题目内容

【题目】

1If you are a boy, you can _________to have a special birthday.

A. visit www. g-birthday. com.B. visit www. b-birthday. com.

C. stay in the school hallD. get a free(免费的)meal

2You want to order Set B for ten persons(人), how much do you need to pay?

A. 100.B. 200C. 300D. 400

3Which of the following is TRUE accordingto the passage(根据短文)?

A. They have three kinds of parties.

B. The party will be in a big restaurant.

C. They have two kinds of set dinners.

D. There are different websites for boys and girls.

4We can’t know about _________ from the passage.

A. the telephone number of the websitesB. the cost of set dinners

C. the name of the restaurantD. the address (地址) of the website

5The passage(短文)is probably(可能)_________.

A. an advertisement (广告) of a website

B. an invitation (邀请) to a birthday party

C. an advertisement of a restaurant

D. a piece of news(新闻)about birthday parties

【答案】

1B

2B

3D

4C

5A

【解析】

文章大意:本文是一个网站的宣传广告。这个网站可提供生曰服务,如组织生日聚会、准备生曰套餐等。

1细节理解题。根据文中的信息Boyspleasevisitwww.b-birthday.com.可知,男孩可以浏览wwwb-birthdaycom.上的信息,故答案选B。

2细节理解题。根据文中的信息Set B$20 per person可知,10个人订购套餐B需要支付200美元,故答案选B。

3细节理解题。根据文中的信息Girlspleasevisitwww.g-birthday.com. Boyspleasevisitwww. b-birthday.com.可知,男孩和女孩可以访问不同的网站,故答案选D

4细节理解题。通读全文可知,文中并没有提到关于饭店的名字,故答案选C。

5主旨大意题。由第一段中的Havealookatourwebsite(网站)!及全文内容可知,本文是一个网站的宣传广告,故答案选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Do you know Deng Ziqi? Her ______ name is G.E.M. Let me tell you the story of her. Deng Ziqi ______ from Hong Kong, China. She is only 26 years old this year. She is very ______ , but she is a famous singer now. Let’s go into her life now.

Deng Ziqi lived ______ her grandparents, and she started being a _____ nine years ago. She loved music and singing very much, so she studied to ______the guitar, piano and drums by herself. In 2008 she joined in a ______ contest(比赛), which named I am a Singer. The contest brought good _______ to her, because after that she got popular in China. Many people like her special voice and musical talent(天赋). She could also write songs very ______. She said she wanted to do ______ for music, so she always stayed up ______ to write songs. All in all, she is a lovely girl fighting for ______ dream. People in China love her songs _____. She is young, but she is very _____. She said she wanted to be a world-class singer. And let’s hope her dream will come _____.

1A. EnglishB. ChineseC. familyD. last

2A. areB. amC. comesD. far

3A. oldB. youngC. busyD. tall

4A. inB. withC. atD. to

5A. workerB. teacherC. singerD. person

6A. makeB. climbC. wearD. play

7A. swimmingB. runningC. singingD. painting

8A. wishB. luckC. dreamD. taste

9A. differentlyB. reallyC. wellD. difficultly

10A. someoneB. nothingC. everyoneD. everything

11A. behindB. nearC. earlyD. late

12A. hisB. herC. sheD. he

13A. a lot ofB. lots ofC. a lotD. much

14A. richB. happyC. healthyD. popular

15A. goodB. realC. trueD. right

【题目】 Summer Courses in the UK

Computer Science

In this course, you'll develop the skills to work out problems with programming and learn how to code(编码). With the help of our teachers, you will learn how to become a software(软件) developer.

Place. Oxford

Class Size. 10

Price:3695

Time 21 July-1 August

Email. frank@ summercourse.com

Story Writing

Great stories don't just happen by chance. You need to know how to create a character, plan a story and catch the readers attention.Learn how to do all that in our course.

Place. Cambridge

Class Size 8

Price:3090

Time 4 July-18 July

Email: lucy@ summercourse.com

English Adventurers

Studying English with us means that you will have many chances for meaningful English communication. You'll develop skills and build confidence in all areas of the English language.

Place: Brighton

Class Size. 12

Price:4495

Time 3 August-16 August

Email.ann@summercourse.com

Robot Makers

You'll learn all you need to build your own robots. We'll cover all kinds of subjects as you build your knowledge. Also, we'll learn about the new and fantastic ways robots can help us in the future.

Place. London

Class Size. 15

Price: 4895

Time: 7 August-20 August

Email: peter@ summercourse.com

1When will English Adventurers start?

A.On 4 JulyB.On 21 JulyC.On 3 August.D.On 7 August

2How much will a student pay for Story writing?

A.3695.B.3090.C.4495.D.4895.

3If you want to learn how to code, you should take_________.

A.Computer ScienceB.Story WritingC.English AdventurersD.Robot Makers

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网