题目内容
【题目】 Pizza Hut has created a new way to get your favorite pie to you: through your shoes — Pie Tops II. Pie Tops I received so much popularity that Pizza Hut makes them available for sale, in more colors and more sizes than Pie Tops I.
I bought a pair of Pie Tops II and successfully ordered pizzas. It’s really cool and easy. Here’s something I did not expect when first wearing a pair of Pie Tops II: They are comfortable. Walking around in Pie Tops is perfectly fine.
There is a Pie Tops II app where users pair the shoes through Bluetooth. Users need a Pizza Hut account (账户) to place orders. Unluckily, you can’t order everything as you like, because it only accepts orders of Pizza Hut’s two medium pizzas for $5.99 each. To avoid the accidental pizza order, once you press, a message appears on your phone to tell you to make sure.
The Pie Tops II goes on sale for $150 on HBX.com. It is clearly a marketing stunt ( 营销噱头). Experts say the main goal here is to draw attention to Pizza Hut. Really, your interest in this not—very—serious product should come down to how deep your love is for Pizza Hut. Do you REALLY love their pizzas so much that you will always wear these shoes just to make it possible to order pizzas at any time with them? Then, sure, go ahead and splurge (挥霍). If you do not, then go on ordering pizzas by phone.
【1】What can we know about Pizza Hut’s special shoes?
A.People treated Pie Tops I coldly.B.Pie Tops I drew enough attention.
C.Pie Tops II shoes are larger than Pie Tops I shoes.D.Pie Tops I shoes are unavailable for sale.
【2】How does the writer feel after using Pie Tops II shoes?
A.Disappointed.B.Uncertain.
C.Satisfied.D.Strict.
【3】Which sentence shows people are limited (限制) when ordering through Pie Tops II shoes?
A.They cannot choose from Pizza Hut’s full menu.
B.The Pie Tops II app must be used with a TV set on.
C.They can’t correct the wrong order made by mistake.
D.They must hold their smartphones after placing an order.
【4】According to the writer, Pie Tops II shoes are not a serious product, because________.
A.they depend on smartphonesB.users must use the Pie Tops II app
C.they are just a marketing stuntD.they just show your love for pizzas
【5】The writer calls on the readers to consider the question “________”.
A.Are Pie Tops II shoes too expensive?B.Do you really need Pie Tops II shoes?
C.Did Pizza Hut bring customers high tech?D.Did Pizza Hut invent new ways to order pizzas?
【答案】
【1】B
【2】C
【3】A
【4】D
【5】B
【解析】
文章大意:文章主要介绍必胜客为吸引顾客推出新型的订餐方式—Pie TopsⅡ。文章除了介绍这款鞋的颜色、价钱,还详细说明怎样通过蓝牙将鞋子与应用程序连接实现订餐功能。
【1】细节理解题。根据文章第一段第二行“Pie Tops I received so much popularity”“Pie Tops是很受欢迎的”可知,A说法是错误的,B说法是正确的;根据文章第一段最后一行“in more colors and more sizes than Pie Tops I”“比Pie Tops更多颜色和更多的尺寸”可知,C说法是错误的;根据文章第一段第二行“Pizza Hut makes them available for sale”“必胜客出售它们”可知,D说法是错误的,故选B。
【2】推断题。根据文章第二段第二行“They are comfortable”“它们很舒服”,Disappointed失望的;Uncertain不确定的;Satisfied满意的;Strict严格的,故选C。
【3】细节理解题。根据文章第三段第二、三行“Unluckily……pizzas for $5.99 each”“不幸的是,你不能随心所欲地点每样东西,因为它只接受5.99美元一个的必胜客的两个中号披萨”,故选A。
【4】细节理解题。根据文章第四段第二、三行“Really, your ……love is for Pizza Hut”“真的,你对这个不太严肃的产品的兴趣应该归结为你对必胜客的热爱有多深”,故选D。
【5】细节理解题。根据文章倒数第一、二、三、四行“Do you ……ordering pizzas by phone”“你真的很喜欢他们的披萨吗?你总是穿着这双鞋,这样就可以随时和他们一起点披萨了?然后,当然,继续挥霍吧。如果你没有,那就继续打电话订购比萨饼”,故选B。
【题目】 假定你是李平,你的法国朋友Louis给你来信。以下是他的邮件,请你阅读后进行回复词数80词左右。
注意:1. 字数在80词左右。 2. 文中不得使用你的真实姓名和校名。
From: Louis |
Hi, Li Ping, Guess what! I am coming to China next week to experience the Spring Festival! It must be exciting. But I’m a bit worried because I know little about Chinese table manners and wonder how you celebrate the Spring Festival. Could you please introduce something to me? Louis |
To: Louis |
Dear Louis, ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ Li Ping |