题目内容
【题目】
![]()
【1】If you are a boy, you can _________to have a special birthday.
A. visit www. g-birthday. com.B. visit www. b-birthday. com.
C. stay in the school hallD. get a free(免费的)meal
【2】You want to order Set B for ten persons(人), how much do you need to pay?
A. $100.B. $200C. $300D. $400
【3】Which of the following is TRUE accordingto the passage(根据短文)?
A. They have three kinds of parties.
B. The party will be in a big restaurant.
C. They have two kinds of set dinners.
D. There are different websites for boys and girls.
【4】We can’t know about _________ from the passage.
A. the telephone number of the websitesB. the cost of set dinners
C. the name of the restaurantD. the address (地址) of the website
【5】The passage(短文)is probably(可能)_________.
A. an advertisement (广告) of a website
B. an invitation (邀请) to a birthday party
C. an advertisement of a restaurant
D. a piece of news(新闻)about birthday parties
【答案】
【1】B
【2】B
【3】D
【4】C
【5】A
【解析】
文章大意:本文是一个网站的宣传广告。这个网站可提供生曰服务,如组织生日聚会、准备生曰套餐等。
【1】细节理解题。根据文中的信息Boyspleasevisitwww.b-birthday.com.可知,男孩可以浏览www.b-birthday.com.上的信息,故答案选B。
【2】细节理解题。根据文中的信息Set B$20 per person可知,10个人订购套餐B需要支付200美元,故答案选B。
【3】细节理解题。根据文中的信息Girlspleasevisitwww.g-birthday.com. Boyspleasevisitwww. b-birthday.com.可知,男孩和女孩可以访问不同的网站,故答案选D。
【4】细节理解题。通读全文可知,文中并没有提到关于饭店的名字,故答案选C。
【5】主旨大意题。由第一段中的Havealookatourwebsite(网站)!及全文内容可知,本文是一个网站的宣传广告,故答案选A。
【题目】 Summer Courses in the UK
Computer Science In this course, you'll develop the skills to work out problems with programming and learn how to code(编码). With the help of our teachers, you will learn how to become a software(软件) developer. Place. Oxford Class Size. 10 Price:3695 Time 21 July-1 August Email. frank@ summercourse.com |
Story Writing Great stories don't just happen by chance. You need to know how to create a character, plan a story and catch the readers attention.Learn how to do all that in our course. Place. Cambridge Class Size 8 Price:3090 Time 4 July-18 July Email: lucy@ summercourse.com |
English Adventurers Studying English with us means that you will have many chances for meaningful English communication. You'll develop skills and build confidence in all areas of the English language. Place: Brighton Class Size. 12 Price:4495 Time 3 August-16 August Email.ann@summercourse.com |
Robot Makers You'll learn all you need to build your own robots. We'll cover all kinds of subjects as you build your knowledge. Also, we'll learn about the new and fantastic ways robots can help us in the future. Place. London Class Size. 15 Price: 4895 Time: 7 August-20 August Email: peter@ summercourse.com |
【1】When will English Adventurers start?
A.On 4 JulyB.On 21 JulyC.On 3 August.D.On 7 August
【2】How much will a student pay for Story writing?
A.3695.B.3090.C.4495.D.4895.
【3】If you want to learn how to code, you should take_________.
A.Computer ScienceB.Story WritingC.English AdventurersD.Robot Makers
【题目】
Jokes $50-$100 Got a joke? Send it in for laughter is the Best medicine. |
Smart Animals Up to $100 Share unusual behavior of pets or wild animals in up to 300 words. |
Kindness of Strangers Up to $150 Share your moments of kindness in 100-500 words. |
My Story $350 Do you have a life-changing story to tell? What you write must be true and 800-1000 words. |
How to reach us:
Email: rdaeditor@readersdigest.com
【1】What does the first advertisement(广告)ask us to do?
A.To send in some jokesB.To share our pets
C.To talk about kindnessD.To tell a true story.
【2】Which of the four advertisements offers the most money?
A.JokesB.Smart Animals.C.Kindness of Strangers.D.My Story.
【3】How can we send our writing in?
A.By phone.B.By postC.By emailD.By going there.