题目内容

【题目】阅读下列短文,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
B
Here are three pieces of information about summer campsin 2016.


Kids' Fleet Camp 2016
Kids' Fleet Camp is exciting with rock climbing, golfing, swimming and creative activities.
Camp Dates: June 20-24
Age: 6-16 years old
Cost: $ 135
More information:
Please call at (619)238-1233 for any questions. See more at: http://www.rhfleet.org/events/summer-camp.


Art It Out Social Skills Camp 2016
We use art to teach children social skills in group, such as: listening and following instructions; making and keeping friends, improving self-confidence, etc.
Camp Dates: June 13-17
Call at 770-726-9589.
For pricing information and details visit our website.
1640 Powers Ferry Rd, Atlanta, GA 30067


Gwinnett Young Singers Music Camp 2016
Summer camp is a lot of fun! Come and join in new and fun musical activities! Children can learn so many kinds of musical instruments here.
Camp Dates: July 18-29
Camp hours are 10:00 a.m. to 4:00 p.m.
$150 each week
Please call at 770-935-6657 or visit our website.


(1)If you like sports, you can join .
A.Art It Out Social Skills Camp
B.Kids' Fleet Camp
C.Gwinnett Young Singers Music Camp
(2)In Art It Out Social Skills Camp kids can learn how to .
A.get on with others
B.climb rocks, swim and play golf.
C.improve their language skills
(3)To spend one week learning music in the camp, you'll pay .
A.$150
B.$135
C.$300
(4)You can visit their website or call them up to .
A.make and keep friends
B.see the manager in person
C.get further information about camps
(5)Kids will probably find summer camps .
A.safe and cheap
B.boring and dangerous
C.exciting and enjoyable

【答案】
(1)B
(2)A
(3)A
(4)C
(5)C
【解析】考查广告类短文阅读。本文是三条2016年夏令营的广告信息,介绍了各活动的内容、时间、联系方式等等。
(1)B 推理判断题。题意:如果你喜欢运动,你可以参加什么?A. Art It Out Social Skills Camp;B. Kids’Fleet Camp;C. Gwinnett Young Singers Music Camp根据广告内容,与运动相关的是Kids' Fleet Camp,故选B。
(2)A 细节理解题。题意:在 Art It Out Social Skills Camp ,孩子们可以学会什么?A. get on withothers和别人相处;B. climb rocks, swim and play golf.登岩、游泳、打高尔夫球; C. improve their language skills提高语言能力。由ArtIt Out Social Skills Camp广告中的:We use art to teach children social skills ingroup(我们用艺术教会孩子们团队中的社会技能)可知在该俱乐部,孩子们可以学习怎样同别人相处。故选A。
(3)A推理判断题。题意:花一周时间在夏令营学音乐,你将会支付多少钱?A. $150 ; B. $135;C. $300。由第三则广告的倒数第二句可知:每周150美元。故选A。
(4)C推理判断题。题意:你可以访问他们的网站或者是给他们打电话以达到什么目的?A. make and keep friends交朋友,联系朋友;B. see the manager in person亲自见到经理;C. get further information about camps 获得夏令营更多的信息。访问网站或是打电话可以获得更多的信息。故选C。(5)C 推理判断题。题意:孩子们可能会发现夏令营怎样?A. safe and cheap安全、便宜;B. boring anddangerous无聊、危险;C. exciting and enjoyable令人激动,使人愉快。各夏令营安排了各种吸引孩子们的有趣活动,会使孩子们感到兴奋、愉快。故选C。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网