题目内容

【题目】完成句子

1希望我回电话吗?

Am I ________ ________ call back?

2用筷子指着人是不礼貌的。

It's ________to ________ ________people with chopsticks.

3别把你的手插进嘴里。

Don't ________your hand ________your mouth.

4你介意敲打空碗吗?

Would you mind ________ ________ ________bowl?

5在法国,你应该把面包放在桌子上。

In France, you're________ ________ ________your bread on the table.

6敲打空碗是不礼貌的。

It's _____________to hit the _____________bowl.

【答案】

1expected to

2impolite point at

3stick into

4hitting an empty

5supposed to put

6impolite empty

【解析】

1由中文含义可知考查词组expect to do sth. 期待做某事;根据句意可知此句为被动语态,所以expect需要变成过去分词形式。故答案为expectedto

2impolite不礼貌的;短语point at指向。故答案为impolitepointat

3由中文含义可知考查词组stick into插入,插向。故答案为stickinto

4hit敲打;an empty bowl一个空碗;would you mind doing sth.介意做某事吗?hit是重读闭音节,需要双写t再加ing。故答案为hittinganempty

5由中文含义可知考查词组be supposed to do sth.应该做某事;put放置。故答案为supposedtoput

6impolite不礼貌的;empty空的。故答案为impoliteempty

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When you have good friends, the best way to get to know them better is to have a sleepover(睡衣派对). A sleepover usually includes having a party and sleeping next to your good friends all night.

In the UK, friends have sleepovers very often. Some have them once every weekend or just once every month. When you want to have a sleepover with your friends, your parents can call or text your friends’ parents to ask about a suitable date. Then, you have to arrange(安排) whose house you'll stay at — your own or your friends’ house. The last step is to finish your homework before you get together with your friends so you can enjoy your time together.

But there is one problem: What if the parents don't want so many children to be in the house all day? Well, parents can find somewhere to take the children. It could be a park, a swimming pool, a theater or just somewhere down the road.

There are many fun games you can play with your friends at a sleepover. You can have a water fight in the garden. You can play hide-and-seek in the house. While you play, you can enjoy popcorn and candy. If you don’t want to play games, you can just chat with your friends about whatever you want to share.

1What do we know about sleepovers?

A.They can improve students’ health.B.They usually include a party.

C.Only girls like sleepovers.D.They last at least two nights.

2Paragraph 2 tells us ________.

A.how to organize a sleepoverB.how to choose the best date

C.where to hold a sleepoverD.when to finish your homework

3What is the key to the problem described in Paragraph 3?

A.Don't have the sleepover.B.Watch a movie instead.

C.Change the date.D.Find a place to go outside.

4What is NOT mentioned in the last paragraph?

A.Having a water fight in the garden.B.Playing hide-and-seek in the house.

C.Chatting with your friends.D.Having dinner together.

【题目】根据材料内容简要回答下列问题。

One day last week, three young friends were walking in a forest when they saw a hand poking(露出)through the bushes(灌木丛). Alison Bailey, along with her two friends Simon and Liam Stone, decided to find out who was there. They walked into the bushes and found a woman. It seemed that she had been lying there for more than a day.

Yesterday, the children were praised for saving Mrs. Hauton 's life. Doctors said Mrs. Hauton would have died if she had stayed another night outside. It is believed that Mrs. Hauton probably had a sudden illness and fell while out for a walk last Wednesday.

Alison said, “The lady could hear us and reached her hand out. But she was shaking. She kept repeating that she wanted to get up, but I said that she should stay there because she could have broken her back. I kept talking to her until the ambulance(救护车)arrived. I talked for at least half an hour!”

Simon and Liam added, “We were very scared at first, but we ran to call an ambulance. We're glad we helped. Or she might have died.”

The three children have been to the hospital to see Mrs. Hauton. Alison said, “We went to see the lady on the weekend. She still wasn't sure why she was in hospital and didn't remember us. She looked a lot better, though.”

A doctor said, “The children were very quickthinking. They did everything exactly as they should have done.”

1Where did the three children find Mrs.Hauton?

________________________________________________________________

2What's the probable reason why Mrs.Hauton fell?

________________________________________________________________

3Did Alison help Mrs.Hauton get up?

________________________________________________________________

4Where is Mrs.Hauton now?

________________________________________________________________

5What does the passage mainly talk about?

________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网