题目内容
【题目】阅读短文,从每题所给的三个选项(A、B、C)中,选出最佳选项。![]()
【1】If Marry wants to be an assistant, she can phone the number.
A.2853527
B.4323577
C.4332577
【2】You can get a 10% discount on any books if you at the Book Store.
A.show this voucher
B.buy some tickets
C.buy some gifts.
【3】There are several kinds of books on sale except .
A.children’s books
B.travel guides
C.magazines
【4】 lost the white cat.
A.Cathy
B.The assistant
C.Carrie
【5】The assistant has lunch at the restaurant, she should .
A.pay nothing
B.call 4323577
C.work on Monday
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【4】C
【5】A
【解析】
试题解析:这是一篇由三则广告组成的文章。
【1】细节理解题。分析文意,根据第二则广告中的Assistant Wanted,可知应选B中的电话号码。
【2】细节理解题。根据第一则广告中的Show this voucher at the Book Store to get a 10% discount on any books you buy,可知选A。
【3】细节理解题。根据第一则广告中的including children’s books, novels, travel guides and hobbies,可知道C选项中的magazine并不包含在内。故选C。
【4】细节理解题。根据第三则广告中的Call Carrie at 2853527可知猫的主人是叫Carrie。故选C。
【5】细节理解题。 根据第二则广告中的All meals are free,可知吃饭是免费的。故选A。
【题目】根据材料内容,选择正确答案。
Take a look at the following ads! You may find some useful information you need here! | |
| Guitar lessons |
| Taxi driver wanted |
| Apartment(公寓) for sale |
(1)If you want to have a guitar lesson, you may _______.
A.call Susan at 7328059
B.surf the website:www.music.com.
C.telephone Mr. White at 5132683
D.e-mail sdgt@yahoo.cn
(2)If you want the job as a taxi driver, you should _______.
A.master at least three languages
B.know the city very well
C.be an experienced driver
D.both B and C
(3)How can you contact(联系) the owner of the apartment for more information?
A.By sending an e-mail.
B.By going to visit it.
C.By telephoning it.
D.By talking with him face to face.
【题目】
| Hello! My name is John Brown. I’m from England. I’m an English teacher. I’m in Beijing International School. |
| I’m Zhang Hao. My English name is Peter. I’m eleven years old. I’m from Beijing. My telephone number is 8876-5342. |
| Alice Brown is my name. I’m twelve. I’m from Canada. My mom is a teacher. My telephone number is 7342-6979. |
| I’m Yingzi. I’m fourteen years old. I’m from Japan. 5673-6981 is my telephone number. |
根据表格内容,选择正确答案。
【1】Where is John Brown from?
![]()
【2】Peter is a .
A. girl B. teacher C. mom D. student
【3】Alice is a girl. Her telephone number is .
A. 5673-6981 B. 8876-5342
C. 7342-6979 D. 8523-3237
【4】How old is Yingzi?
A. 11. B. 12. C. 13. D. 14.
【5】下面哪一项叙述是不正确的?
A. John Brown is an English teacher.
B. Zhang Hao is from China.
C. Alice is a teacher.
D. Yingzi is a girl student.