题目内容

用所给动词的正确形式填空。

Every year animals all around the world take part in some wonderful journeys.

Here 1. (be) the stories of two amazing animal travelers

Humpback whales prefer a Slowjourney. The humpbacks, which travel over

10,000 kilometers on their journey from Alaska to Hawaii, swim at a 2.(relax) speed of about 1.6 kilometers an hour. Although they3. (not swim) fast, humpback Whales travel farther than any other kinds of whale.

Every August a fantastic sight can4. (see) in the skies above Ontario and Montreal--millions of amazing Monarch butterflies beginning their 4,000-kilometer journey from Canada to Central Mexico. In fact, the journey, which 5. (take) about 3 months, is longer than the average life of the butterfly. Finally many of the butterflies reaching their final place are the great grandchildren or even the great great grandchildren of the butterflies who

6. (begin) the journey in Mexico the year before.

1.are 2.relaxing 3.don't swim 4.be seen 5.takes 6.began 【解析】文章大意:这是一篇说明文,主要介绍两个令人惊奇的动物旅行者的故事。第一个是座头鲸,每年都要穿越1万公里从阿拉斯加去夏威夷。第二个空动物是帝王蝶,每年要飞行4千公里,从加拿大到墨西哥,这大概要持续3个月时间。这两种动物的旅行真是很惊人。 1...
练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网