题目内容

【题目】Grace is a student of a junior high school. She is a good student. She usually gets up at six in the morning. Then she has breakfast. 1 Her mother takes her to school in the car. It takes about half an hour to drive there.

The first class begins at seven thirty. 2 She has lunch at school at twelve o’clock. She often has rice and vegetables for lunch because (因为) it’s her favorite food. 3

In the afternoon, classes begin at half past one. 4 She gets home at about a quarter to five and has dinner at six. 5 At about nine thirty, she goes to bed.

根据短文内容,从下面五个选项中选出能填入空缺处的最佳选项,使短文意思通顺。

【答案】

小题1D

小题2B

小题3A

小题4C

小题5E

【解析】

试题分析:本文叙述了Grace是一名初中生,她没有早晨吃完后,就去上学,上午上四节课,下午她放学后和同学玩游戏,然后才回家做作业

小题1D根据Her mother takes her to school in the car. 可知,吃完早饭后,他去上学,故选D。

小题2B根据She has lunch at school at twelve o’clock.可知,早晨上四节课,故选B。

小题3A根据She often has rice and vegetables for lunch because (因为) it’s her favorite food.可知,她认为那是好的,故选A。

小题4C根据She gets home at about a quarter to five可知,她放学后和同学玩游戏,故选C。

小题5E根据At about nine thirty, she goes to bed.可知,她作业读书之后就去睡觉,故选E。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Yao Beina was not only a popular singer but also an energetic and warm-hearted angel. She donated her corneas (眼角膜) to two men after her death.

Yao was born in a music family in September 1981 in Wuhan. She started to learn music at the age of 4, and she sang her first song on the stage when she was 9. Yao did quite well in singing, so she took part in the 13th Youth Singing Competition and won the first prize.

She became well-known to the public after making some songs for the hit TV drama “The Legend of Zhenhuan”(甄嬛传), and the mandarin version (中文版本) of “Let It Go” from Disney’s “Frozen”(冰雪奇缘).

In July 2013, she competed in The Voice of China II and finally got the second place in Na Ying’s team. She had won many music prizes.

Yao Beina was unlucky to be diagnosed(诊断)with breast cancer (乳腺癌). She had a successful operation(手术) in 2011. She has fought against the illness for about four years while keeping singing, but sadly she failed. Although she’s gone, her fans will remember her beautiful voice and kindness for ever.

【1】How old was Yao Beina when she started to learn music?

A. Four. B. Nine. C. Thirteen.

【2】Yao was born in a ________ family in September 1981 in Wuhan.

A. doctor B. farmer C. music

【3】Yao was diagnosed(诊断)with___________.

A. stomach cancer

B. breast cancer

C. nose cancer

【4】Which is TRUE about Yao Beina according to the passage?

A. She donated/span> her corneas to help two men.

B. She had a great voice and won a few music prizes.

C. She won over the breast cancer in the end.

【5】What’s the passage mainly about?

A. Yao Beina’s family.

B. Yao Beina’s illness.

C. Yao Beina’s art achievements.

【题目】 Teens are gaining(增加)weight. Today most teenagers are at least one size larger than teens were 20 years ago. Even clothing sizes have changed. Did you know that a small today used to be a medium, 20 years ago?

A recent research shows 97%of teens need more exercise. It's bad news because too little exercise means you are missing a lot of good things in life. Exercise helps in two ways.

First,exercise helps your body. Physical activity can make your body strong. It can also keep you at a healthy weight. Doctors say that people who stay at a healthy weight have fewer health problems.

Second,exercise can help your mind. People who get plenty of physical activity might worry less and sleep better at night. You may even learn better in school. Students who are healthy can listen and understand better in class.

So you can change your life and be more active at any point. It's never too late. An article called “How to Limit Screen Time and Get Moving”gives these ideas:

Step away from the screen. Doctors call watching TV or playing video games screen time. You should have no more than two hours of screen time a day. You will enjoy life more if you live it instead of watching it!

Start slowly. An hour a day can seem like a long time. Start with 10 minutes of new activities every day. Add more as you get stronger. Think about walking. Take the stairs instead of the lift. You will feel healthier.

Make fitness fun. Find/span> a sport you like. It doesn't need to be the traditional sports of basketball, soccer,or baseball. Those are all great sports and if you like them, play them. However,you can also try hiking,skateboarding,or even rope jumping. If you enjoy the sport,you will do it.

Choose food carefully. Help your family shop for healthy food. Read the labels(标签).Look for healthy foods. Eat lots of fiuits and vegetables. Stop buying soft drinks and junk foods. You will feel better if you eat right.

Exercise with others. Find a friend or family member to exercise or play with you. You will have more fun and it helps keep you responsible for going.

1What is the main idea of Paragraph 1?

A. Teens are gaining weight.

B. Teens,one size larger.

C. Teens' clothing sizes changed.

D. A small used to be a medium.

2Which of the following is a FACT from the passage?

A. You should have no more than two hours of screen time a day.

B. You will have more fun and it helps keep you responsible for going.

C. A recent research shows 97%of teens need more exercise.

D. However,you can also try hiking,skateboarding,or even rope jumping.

3Where might you find this passage?

A. In a story. B.In a magazine.

C.In a play. D. In a speech.

4Which of the following shows the structure(结构)of the first 5 paragraphs?

【题目】Today , we asked some students about what they think of their deskmates . Here are some of the results .

Grace : 13 years old

My deskmate is Kitty . She is really a kind and quiet girl . She is more hardworking than me , and she can always get good grades in exams . So I learn a lot from her . She often helps me with my study . With her help , I think I can improve my study very quickly .

My deskmate is Vera . She is quite friendly and talented in a lot of things such as drawing and writing . She is more creative than me . Last month , she asked me to visit her home . I saw a lot of wonderful pictures on the wall . I thought they were from famous painters , but I was wrong . All the pictures are her works(作品).

Lisa : 13 years old

Rick : 14 years old

My deskmate is Paul . He is taller and stronger than me . Both he and I like sports . However , I like soccer but he likes basketball . He plays basketball better than me , and now he plays for our basketball school team . He thinks playing basketball can bring out the best in him .

1Vera is __________ deskmate .

A. Grace’s B. Lisa’s C. Rick’s D. Kitty’s

2The Chinese meaning of the word “ improve ” in this passage is __________ .

A. 降低 B. 改善 C. 获得 D. 发现

3Which of the following is right ?

A. Grace is more hardworking than Kitty .

B. Lisa is more creative than Vera .

C. Paul is better at soccer than basketball .

D. Vera drew a lot of wonderful pictures .

4The passage is mainly about __________ .

A. how often they do exercise

B. what they like and dislike

C. what they think of their deskmates

D. what their best friends are like

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网