题目内容



小题1:____________can take part in the English Summer Camp.
A.Students under 13B.Students aged 16
C.Students over 18D.All the students
小题2:The English Summer Camp lasts
A.9 daysB.16 daysC.18 daysD.26 days
小题3:There are ______ways for you to register for the English Summer Camp.
A.oneB.twoC. threeD. four
小题4:You can go to register on
A.August 1 stB.August 6thC.August 9thD.August 26th
小题5:You can _______by joining in the English Summer Camp
A.visit the whole countryB.become an experienced teacher
C.improve your ChineseD.know about British customs

小题1:B
小题2:C
小题3:B
小题4:A
小题5:D

试题分析:这是一则关于英语夏令营的广告通知。其内容包含了适合的学生年龄;这次夏令营活动的内容,有英文授课和参观景点;夏令营持续的时间和费用;报名方式和截止时间等。
小题1:细节理解题。根据文中内容Students between l3 and l8 are welcome to the English Summer Camp.年龄在13岁至18岁的学生可以加入英语夏令营;故选B。
小题2:判断推理题。根据文中内容It begins on August 9th and ends on August 26th,夏令营8月9日开始,8月26日结束,一共延续18天,故选C。
小题3:判断推理题。根据文中内容If you are interested, please come to the Children's Palace to register(登记报名)You can also register by calling Jane Parks at 555 --2782.如果你有兴趣,可以到少年宫登记,也可以通过电话555 –2782到Jane公园报名;得知有两种报名方式,故选B。
小题4:判断推理题。根据文中内容Please register before August 3rd.请在8月3日前报名;故选A。
小题5:细节理解题。根据文中内容It's a good chance to learn about British customs and improve your English.这是个学习英国文化和提高英语的好机会。故选D。
练习册系列答案
相关题目

Need: Full-time secretary
Position( 职位 ) available
Applicants( 申请人 ) should have at least 2 years’ experience and be able to type 60 words a minute. No computer skills needed apply in person at United Business Ltd, 17 Broening Street, or Call at 427-882108.
Are you looking for a part-time job?
We need 3part-time shop assistants to work during the evening. No experience needed. Applicants should be between 18 and 26. Call at 366-765448 for more information.
3.  Do you have experience working on computers? Would you like a full-time position working in an exciting new company? If your answeris yes, give us a call at 457-896758
4.Part-time work available
We are looking for retired(退休的) adults who would like to work part time at tne weekend. Work includes answering the telephone and giving customers information. For more information contact us by calling at 345-674132.
小题1:Jane recently retired and is looking for a part-time position. She would like to work with people.The best job for Jane is       .
A. the shop assistant 
B. the computer trained secretary
C. the part-time work at the weekend
小题2:Kasia is 21 years old and would like a part-time position to help her pay university cost. She should call at      .
A. 345-674132  B. 366-765448  C. 457-896758
小题3:If Alice applies for the position at United Business Ltd, she needs     .
A. 2 years’ experience B. computer skills C. to work at the weekend
小题4:If Ann gets the job as a computer trained secretary, she’ll probably work       .
A. in a factory  B. in a shop  C. in a company
小题5:The four texts above are most probably       .
A. notices  B. advertisements  C. invitations

This course is for those who want to learn to type, as well as those who want to improve their typing. The course is not common. You are tested in the first class and begin practicing at one of eight different skill levels. This allows you to learn at your own speed. Each program lasts 20 hours. Bring your own paper.
Course fee(费用):$125         Matericls:$25
Two hours each evening for two weeks .New classes begin every two weeks. This course is taught by a number of professional business education teachers who have successfully taught typing courses before.
UNDERSTANDING COMPUTERS
This twelve-hour course is for people who do not know very much about computers, but who need to learn about them. You will learn what computers are, what they can and can’t do and how to use them.
Course fee: $75  Jan.4, 7,11,14,18    Wed.& Sat. 9:00-11:30 a.m.
Equipment fee:$10
David is a professor of Computer Science at Beijing University. He has over twenty years of experience in computer field.
STOP SMOKING
Do you want to stop smoking? Have you already tried to stop and failed? Now is the time to stop smoking using the latest methods? You can stop smoking, and this twelve-hour course will help you do it.
Course fee:$30   Jan.2--Jan 23      Mon.2:00-5:00 p. m
Dr John is a practicing psychologist who has helped hundreds of people stop smoking.
小题1:If you choose the UNDERSTANDING COMPUTERS course, you will have classes_______.
A.from Monday to Sunday
B.on Wednesday and Saturday
C.on Saturday and Sunday
D.from Wednesday to Saturday
小题2:How long will the STOP SMOKING course last?
A.For four weeks.B.For three hours.
C.For a week.D.For three weeks
小题3: Mr. Black works every morning and evening, but he wants to take part in one of the three courses. What is suitable for him?
A.TYPING
B.UNDERSTANDING COMPUTERS
C.STOP SMOKING
D.TYPING and STOP SMOKING
小题4:If you want to learn about computers and the same time you want to improve your typing, how much will you pay for it?
A.$75B.$150C.$ 235D.$100
小题5:What’s the special difference between the TYPING course and the other two?
A.People with different skill levels may learn at different speed.
B.You will take a test after the course.
C.You will pay less money.
D.People with different skill levels must learn at the same speed.
Do you know Open Farm Sunday? It is a new day in Britain. It is the fourth mayional open day for the farming industry .Now it is setting more and more popular among people, especially among young people.
It is said that about 435 farms opened their gates to the public. The farmers invited people to their farms. Many people help the farmers work on the farms. They can do many things over there,such as water the crops and gather the crops. People could find pleasure of farming.
Open Farm Sunday is a good chance to enjoy the life of countryside,especially for people living in the cities.If you come to the farm,you will fall in love with the country life.Here you can listen to the birds,enjoy the beautiful view of countryside breathe the fresh air and watch the crops grow.You can also work with the farmers and taste the produce,such as tomatoes and cucumbers.
One farmer said,“Welcome children to our farms. We will show you where your food comes from.”
小题1:How many farms opened their gates to the public according to the passage?
A.About four hundred and five.
B.About four hundred and thirty-five.
C.About four hundred and fifty-five.
D.About four hundred and forty-two.
小题2:What can visitors do on the farms according to the passage?
A.They can visitors the beautiful view of countryside.
B.They can watch the crops grow.
C.They can work with the farmers and taste the produce.
D.All of the above.
小题3:What does the underlined word “view” mean in Chinese?
A.景色B.小路C.观点D.乐趣
小题4:Which of the following is TRUE according to the passage?
A.Open Farm Sunday is a new day in the USA.
B.It is the first ational open day for farming industry.
C.The people living in the countryside invited farmers to join them.
D.Open Farm Sunday is a good chance to enjoy the life of countryside.
小题5:The farmer said they would show us children             .
A.how to work on the farmB.where we could grow crops
C.where our food came fromD.the pleasure of faring

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网