题目内容

【题目】阅读理解

Our Spring Festival!
The Spring Festival is coming! How do you celebrate with your family? Keep the happy moments with a camera, send the photos and stories behind them to Teens. Share your happiness with everyone in the Spring Festival Contest.

Time: January 16, 2012—March 1, 2012
Size of the photos: 5 or 6 inches (英寸).
Stories to the photos: at least 80 words corresponding to (和…相符) the photos
Prize: 400-yuan MP4 for first prize; 100-yuan U-disc for second prize; April issues of Teens for third prize
Address: 15, Huixindongjie, Zhaoyang District, Beijing
Email: junior@teens.com.cn
Phone: 010-64798012


(1)If you want to win a prize by taking photos, you can send your work to______.
A.Alicemiller@gmail.com.
B.USA TODAY.
C.15, Huixindongjie, Zhaoyang District, Beijing.
D.22 Oak Street, Arizona 793E7.
(2) American kids asked would make life better for other kids by improving education.
A.80.
B.90.
C.75.
D.110.
(3)How long has Alice Miller worked at Nordstrom?
A.Two years.
B.Three years.
C.Five years.
D.Half a year.
(4)Alice Miller is working at.
A.Nordstrom
B.Montblanc
C.Rampoo
D.Charles Worth
(5)Which of the following is NOT right?
A.You can call 862-732-7869 to get information about a contest.
B."What Would A Kid President Do?" is a survey.
C.Alice Miller is a businesswoman.
D.You will get an MP4 if you win first prize in the Spring Festival Contest.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)B
(4)A
(5)D
【解析】第一个表格是关于春节期间摄影大赛的通知;第二个表格是有关一个如何使孩子们生活的更好的调查报告;第三个表格是一份艾丽斯米勒的工作申请表。
(1)C细节理解题。根据第一个表格中的信息:春节期间可以参加摄影大赛。地址是:Address:15, Huixindongjie, Zhaoyang District, Beijing所以答案是C。
(2)B 数字计算题。根据第二个表格中的信息:有500名青少年参与调查,18﹪的人认为通过改善教育让其他孩子生活更好。500×18﹪=90,所以答案是B。(3)B数字计算题。根据第三个表格中的信息:艾丽斯米勒在Nordstrom工作的时间为2005年4月到2008年四月,共3年时间。答案为B。
(4)D细节理解题。根据第三个表格中的信息:艾丽斯米勒CharlesWorth的工作时间是从2010年7月至今。可知她现在CharlesWorth公司上班。答案为D。
(5)A细节判断题。根据第一个表格中的信息:大赛组织者的电话是010– 64798012,故打电话862-732-7869询问关于比赛的信息,是错误的。答案为A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Following a Dream

Lewis was born in Britain in 1985, and his parents named him after the famous American sportsman Carl Lewis. Did they know that _______ fame (名望) was waiting for their son, too?

When Lewis was six, his father gave him a radio-controlled (无线电遥控的) car and he began to enter and _______ matches. From this very _______ age, Lewis’ dream was to become a Formula 1 driver, so his father bought him a go-kart and he started go-kart racing in 1993 when he was only eight years old. He won some races (比赛) , and he knew that he had to win more.

One day, when he was ten years old, Lewis met a man called Ron Dennis. Dennis was the manager of McLaren Formula 1 _______ . Lewis asked Dennis for his autograph(亲笔签名), saying, “My name’s Lewis and one day I want to _______ your cars.” Ron Dennis wrote in his autograph book, “Phone me nine years from now, we’ll talk about it again.” In fact, when Lewis won his first go-kart championship (冠军) a few years later, Ron Dennis _______ him, and in 1999 Lewis joined McLaren’s “Young Drivers” programme. He was the youngest person ever to do this.

In 2001, world Formula 1 champion Mike said, “He’s a fantastic driver, very strong and _________ sixteen years old. If he keeps this up, I’m sure he will reach F1.”

Mike was right. Lewis started as a driver in F1 races in 2007. He finished the season in second place. Then in 2008, at the age of twenty-three, Lewis became the youngest world champion in F1 history. Lewis had a dream, and he _______ it and found what he wanted. And that’s success!

1A.sportingB.dancingC.paintingD.singing

2A.leaveB.loseC.winD.change

3A.niceB.youngC.richD.famous

4A.teamB.bankC.shopD.school

5A.pushB.driveC.washD.sell

6A.savedB.toldC.phonedD.asked

7A.onlyB.alsoC.evenD.really

8A.collectedB.checkedC.noticedD.followed

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网