题目内容
B
A neighbourhood party is a great way to have fun and get to know the people in your neighbourhood. And it’s also the best way to bring the community together.
Before you begin to do this,you first need to decide where to have the party. The Community Centre is a good place for a neighbourhood party. If the weather is nice,many people like to have the party outside. It could be at a park or on a street.
Next,ask your friends and neighbours to help. Get them to tell others about the party,set up the party and clean up after the party.
During the party,be sure to have lots of things to do. Many parties have activities for kids,such as face painting dressing up,etc. Most parties have food and drinks. The best time in the parties is when everyone brings something to share. That's also the special part of a neighbourhood party!
() 1. What is the first paragraph about?
A. How we can hold a neighbourhood party.
B. How good a neighbourhood party is.
C. How we can have a good time in the neighbourhood.
D. Why we need to know the people in the neighbourhood.
() 2. The writer thinks we can let our friends and neighbours help .
0 set up the neighbourhood party (2) clean up after the neighbourhood party ③ tell others about the neighbourhood party @ decide where to have the neighbourhood party
A.①②③ B. ①②④
C. ①③④ D. ②③④
() 3. What is special about a neighbourhood party?
A. It has food and drinks.
B. It has activities for kids.
C. There are lots of things to do.
D. People bring something to share.
B
阅读提示:本文介绍了举办邻居聚会的好处、方法及特别之处等方面 的内容。
1. B段意概况题。第一段主要讲的是邻居聚会的两个好处,因此答案为 B.
2. A细节理解题。由第三段第二句“Get them to tell others about the party,set up the party and clean up after the party. ”可知。
3. D细节理解题。由文章的最后一句话可知答案为 D.
Techpet (电子宠物狗) Want to keep a pet dog but tired of taking care of it? Download the Techpet app that is made by a Japanese company. It turns your phone into the cartoon face of a lovely dog. You can feed the dog by touching the screea This puppy even recognizes people's gestures (手势) and orders through the phone's camera and microphone. |
Enable talk gloves (对话手套) Four Ukrainian (乌克兰的) students have created a special pair of gloves. They help people with speech and hearing problems. The gloves have sensors (传感器) that recognize sign language and translate it into text on a smart phone. Then the smart phone changes the text into spoken words. |
Indoor clouds (人造室内云) Amazingly,this is real. A Dutch artist made a small cloud in a room. It needed careful planning: the temperature,humidity (湿度) and lighting all have to be just right Once everything is ready,the cloud can be made by using a fog machine. Although it lasts for only a few moments,it reminds us of the beauty of art and nature. |
Google glasses This is a computer built into the frame (框架) of a pair of glasses. With the 1. 3 cm display,users will be able to take and share photos,chat by video,check maps and the Internet just by moving your head as you walk in the street Want to have one? You’ll have to wait until 2014. |
(山东济南2014年综合测试)
() 1. How do you feed a Techpet on the phone?
A. By giving it some delicious food. B. By showing your gesture.
C. By touching it on the screen. D. By giving it some orders.
() 2. The special pair of gloves can .
A. talk to people about the problems it meets B. help students do math homework
C. change spoken words into text D. know what people think by its sensors
() 3. Which of the following is NOT true about the indoor clouds?
A. The clouds are not real ones.
B. The clouds come from a fog machine.
C. The temperature must be right to make the clouds.
D. The beautiful cloud can float in the room for long.
() 4. Which of the following hasn’t come into use yet so far?
A. Techpets. B. Enable talk gloves.
C. Indoor clouds. D. Google glasses.
() 5. The above reading is most probably taken from .
A. a medical magazine B. a science newspaper
C. an advertisement D. a police report