves toys. But do you know how a toy is designed and produced? A visit to Yottoy, a toy company in New York, can show you how to do this. Yottoy produces toys that are based on children's books. These toys include Paddington Bear, Little Prince and Mary's Little Lamb.

Peter Doodeheefver, who designs the toys, took us around his shop to see how the toys are created.

We visited a sewing station. People there were busy sewing some toys together. Later, we saw another station where a woman was painting pieces of a Paddington Bear toy set. Here, we leared how they use clay(黏土)and molds(模具 to create toy parts, The molds are painted to look like characters from children's books.

Throughout the toy-creating process, the creators keep in touch with the writers of the books. They need to make sure the toys perfectly match the images the writers describe in their books. Sometimes changing the color of the fabric or the length of the arms can take the toy more accurate. It can be something as simple as making the hole in a doughnut just a little hit bigger or making the eyes look smaller.

Once their toys are created, they send them to a lab for safety tests. At the lab, they make sure all the parts are put together perfectly. For example, they make sure the eyes can't be removed by a baby, or that piece of the toys won't fall off. After the lab says the toys are ready, they can be sold.

1What is the purpose of this article? within 10 words

2What are the toys produced by Yottoy based on?

3A sewing station is a piace where_____.

4Why do creators keep in touch with the writers of the books?

5What is the last step before the toys can be sold?

【答案】

1To show how the toys are designed and created.

2Children's books.

3toys are sewed busily

4To make the toys perfectly match the image in the books.

5After the lab say the toys are ready.

【解析】

文章大意:短文主要是作者介绍纽约的一家玩具公司Yottoy向人们展示如何制作玩具的过程。

1主旨大意题。文章开头就用 "你知道怎么设计和制造玩具吗?" 引出话题。故文章的目的是展示玩具是怎样设计和制造的。故答案为To show how the toys are designed and created.

2细节理解题。从第三段最后一句The molds are painted to look like characters from children's books.可知模具都被化成了儿童书中的样子,所以玩具是基于儿童书生产的。故答案为Children's books

3细节理解题。根据文章第三段前两句People there were busy sewing some toys together. Later, we saw another station where a woman was painting pieces of a Paddington Bear toy set.可知缝纫工作站里人们匆忙地将玩具缝在一起,所以它是一个玩具被匆忙缝起来的地方,故答案为toys are sewed busily.

4细节理解题。文章第四段前两句Throughout the toy-creating process, the creators keep in touch with the writers of the books. They need to make sure the toys perfectly match the images the writers describe in their books.概况出创造者练习的原因是为了保证玩具形象和书中形象一致。故答案为To make the toys perfectly match the image in the books.

5细节理解题。文章最后一句After the lab says the toys are ready, they can be sold.

可知,实验室同意玩具准备好以后才能被买出。故答案为After the lab say the toys are ready.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 My name is Yusra. I used to be just like you. I had many friends. I went to school and I loved to go to the pool in my hometown in Syria. My coach said if I worked hard enough, I could make it into the Olympics one day. Then the war took place and everything changed. I couldn’t swim or meet with my friends as often as I wanted. My life was in danger. I had to get away from Syria.

My parents finally agreed that my big sister Sara and I could travel to Turkey. It was hard to leave my family behind but I had no choice. If we got to Europe, my parents and little sister would follow.

In Turkey, we got on a boat to Greece. Then an accident happened. My sister and I jumped into the water, trying to pull the boat to shore. For over three and a half hours we did our best. We couldn’t give up. Most of the people in the boat couldn’t swim. They needed us. We all got to Europe alive! Suddenly I became a refugee(难民). I had to depend on the kindness of others. Borders(边界) were closing across Europe. We didn't know where to go or what to do.

We finally arrived in our new home, Germany. I was safe. I wanted everything to be normal again. I wanted to swim. So I started practicing again. My coach helped me realize my dream to swim at the Olympics. Maybe I couldn’t win a gold medal, but I won something far more importantmy dignity(尊严). My name is Yusra. I am a refugee who found the courage to rebuild my life with support from my new community. I am proud to stand for safety and dignity for all people getting away from violence(暴力). Together we can help others.

1Yusra had to get away from hometown because_____________ .

A.the war took place in SyriaB.she had no friends

C.she wanted to learn swimmingD.her family changed

2From the passage we know that there were_____________ people in Yusra's family.

A.threeB.fourC.fiveD.six

3Yusra started practicing swimming again when she was in_____________ .

A.FranceB.GreeceC.GermanyD.Turkey

4The last paragraph tells us that_____________ .

A.Yusra was lucky to win a gold medal

B.it was not easy for refugees to live in Greece

C.Yusra met with many difficulties getting to Germany

D.refugees could also rebuild their life and win dignity

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网