题目内容
【题目】
| 9: 08 p.m., Saturday Four famous singers: Gu Juji, Han Lei, Tian Zhen and Sa Dingding teach children at the ages of 6-13 to sing some famous classical songs. With the help of these famous singers, children can improve their singing skills. |
| 9: 10 p.m., Friday Some famous actors or singers take part in the game. The program has different topics and divides stars into several groups. They run on streets or in buildings of big cities. They need to find someone or do something to win the game. People can’t help laughing when they watch it. |
| 9: 20 p.m., Tuesday In the program, one person answers questions and the other one tries to get as many prizes as possible in a short time. It’s so nervous that many people think “ It’s a game that tests both the mind and the body”. The group which wins finally can achieve their dreams. |
| 8: 20 p.m., Saturday Five dads need to look after their children for 48 hours when children’s moms leave home. You can see the actor, Jia Nailiang and his daughter Tianxin, and the former sports player, Li Xiaopeng and his daughter Aoli in the program. |
【1】If you are nine years old and you like singing, you can watch________ to know more about singing.
A. Running Man B. Master Class
C. Raid the Cage D. Dad Came Back Season II
【2】Who will appear in Dad Came Back Season II ?
A. Tian Zhen B. Han Lei C. Gu Juji D. Tianxin
【3】Which of the following is true according to the chart?
A. Li Xiaopeng was a sports player.
B. People can watch Raid the Cage on weekends.
C. The Children in Master Class are at the age of 5-10.
D. Only famous actors can be the members of Running Man
【答案】
【1】B
【2】D
【3】A
【解析】本文主要介绍四个电视节目和播放的时间以及一些节目的信息。此类文章属于应用文,做此类题时,要先读题目,带着问题在文中找答案。
【1】读题干划关键词nine years old, like singing,定位到第一篇Four famous singers: Gu Juji, Han Lei, Tian Zhen and Sa Dingding teach children at the ages of 6-13 to sing some famous classical songs。故选B。
【2】读题干划关键词Dad Come Back Season II 。定位至第四段,You can see the actor, Jia Nailiang and his daughter Tianxin, and the former sports player, Li Xiaopeng and his daughter Aoli in the program。故选D。
【3】根据题干true,检查选项。A项,根据第四段... and the former sports player, Li Xiaopeng and his daughter Aoli in the program,A正确;B项,根据第三篇9: 20 p.m., Tuesday,B错;C项,根据第一段Four famous singers: Gu Juji, Han Lei, Tian Zhen and Sa Dingding teach children at the ages of 6-13 to sing some famous classical songs,C错;D项,根据第二篇第一句Some famous actors or singers take part in the game,D错。故选A。
【题目】
![]()
Let’s learn about Nature!
Are you interested in animals and nature? Want to enjoy your summer holiday and learn something interesting and useful?
Here comes your CHANCE! Here is a THREE-DAY SUMMER PROGRAM! You can take part in many hands-on activities and meet with live animals—giraffes, pandas, tigers, and so on! More information about the program in as follows:
Age: Students aged 8~16
Groups: There are 2 programs for you to choose from. Each program needs at most 15 students.
Program A Dates: 14~16 July, 2014 Days: Monday to Wednesday Time: 10:00 a.m.~4:00 p.m. | Program B Dates: 5~7 August, 2014 Days: Tuesday to Thursday Time: 10:00 a.m.~4:00 p.m. |
Program cost: $230 for members; $250 for non-members
How to do: Come to our centre to get an application form (申请表). Send your form on or before 11th July, 2014(Friday).
Notes:
1. NO FREE LUNCHES because of personal food differences. You may either bring a lunch-box or pay for lunch at our restaurants.
2. Both programs will start 1 DAY later if there is a warning of rainstorms.
COME AND JOIN US NOW!!
DON’T MISS THE CHANCE!!
【1】________ can join the three-day summer program.
A.A kid of 7B.A boy of 14C.A girl of 17D.A man of 26
【2】If there is a rainstorm on 14th July, program A will start on ________.
A.SundayB.MondayC.TuesdayD.Wednesday
【3】Two members and one non-member should pay________for the program.
A.$690B.$710C.$730D.$750
【4】There is no free lunches because________.
A.the lunches cost too muchB.people have different tastes
C.there are many restaurantsD.they may bring lunch-boxes
【5】What can we know from the passage?
A.The program lasts 4 days.
B.More than 15 students are in each program.
C.We can see three kinds of animals in the program.
D.You need to hand in an application for the program.
【题目】A. Choose the best answer (根据以下内容,选择最恰当的答案)
April Hot Sale Nobel Book Store!
To celebrate our 30th birthday,we are having a big sale!
children’s books | Textbook | Picture book | Story book |
25%off | 30%off | 20%off | |
20%discount(折扣)on all adults’ books! | |||
Amazing events in our birthday month:
Time & Place | Event | Speaker |
25 April, 4 pm Fanta Centre, 3F | Introduction: The School Diaries | Claire Tay, writer of the book |
26 April, 1 pm Retro Mall, 2F | Discussion: How to improve through reading | Michael Hawes, English professor |
28 April, 7 pm Winkle Mall, 1F | Lecture: The most popular books of the year | David Koh, director of the book store |
29 April, 8 pm Fanta Centre, 3F | Question & Answer: Face to face with a renowned writer | Kate White, winner of many international awards |
Spend over $50 and get a chance to win a $10 gift card.
Spend over $100 and get a chance to win prizes, from Nobel membership, e-dictionaries to concert tickets!
![]()
【1】April is the birthday month of ________.
A. Nobel Book Store B. Fanta Centre C. Retro Mall D. Winkle Mall
【2】You can get the biggest discount on ________.
A. adults’ story books B. all magazines C. children’s picture books D. all textbooks
【3】________ will help you know more about the most popular books this year.
A. Claire Tay B. Michael Hawes C. David Koh D. Kate White
【4】The underlined word “renowned” means ________.
A. new B. young C. humourous D. famous
【5】If you spend $65, you will get a chance to win ________.
A. an e-dictionary B. a $10 gift card C. Nobel membership D. a concert ticket
【6】The main purpose of the advertisement is to ________.
A. find excellent writers B. attract more book buyers
C. celebrate Children’s Day D. introduce new reading courses