题目内容

【题目】—I have a poor sense of ________ and can easily get lost in a new city.

—Why not use Baidu maps on your phone?

A.vacationB.conditionC.directionD.situation

【答案】C

【解析】

句意:——我的方向感很差,在一个新城市很容易迷路。——为什么不在手机上使用百度地图?

考查名词辨析。vacation假期;condition状态;direction方向;situation 情形、局面;根据“can easily get lost in a new city”推断空格指方向感很差;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When Helen left home to do some shopping, her elder daughter, 12-year old Vanessa was watching a movie and her little daughter, 10 -month-old Alice, was asleep in the room. Helen told Vanessa to look after Alice and to watch the cake in the oven (烤箱).

Just after Helen left, Alice woke up and got out of her bed. Vanessa didn't hear her sister because the film was making a noise. She also forgot the cake. But she heard the ice-cream man. She ran out o the house without taking her key and locked herself out.

Through the window, she saw Alice in the room. At once, she remembered the cake and knew Alice was in danger. She ran to the nearest telephone box and called 999.

When the firemen arrived, they found Vanessa crying outside and heard Alice laughing inside. They went in and found the dog, Nap, playing with Alice. He was jumping around her and the oven.

When Nap saw the firemen, he stopped at once as if to say, "Now it's your turn. She is safe." The house was full of smoke then, and they believed that Nap was playing with Alice to keep her away from the oven.

1Vanessa's mother left home to _________.

A.have dinnerB.see a filmC.visit her friendsD.go shopping

2What was Alice doing when her mother left home?

A.She was sleeping.B.She was watching TV.

C.She was playing with Nap.D.She was making a noise.

3Which is the right order according to the story?

Vanessa ran out of the house.

Helen told Vanessa to watch the cake.

Alice had a good time playing with Nap.

Alice woke up and got out of her bed.

A.①②③④B.②③④①C.②④①③D.①④③②

4When Nap saw the firemen, he stopped because ________.

A.he wanted to go outsideB.he was surprised to see them

C.he knew that Alice was safe nowD.he wanted to have some ice cream

5Which of the following is NOT true according to the passage?

A.Helen asked her elder daughter to take care of Alice when she left home to buy some things.

B.Alice got up after her mother went out to do some shopping.

C.Vanessa ran out of her house without her sister.

D.The house was full of smoke because Nap played with Alice near the oven.

【题目】 假定你是李明,你的英国朋友David给你发了一封邮件,想了解一下有关寒假期间你在家进行线上学习的情况。请你认真阅读下面的邮件,并根据信中的内容和生活实际用英语回复,可以有适当的发挥。

To: liming@163.com

From: david@gmail.com

Subject: online learning

Dear Li Ming,

During the COVID-19 pandemic (大流行), a lot has happened. Many schools in my country are closed and so is mine. We have started online learning instead. I've heard you kept learning that way in the winter holiday. Could you tell me something about online learning?

●What subjects were included in your online lessons?

●How much time did you spend every day online?

●Did your teachers help a lot when you studied at home?

●What should I pay attention to when I'm taking online lessons?

I look forward to hearing from you soon.

Best wishes,

David

注意:

1、词数90左右。开头和结尾已经写好,不计入总词数;

2、回复须包括所有要点,可适当发挥,使短文连贯,通顺;

3、文中不得提及真实的人名、校名等相关信息。

Dear David,

I'm very happy to hear from you. In your mail, you asked about how I studied online during the COVID-19 pandemic. I do have something to share with you.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

I hope my reply will be of some help to you.

Yours,

Li Ming

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网