题目内容

【题目】

阅读对话,从每题ABCD四个选项中,选出一个最佳答案完成对话。

Clerk: Hello! This is Toms Supermarket.

Smith: Hello! ______ .I bought a computer one week ago in your market, but it hasn’t arrived.

Clerk: ______ . Can I have your full name, address and phone number?

Smith: Yes. Ifs Jack Smith. My address is 105 East Street and my number is 6879-5463.

Clerk: Thank you, Mr. Smith. Wait a moment. I’ll check it for you.

Smith: All right.

Clerk: Oh, Mr. Smith. I’ve found out the reason.

Smith: ______ ?

Clerk: There was something wrong with your phone number you left with us. Your number is 6879-5463, but on the form it says 6879-5466. Perhaps we made a mistake.

Smith: I see.

Clerk: I’m terribly sorry. ______ .Will that be OK?

Smith: I’ll be out tomorrow. How about Sunday morning?

Clerk: _______.

Smith: Thank you very much, goodbye.

Clerk: Goodbye.

1

A.He is Mr. SmithB.This is Mr. Smith speaking

C.He speaks EnglishD.This is a computer

2

A.I’m sorry, I’ll check itB.I am glad you like it

C.I’m afraid notD.Here you are

3

A.How did you like itB.What happened

C.Where is the managerD.What are you doing

4

A.You can buy the computerB.It will be sent to your house tomorrow

C.You can enjoy the computerD.It will be sent to your house on Sunday

5A.It will be coldB.You’re welcomeC.Let me seeD.No problem

【答案】

1B

2A

3B

4B

5D

【解析】

这是史密斯和超市职员之间的电话对话,史密斯先生在超市一周前订购的电脑还未送达,双方就这个问题展开了对话。

1句意:我是史密斯。

根据语境,可知这是打电话的场景,此处是电话中的自我介绍,故选B

2句意:抱歉,我来查一下。

根据上文顾客提出自己碰到的问题,可知此处表示要帮对方查一下,故选A

3句意:发生了什么?

根据上文“Oh, Mr. Smith. I’ve found out the reason”说发现了原因,可知此处要追问是什么,故选B

4句意:真的非常抱歉,电脑明天就会送到您家。

根据下文“I’ll be out tomorrow”,可知此处是说明天电脑会送达,故选B

5句意:没问题。

根据上文“How about Sunday morning?”询问是否能换个时间,可知此处回答“没问题”,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,按要求完成各小题。

Food is very important to all cultures. French culture is no exception. In France, people like to eat special meals with their family and friends. On holidays, they often have a big, expensive meal at a restaurant. Usually, they eat one kind of food on a dish, finish the food, and then eat another kind of food on a different dish. A special meal in France can have many courses(菜肴), and often lasts two or three hours. French food is healthy and delicious.French people eat many kinds of fish,meat,fruit and vegetables.

Germany and France are both in Europe, but their eating customs are different.German food is healthy, but German people don't eat many kinds of food, and they eat fewer fruit and vegetables. The favorite food in Germany may be pork(the meat from pigs). potatoes, and cabbages.

Americans work hard, and they don't have much time to eat meals. American families don't often eat dinner together. For example, children may eat earlier or later than their parents. When American mothers work late, their children sometimes cook their own dinners. Americans eat lots of snacks, and get cheap meals like hamburgers and French fries from restaurants. These are called"fast food"because people don't have to wait long for their order. Now more and more people find them a problem because they aren't healthy.

1What does the writer think about French food?(根据短文内容回答问题)

________________________________________________________________________________

2How are German eating customs different from French ones?(根据短文内容回答问题)

______________________________________________________________________________

3Why do American children sometimes cook their own dinners?(根据短文内容回答问题)

__________________________________________________________________________________

4Which do you think is the most popular food in China(从文中找出与画线部分意思相近的单词或短语)

______________________________________________________________________________________

5In the passage, the underlined word “them”refers to________________________________

【题目】 The most frightening experience in my life _______ when I was 12. It was also the most uncomfortable day I have ever spent.

We left Heathrow Airport to go on holiday to Cyprus. My dad came to the airport. Unluckily he was working and had to stick _______ his work. After saying goodbye, we got on the plane. The take-off was fine. Later the air stewards(乘务人员) _______ us our meals. I was busy _______ when the plane rocked. My plate went flying. Most of the other passengers' plates fell too. I remember thinking that there must be food_________.

All of the lights in the plane turned _______ . The seatbelt signs came on. The plane kept on bumping. I was _______ that there might be a serious problem. I wished that my father was with us. Then in the dark we heard the _______ of the plane. He said, "I'm sorry, ladies and gentlemen. We are going through a storm. Please stay in your seats".

The air stewards also had to stay in their seats. There was no one _______ could clear away our plates and food. My drink had fallen on my trousers __________ I was so uncomfortable. There was thunder and lightning outside.

We had to sit like that for more than an __________ while the plane bumped along. After a while I wanted to go to the toilet. So __________ everyone else, I was sure. The air stewards tried to stay calm and __________ .

It seemed like hours before we __________ to move again and clear up. I felt terrible after all that bumping around. __________ the plane landed in a safe way. We later found out that we had passed through one of the most violent(剧烈的)storms ever over the Mediterranean Sea(地中海)!

1A.happenedB.was happeningC.will happenD.is happening

2A.withB.inC.atD.for

3A.savedB.invitedC.servedD.threw

4A.eatB.to eatC.to eatingD.eating

5A.somewhereB.anywhereC.everywhereD.nowhere

6A.onB.offC.upD.down

7A.confidentB.afraidC.pleasedD.excited

8A.captainB.passengerC.travelerD.inventor

9A.whichB.whomC.whoD.whose

10A.andB.butC.thoughD.because

11A.monthB.secondC.dayD.hour

12A.wasB.didC.willD.is

13A.crazyB.shyC.politeD.nervous

14A.allowedB.will be allowedC.were allowingD.were allowed

15A.RecentlyB.LuckilyC.SuddenlyD.Immediately

【题目】 Everyone has his own birthday. People in different countries celebrate their birthdays in different ways. Now here are four people from different countries. They will tell us how they celebrate their birthdays in their countries.

Sandy comes from Madrid(马德里) . She says happily, “My 21st birthday is on Saturday, and I’m going to go out with some friends. To wish me a happy birthday, they are going to pull on my ear 21 times, once for each year. It’s an old custom. Some people pull on the ear just once, but my friends are very traditional.”

Mr. and Mrs. Sato are from Tokyo. Mr. Sato is going to be 60 tomorrow. In Japan, the sixtieth birthday is called Kanreki(花甲)——it’s the beginning of a new life. The color red is for a new life, so we always give something red for a sixtieth birthday.

Liu Mei from Beijing feels very excited and tells us, “Tomorrow is my 16th birthday. It’s a special birthday, so we’re going to have a family party. Maybe I will get some lucky money from my relatives. My mother is going to cook noodles for a long life.”

Phillip, from Paris, smiles to us, “I’m going to be thirty next week, so I’m going to invite three very good friends out for dinner. In France, when you have a birthday, you often invite people out.”

How do you usually celebrate your birthday?

1Sandy’s friends will pull on her ear ______ on her birthday.

A.onceB.twiceC.21 timesD.we don’t know

2Kanreki is on everyone’s ______ in Japan.

A.16th birthdayB.14th birthdayC.30th birthdayD.60th birthday

3Perhaps Mr. Sato will receive ______ on his 60th birthday.

A.some red flowers

B.some lucky money

C.a white shirt

D.a pair of black leather shoes

4Phillip will celebrate his thirtieth birthday by ______.

A.eating out for dinner with his friends

B.pulling on the ear of his friends

C.cooking noodles

D.receiving some lucky money

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网