题目内容
【题目】What do American middle school students like to be ? Some students say they want to be doctors or singers. Some want to be teachers or workers. But Kelly Brown, 13, wants to be a vegetarian cook. It is a new and interesting job. Kelly Brown wants be a cook because she doesn’t eat things from animals. Now she has a problem. She can’t find a vegetarian cook on the computer, so she says she will be the first vegetarian cook and also the best one in the USA.
Kelly Brown has a website(网址)for herself and other people. It is www.theveggiechef.net. She makes cooking videos for people. “I don’t like to cook with things from animals,” she says. “I like to cook with vegetables .”
Now her website is very popular and it helps many people a lot. Every day about 3,000 people learn to cook a healthy meal there. To thank her for helping animals, the organization PETA (善待动物组织) calls her a “Kind Kid”. Do you want to be a vegetarian cook like Kelly Brown?
【1】Kelly Brown is a 13-year-old student from ___________.
A. England B. AustraliaC. CanadaD. the USA
【2】What does Kelly Brown want to be?
A. Teacher B. Singer C. CookD. Doctor
【3】Which one may Kelly Brown like to cook with?
A.
B.
C.
D. ![]()
【4】 “www.theveggiechef.net” is a website
A. see Kelly’s photos B. learn to cook
C. look after animals D. be kind children
【答案】
【1】D
【2】C
【3】C
【4】B
【解析】
试题分析:本文介绍了13岁的美国中学生Kelly Brown想成为一名素食厨师。她不喜欢用来自动物的东西做饭,她喜欢用蔬菜做饭。她有一个网址,为人们录制了做饭的视频。她的网站非常受欢迎,也帮助了很多人。
【1】D推理判断题。根据第一段的She can’t find a vegetarian cook on the computer, so she says she will be the first vegetarian cook and also the best one in the USA.可知Kelly Brown来自美国。故选D。
【2】C细节理解题。根据第一段的Kelly Brown wants be a cook because she doesn’t eat things from animals.可知Kelly Brown 想成为一名厨师,故选C。
【3】C 推理判断题。根据第二段的“I don’t like to cook with things from animals,” she says. “I like to cook with vegetables .”可知Kelly Brown 不喜欢用来自动物的东西做饭,她喜欢用蔬菜做饭,故牛奶、鱼肉和鸡肉她都不喜欢,因此用白菜,故选C。
【4】B推理判断题。根据 It is www.theveggiechef.net. She makes cooking videos for people.可知她的这个网址是为了人们录制的视频,故推断是为了让人们学习用素食做饭,故选B。
【题目】
| Found:A pencil box. It's blue and white.In it,I find two pencils and a green ruler. Is it yours?Please call Mary at 498-0752. |
| Found:Two English books. Are these your books? My name is John. My phone number is 498-5241. |
| Lost:A watch. I'm Jenny.I lost my watch in the library.I must find it. It's brown and white. Please call me at 498-5149. |
根据材料内容,选择正确的答案。
【1】Mary found ________.
A. a schoolbag B. a pencil box
C. two books D. a watch
【2】John's phone number is ________.
A. 498-5241 B. 498-5149
C. 498-0752 D. 498-7258
【3】The watch is ________.
A. purple and green B. red and black
C. brown and white D. blue and white
【4】Jenny lost her ________ in the library.
A. book B. watch
C. dictionary D. ruler
【5】Jack lost two English books. He can call ________.
A. Eric B. Mary
C. Jenny D. John