题目内容
【题目】从方框里选择合适的选项完成对话,并将正确的句子抄写在横线上。
A: Hi, Peter.
B: Hi, Ben.
A: 【1】 .
B: I'm going to take an acting class.
A: 【2】 .
B: Yes, I am.
A: 【3】 .
B: I'm going to be an actor when I grow up.
A: Really? 【4】 .
B: What are you going to do when you grow up?
A: I like playing basketball very much, so I'd like to play basketball in a professional basketball team.
B: 【5】 .
A: I'm going to practice playing basketball every day from now on.
![]()
【答案】
【1】E
【2】C
【3】A
【4】G
【5】B
【解析】
试题分析:
【1】E根据答语 I'm going to take an acting class.可知上文是问要去哪里,故选E。
【2】C根据下文回答Yes, I am.可知上文是一般疑问句,故选C。
【3】A根据下文答语I'm going to be an actor when I grow up.可知上文是问你长大后要干什么,故选A。
【4】G根据语境此空是说对上文内容进行评价,故选G。
【5】B根据下文答语I'm going to practice playing basketball every day from now on.可知上文是问打算怎样做,故选B。
【题目】【2014年湖北省恩施州中考】
读材料,根据材料内容,从各题所给的A、B、C、D四个选项中.选出最佳选项。
Where to go? | |
| Guilin is one of China's top tourist destinations(目的地)where visitors can explore the beautiful scenery along the attractive Li River and countryside of Yangshuo as well as the best of Cuilin City. 4 Days Guilin and Yangshuo From US $ 394 per adult Destination: Guilin (3 nights) , Yangshuo Duration(持续时间) : 4 Days& 3 Nights Tour Type: Multi-City Tour Tour Code: GLCP-3 |
| Chengdu is full of history and culture. Dujiang Yan, a 2500-year water conservation system that works as well today as it did when it was set up, the mystical(神秘的) temples which housed some of China's great philosophers and of course the panda, all just waiting to be explored. 4 Days Chengdu and Giant Pandas From US $415 per adult Destination: Chengdu (3 Nights) Duration: 4 Days & 3 Nights Tour Type: Multi-City Tour Tour Code: CDCP-2 |
| Lhasa, the capital city of Tibet, belongs to the highest cities in the world at an attitude of 3490 meters. 5 Days Holy Tibet From US $ 848 per adult Destination: Lhasa ( Nights) Duration : 5 Days & 4 Nights Tour Type: Multi-City Tour Tour Code: LSCP-1 |
【1】 If Ann's parents go on a visit to G.uilin. the tickets will cost them ______ .
A. $ 830 B. $ 788
C. $ 1696 D. $ 394
【2】 Tom is searching for the information about the tour code on the Intemet. The tour code of Chengdu is ___
A. CDCP-2 B. CLCP-3
C. LSCP-l D. CDCP-3
【3】Steve is interested in history and culture, he had better go to______according to the instructions above.
A. Lhasa B. CuiLin
C. Chengdu D. Yangshuo
【4】If David goes to Lhasa for a visit, the whole jouney will last______ .
A. 5 Days & 5 Nights
B.4 Days & 3 Nights
C. 3 Days & 2 Nights
D.5 Days & 4 Nights
【5】 Which of the following is Not true?
A. In Guilin, you can enjoy the best city attractions.
B. In Chengdu, anyone can live in the mystical temples.
C. Lhasa is the capital of Tibet.
D. Dujiang Yan has worked well since it was set up.
【题目】阅读下面的短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词。请将答案填写在短文后对应的空格上
Last weekend, I went camping with my dad and my brother, Jim. We took a tent, sleeping bags, flashlights, water and food. We got to the campsite on Saturday afternoon. There was enough room (空间) to build a campfire (篝火). Jim and I collected some dry leaves, small sticks and branches and dad started a campfire. Then we cooked potatoes and tomatoes for our supper. We also had some apple cakes for dessert. Everything tasted delicious.
Soon it was time to put up the tent (帐篷). We helped dad take the tent out of the bag, but unluckily, we found there was no pole (杆子) to hold it up. “Oh,” cried Jim, “I must have them left at home. What should we do?” Dad looked up at the starry sky. The night was clear and the air was warm. “It’s OK,” he said to us, “We don’t even need a tent.” He put the sleeping bags on the ground.
We slept well that night. The sun was shining on us when we woke up the next morning. We think it was our best camping trip.
![]()
Before camping | What to 【1】 | We took a tent, sleeping bags, flashlights, 【2】 and food. |
While camping | How to build the 【3】 | We 【4】 some dry leaves, small 【5】 and branches after we 【6】 at the campsite on Saturday afternoon. |
Where to 【7】 | We couldn’t use the 【8】 , so we had to sleep in the sleeping bags on the ground. | |
【9】 camping | How to feel | We felt excited about this trip and it was our【10】 camping trip. |
【题目】书面表达。
湖南卫视亲子互动节目<爸爸去哪儿>火爆荧屏,其中一个叫做Kimi的小男孩更是获得了万千观众的喜欢。请你依据下方表格内容,用英文写一篇小短文介绍他。
注意:要点完整,条理清楚,书写规范(字体工整,注意大小写和标点符号),40个词左右。
![]()
Name | Kimi |
From | Taiwan |
Age | 5 |
Look | face--round eye--big mouth--wide hair--black |
Clothes | T-shirt-white pants-blue |
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________