题目内容

【题目】The following is a story about Josie Dew.

When Josie Dew was , she fell out of a car, so she has never learned to .

She was still at primary school when she decided she wanted to . So when she was eleven, she decided to go for long bike rides, and cycled 40 or 50 every day.

Josie says, “The only thing about the middle school was cycling there and back. I left school when I was 16. I cooking so at that time I started a business. I cooked three-course meals, and delivered(递送) them ! In 1985, as soon as I had some , I cycled to Africa and back.”

Josie has to 40 countries and has had all kinds of interesting . She has cycled through the Himalayan Mountains in Nepal, then down into India. She has cycled through millions of locusts (蝗虫)in the Moroccan desert and through tornados(龙卷风)in the USA. She was in Romania on Christmas Day in 1989. And she hasn’t been to Egypt yet, because when she was in Turkey, a war nearby. So she went to Greece instead.

She has sometimes traveled with friends, boyfriends and even her mother, but she has often cycled . She had only one really frightening experience a man her in Bulgaria.

In 1997 she hurt her leg very badly, she started writing books about her . She’s written five books, and now she is on her bike again! At the moment she is planning to cycle arond New Zealand.

【1】A. old B. young C. short D. tall

【2】A. drive B. dance C. run D. walk

【3】A. travel B. swim C. work D. jump

【4】A. meter B. miles C. inches D. feet

【5】A. good B. terrible C. boring D. tiring

【6】A. hated B. imagined C. advised D. loved

【7】A. by car B. by bike C. on foot D. by ship

【8】A. water B. fruit C. money D. food

【9】A. been B. gone C. returned D. moved

【10】A. bikes B. souvenirs C. pictures D. experiences

【11】A. ended B. started C. stopped D. left

【12】A. happily B. quickly C. alone D. quietly

【13】A. found B. loved C. greeted D. attacked

【14】A. but B. so C. and D. or

【15】A. family B. friends C. business D. Journeys

【答案】

【1】B

【2】A

【3】A

【4】B

【5】A

【6】D

【7】B

【8】C

【9】A

【10】D

【11】B

【12】C

【13】D

【14】B

【15】D

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了Josie Dew骑行的经历文章介绍,Josie Dew因为小时候出车祸而不能开车,每天只能骑车去上学,毕业之后从事的工作也需要骑车去完成。Josie Dew去过很多地方,有过许多经历。1997年因为腿部受伤严重从而开始写书。此刻他还在计划骑行新西兰。

【1】B考查形容词及语境的理解。根据下文的描述可知,这里指的是Josie Dew小时候的事。结合选项可知应B

【2】A考查动词及语境的理解。drive:开车,dance:跳舞,run :跑,walk:走路。根据语境可知,这里指的是Josie Dew因为出车祸而不能开车。故应选A

【3】A考查动词及语境的理解。travel:旅行,swim:游泳,work:工作,jump:跳。联系下文可知,这里指的是Josie Dew小学时就立志去旅行。故应选A

【4】B考查名词及语境的理解。meters:米,miles:英里,inches:英尺,feet:脚步。根据语境可知,这里指的是Josie Dew每天骑行40-50英里。故应选B

【5】A考查形容词及语境的理解。good:好的,terrible:可怕的,boring:无聊的,tiring:疲倦的。联系Josie Dew小学时就立志去旅行的描述可知,每天能够骑车应该是好事。故应选A。

【6】D考查动词及语境的理解。hated:讨厌,imagined:想象,advised:建议,loved:喜爱。联系上文“I started a business. I cooked three-course meals”的描述可知这里指的是Josie Dew喜爱烹饪。故应选D

【7】B考查介词短语及语境的理解。by car:开车,by bike:骑车,on foot:步行,by ship:坐船。联系文“I cycled to Africa and back.”的描述可知,这里指的是骑车。故应选B

【8】C考查名词及语境的理解。water:水,fruit:水果,money:钱,food:食物联系上文可知,这里指的是Josie Dew毕业后开始工作,有钱了。故应选C

【9】A考查动词及语境的理解。根据语境可知,这里指的是Josie Dew去过40多个国家have been to表示去过某地,人已经回来。故应选A。

【10】D考查名词及语境的理解。bikes:自行车, souvenirs :纪念品, pictures:照片, experiences:经历。根据语境可知,这里指的是Josie Dew有许多有趣的经历。故应选D

【11】B考查动词及语境的理解。ended:结束,started:开始,stopped:停止,left:离开。

根据下文“So she went to Greece instead.的描述可知,这里指的是附近开始了战争。故选B

【12】C考查副词及语境的理解。happily:开心地,quickly:迅速地,alone:单独地,quietly:安静地根据上文“She has sometimes traveled with friends, boyfriends and even her mother”的描述可知,这里指的是Josie Dew经常一个人去骑行。故应选C

【13】D考查动词及语境的理解。found:发现, loved :喜爱,greeted:问候,attacked:袭击根据上文“She had only one really frightening experience”的描述可知,这里指的是Josie Dew在保加利亚被人袭击。故应选D

【14】B考查连词及语境的理解。but :表示转折,so:表示顺承,and:表示并列,or:表示选择。

根据语境可知,这里指的是Josie Dew因为腿受伤严重,因此开始写书。故应选B

【15】D考查名词及语境的理解。family:家庭,friends:朋友,business:生意,Journeys:旅程根据语境可知,这里指的是Josie Dew把自己的旅程写成书。故应选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】English people have three meals(餐) a day. They are breakfast, lunch and dinner.

They have breakfast at about 7:00 to 8:00 in the morning. They often eat or drink some fruit or juice first, and then they have some porridge(粥),eggs and meat. Some English people like to take sugar (糖) in their porridge, and some like to put salt in it.

For many people, lunch is a quick meal. Many of the office workers don’t go home for lunch. They often buy a hamburger or sandwich in fast food shops. School children can have a hot meal at school, but many students only take a sandwich, a drink and some fruit from home for lunch.

Dinner is the main meal for English people. They have dinner at about 6:00 to 8:00.Many people have dinner with their family at home. People cook it carefully, because they think dinner is very important. They have a lot of food for dinner: soup, fish, vegetables, tomatoes and bread or rice. After dinner they have some cakes, fruit or ice cream for dessert(餐后甜点).

【1】English people often have _____for breakfast.

A. cakes, fruit or ice cream B. hamburgers or sandwiches

C. soup and rice D. some porridge, eggs and meat

【2】What does the underlined word“quick”mean in the passage?

A.昂贵的 B.好吃的 C.快捷的 D.主要地

【3】_______ is the most important meal in a day.

A. Breakfast B. Lunch C. Meals D. Dinner

【4】What’s the best title (题目) for the passage?

A. Nice Food for English people

B. English Traditional Food

C. Three Meals a span>Day

D.Three Meals in England

【5】How is the passage organized(文章的结构是怎样的)?

A. B. C. D.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网